gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Spor - uefa ya göre 3. sivas.!
 Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 21 - 40
 Yazar: Mesaj:
*mahkum
*mahkum
başka türkiye yok zaten sivası 3. yapsalar şaşardım.

12 Mayıs 2008 19:14  mesajın adresini al  
tohunç€yll
tohunç€yll

aynı puan aldığın takımdan bahsediyosun tek farkı sizin gibi yalama değil...

comandante demis ki:
Emek çalıp 2. yıldızı takan kulüp 1. Lig kurulmadan önce almış olduğu 2 şampiyonluğu hesaba katarak amcasının oğlu olan federasyon başkanına baskı yaptıran ve büyük olduğunu iddia edip son 10 senede sadece 1 kez şampiyon olabilmiş kulüptür.

12 Mayıs 2008 19:18  mesajın adresini al  
3urak
3urak

12 Mayıs 2008 20:03 ~ 12 Mayıs 2008 20:07  mesajın adresini al  
hüzün abi
hüzün abi
üstat bizim her işimiz hukiki yollarla yapılıyor, hepsi mahkeme kararlarıyla resmi olan işler.
Sivasspor un Uefa ya katılmak istemesini anlayamıyorum aklım mantığım almıyor da zaten. Bok yoktu Fener in altına yatıp 4-1 yenilcek bana ne ....
Sivas ın o maçta nasıl oynadığını herkez biliyor. önce insalar kendilerini yargılamalı. UEFA Beşiktaş ın hakkıdır, intertotoya da gideriz hiç problem değil biz yine çıkarız. UEFA ya Trabzon gitcek desinler onu anlarım çünkü onlar Fener karşısında onurlarıyla mücadele ettiler. HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILIR. Sivas da fenere yeniler bunu haketmiştir.

pigu demis ki:
ikinci yildiz dan sonra bi uefaya yollamişlar çok mu :D

12 Mayıs 2008 20:11  mesajın adresini al  
hüzün abi
hüzün abi
önce sen bu sene fener hakem hatalarıyla(!) kaç puan aldı onu söyle,
madem 3lü arvarajı kabul etmiyorsunuz o zaman kaldırın 2li avarajı da, olur mu öyle saçmalık yaa.

comandante demis ki:
Şerefli 2.liklerle övünen kulüp emek çalarak 3. olmayı gururuna yedirebilecek mi bakalım?

12 Mayıs 2008 20:34  mesajın adresini al  
anisakis
anisakis
anlamadıgım mevzu bu kural maçtan sonra ortaya çıkmış birşey değil..

sanki masabaşı oyunu yapılmış gibi saçmasapan yorumlar geliyo.. ulan

madem öyle yenilmeseydiniz trabzona sivas gitseydi.. oyunun başında siz

varsınız demekki..

2 defa alkışlanmış (2)  12 Mayıs 2008 20:38  mesajın adresini al  
deliveren
deliveren
Uefa yı Çok İstiyorlarsa Büyük Maçları Kazanıp Gitseydi.

1 defa alkışlanmış (1)  12 Mayıs 2008 20:41  mesajın adresini al  
matters.iz
matters.iz
serefli konusuyor iyi dinleyin...lan şike konusunda en son konusack sizsiniz hala laf ediyorsunuz aq,yüzsüzlügn bu kadarı

comandante demis ki:
Şerefli 2.liklerle övünen kulüp emek çalarak 3. olmayı gururuna yedirebilecek mi bakalım?

2 defa alkışlanmış (2)  12 Mayıs 2008 20:43  mesajın adresini al  
*yvaine*
*yvaine*
üçlü avaraj, 2006-07 sezonunda federasyon tarafından kabul edilmişti. avr.da bikaç ligde kullanılıyo, sivas da ölee snrdan duyduk demesinn, çok konuşmasın :@
:D

1 defa alkışlanmış (1)  12 Mayıs 2008 20:58  mesajın adresini al  
pigu
pigu
bence kisa çöpü çeken gitsin

