ßuket demis ki: bence tavuk eti nakliyatı diil de, beyaz kadın nakliyatı yapıyolar...
kadın rusmu acaba:)
~ 116 gün
eti.cin
allhtan eller var =) ya eller de olmasaydı acaba nolurduu...=)
~ 116 gün
*cedric*
eti.cin demis ki: allhtan eller var =) ya eller de olmasaydı acaba nolurduu...=)
güzel olurdu:D
3~ 116 gün
baş rahip
ßuket demis ki: t
o reklamda acaba kadınları mı kullanmışlardı :))
nayır...önce markanın logosu..sonra tavuk bacağı ve göğsü..sonra da bütün olarak tavuğun kendüsü:)
~ 116 gün
*yvaine*
nayır...önce markanın logosu..sonra tavuk bacağı ve göğsü..sonra da bütün olarak tavuğun kendüsü:)
işte ben de onu diyorum, tavuk nakliyatı olamaz, beyaz kadın nakliyatı diyorum ben :D
~ 116 gün
sevilay.
ya bu reklamı hangi akla hizmet koymuşlar çok merak ediyorum
~ 116 gün
eti.cin
akla hızmet olamaz kı böle bi resimle=)
nereye hızmet olabılcenı sölememe gerek yok sanırım =)
5~ 116 gün
sevilay.
eti.cin demis ki: akla hızmet olamaz kı böle bi resimle=)
nereye hızmet olabılcenı sölememe gerek yok sanırım =)
haklısın kankicim:)
~ 116 gün
*cedric*
hüzün abi demis ki:
Napoli'de cadde kenarına asılan bir afiş ortalığı karıştırdı.. Bir denizcilik şirketine ait olan afişte sadece göğüs gözüküyor.
Reklamı iyi görmek için caddeden geçen araçlar ve motosikletler ani fren yapınca hem onlarca kaza meydana geldi hem de afişi görmek için yavaşlayan sürücüler yüzünden trafik alt üst oldu.
Trafik dernekleri ve kadın sürücüler reklamın kaldırılması için yetkililere başvurdu.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19901
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!