12 Mayıs 2008 21:02  mesajın adresini al  
goequexan
goequexan
sivas.ta okuyon biri olarak bence de sivas uefa.ya gitmeli.
3lü averaj çok karışık bi iş.
sivas.ta yapılan destekleri, kampanyaları görmelisiniz
gerçekten de fakir bir Anadolu takımı
sanayi ve ticaret odasının başlattıgı kampanya(para yardımı) sayesinde
geçenlerde (mercedes-travego) bi otobüs aldılar bundan önce eski bir 403 ile gidip geliyorlardı. ama şöyle bir şey daha var
sivasspor taraftarında taraftar olma duygusu biraz eksik
insanlar maça sadece çekirdek yemek için gidiyorlar
polislerin söylediğine göre stadda sessizlik oldugunda çekirdek seslerini duyabiliyorlarmış.
herşeye ragmen böyle sıkıntılar içinde bugunlere gelebilmiş bir takımın uefa ile tanışması hem bizim futbolumuz hem de yapılan yardımlara cvp niteliği acısından güzel olurdu...

12 Mayıs 2008 21:05  mesajın adresini al  
*cedric*
*cedric*

allrightsreserved demis ki:
8 taş hiçbiyere gitmesin mümkünse
Yürü be sivas.

fenerlisin galiba..az daha sen gidiodun uefaya
zuhah.. hatta intertotoya.
neymiş..
noldum demicen neolcam diyeceksin genç.

12 Mayıs 2008 21:07  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
Fener'in simgesi, Fransa milli takımın simgesi olan horoz olmalı zira hem fransa hem de Fenerbahce cumhuriyeti kendisi bok icindeyken şarkı söyleyebiliyor, bir horoz edasıyla.

13 Mayıs 2008 17:04  mesajın adresini al  
gizzia
gizzia
Kesinlikle 3. lük Sivas ın hakkıydı, hatta ben şampiyon olmalarını bile çok istiyordum.İnanılmaz bir başarı yakaladılar bu sene, canı gönülden takdir ediyorum.

13 Mayıs 2008 17:17  mesajın adresini al  
hanzo bop
hanzo bop
ben sivasın 3. olmasını isterdim ne kadar beşiktaşlı olsam da... Beşiktaş 4. olsa intertotoya katılır ve ordan kesin uefa ya geçer.. ama sivasın bu ihtimali düşük yani direk 3. olup uefaya katılsa daha garanti olur.... Yaşasın Sivas

13 Mayıs 2008 17:31  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
uefa bile hata yapabiliyor bazen.

13 Mayıs 2008 21:08  mesajın adresini al  
daisy=) 'pomegranate
daisy=) 'pomegranate
en büyük sivas!!

kan çekmesi

2 defa alkışlanmış (2)  13 Mayıs 2008 21:10  mesajın adresini al  
thuringwethil
thuringwethil
biz önce abisini, sonra kardeşini yenerek şampiyon olduk, sonra büyük abi trabzona yenildi diye kardeş uefaya gidemez oldu...ne de güzel oldu..

anadoludan bir şampiyon, avrupaya giden başarılı bir takım çıksın ama bunu başkanı fenerli, teknik direktörü fenerli, taraftarı fenerli, iki sene önceye kadar fenerium forma giyen kukla bir takım yapmasın. adam gibi camiası olan, taraftarı olan bir takım yapsın. kocaeli yapsın, eskişehir yapsın, karşıyaka yapsın...

14 Mayıs 2008 02:39  mesajın adresini al  
*cedric*
*cedric*

thuringwethil demis ki:
biz önce abisini, sonra kardeşini yenerek şampiyon olduk, sonra büyük abi trabzona yenildi diye kardeş uefaya gidemez oldu...ne de güzel oldu..

anadoludan bir şampiyon, avrupaya giden başarılı bir takım çıksın ama bunu başkanı fenerli, teknik direktörü fenerli, taraftarı fenerli, iki sene önceye kadar fenerium forma giyen kukla bir takım yapmasın. adam gibi camiası olan, taraftarı olan bir takım yapsın. kocaeli yapsın, eskişehir yapsın, karşıyaka yapsın...

katiliyorum..
bide sakarya yapsin:)

14 Mayıs 2008 02:43  mesajın adresini al  
thuringwethil
thuringwethil
örnekler çoğalabilir tabi. göztepe, sakarya, adanademir, antalya, bursa..

14 Mayıs 2008 02:44  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 21 - 40
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008