| |
deliveren
|
şımarık tohunç demis ki: Fetoşun paraları
İşte yüz karaları
Kanalını satınca
Ağladı şakşakçıları
Paraya önem vermem dedin
Fetoya muamele verdin
Daha da verirsin ama
Olmuşsun sen yalama
Bu şiir benden Tuncay Özkana :)
|
Bilip Bilmeden konuşmak
Olmuş Bunlarda Alışkanlık
Ne Söylesek Ne Desek
Yine inkar Edecek
Yine de Devam Yola
Bazen de Karşılaşsak kafayla
Ugraşma Boştur Salla
OKendine Birşeye Yamar
|
|
~ 116 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
camndatenin analttığının yarısı sürekli olarak her kanala yapıldı, görüyoruz ki paraları varmış, neden şimdiye kadar başka kanal almadılar? yasal veya yasal olmayan baskılarla cevabından başka bir cevap varsa söyle, reklam olayının aynı uygulanıyor zaten. ha dorudur o zamanlar devlet bu kadar acıktan yapmazdımalum kaç yıllık bürokrasi denyeimi var kılıfına uydurulurdu, bunlar acemi eline yüzüne bulaştırıyor:) medya her zaman iktidarın yalakası oldu bundan sonra olucak, şimdiye kadar çok temizdiler sanki
deliveren demis ki: bu zamana kadar islami kanallara baskı uygulanır nie kimsenin sesi cıkmadı? n
Hangi İslami(!) Kanala Baskı Yapılmış ?
|
|
|
~ 116 gün
|
|
| |
deliveren
|
medya her zaman iktidarın yalakası oldu bundan sonra olucak, şimdiye kadar çok temizdiler sanki
Belli Bir Kesim İçin Dogru Olabilir.Gelene Yaranan gidene Yaranan Sorusun Çocukları liberal Takımı Olabilir mesela
|
|
~ 116 gün
|
|
| |
comandante
|
şımarık tohunç demis ki: Ben sadece Tuncay Özkan'a karalama kampanyalarının karşısındayım. Dediğim gibi bir haber sitesi Tuncay Özkan'ın mitingde yaptığı konuşma sırasına yuhalandığını bile yazmış. Ben sadece gördüklerimi yazdım, bedava dağıtılan gazeteleri gördüm, kimin nerede yuhalandığını gördüm. Kimin yönetim medyası olup gerçekleri sakladığını, kimin mücadele verdiğini gördüm... |
şımarık tohunç demis ki: ot : Kusura bakmayin ya biz kormusuz hocam. Gorememisiz. Meger bir ugur mumcuymus da tuncay haberimiz yokmus. Vay be.
Demagojiden AA aldın devam et. |
şımarık tohunç demis ki: önemli değil, google a bir baktımda, Cumhuriyet Mitingi'nde Tuncay Özkan'ın yuhalandığını idda eden haber siteleri bile var :) gülebildim sadece. Tuncay Özkan korumacılığı yaptırtmak zorunda bırakıyorlar insanları. Bütün medya zaten elinizde Tuncay Özkan'la uğraşsanız ne uğraşmasanız ne? |
şımarık tohunç demis ki: Tuncay Özkan gibilerin göze batması doğrudur. Tuncay Özkan neden göze batar? RTE den aldığı 5 villanın hesabını sorduğu için. Tuncay Özkan neden göze batar? Fettullah Gülen gerçeğini ortaya koyduğu için. Tuncay Özkan neden göze batar? RTE nin vatanın 4 tarafını sattığını açıkça söylediği için.
|
şımarık tohunç demis ki: Cumhuriyet Mitinginde konuşan Tuncay Özkan, Tayyip Erdoğan'a ve onun gibi düşünenlere Çankaya yolunun kapalı olduğunu söyledi.
Tuncay Özkan Fethullah Gülen için yılan ifadesini kullandı. ABD ve AB'nin Türkiye'de kendi istediği kişileri iktidarda görmek istediğini söyledi.
Ne doğru demiş |
Ayrıca
http://www.ortakantin.com/mesaj/10746/806656 http://www.ortakantin.com/mesaj/10746/806664
http://www.ortakantin.com/mesaj/10746/806678
http://www.ortakantin.com/mesaj/10746/806679
http://www.ortakantin.com/mesaj/10746/806684
|
|
8 ~ 116 gün
|
|
| |
comandante
|
Tuncay özkan neden göze batar?? Tuncay özkan'a neden sallarlar anlat bakalım tohunç efendi???
|
|
~ 116 gün
|
|
| |
ot
|
ot : Kusura bakmayin ya biz kormusuz hocam. Gorememisiz. Meger bir ugur mumcuymus da tuncay haberimiz yokmus. Vay be.
Demagojiden AA aldın devam et.
vay be. biz tohuncla girmisiz birbirimize.unutmusum ben :)
yanılmayan ben cıkmısım. adamın yalanlıgını basından beridir soyledim...
|
|
~ 116 gün
|
|
| |
tohunç
|
eee ne demişim ben burda comolokko?
|
|
~ 116 gün
|
|
| |
comandante
|
şımarık tohunç demis ki: eee ne demişim ben burda comolokko? |
Şimdi baya salladığını Cumhuriyet mitingleri ve Tuncay özkan hakkında baya şeyler söylemişsin işte. Takdir başkalarında. ha diyorsan ki önderim Tayyiptir, o 1o senede döndü ben 1 senede o zaman bir şey diyemem tabii. Yoksa sen de mi kendini fetoculara sattın??
|
|
~ 116 gün
|
|
| |
tohunç
|
yanılmayla ne alakası varki ne demişim sana ben demagojiden AA almışsın demişim neden demişim ne alakası var tuncay özkanla uğur mumcunun demişim...
..ot... demis ki: ot : Kusura bakmayin ya biz kormusuz hocam. Gorememisiz. Meger bir ugur mumcuymus da tuncay haberimiz yokmus. Vay be.
Demagojiden AA aldın devam et.
vay be. biz tohuncla girmisiz birbirimize.unutmusum ben :)
yanılmayan ben cıkmısım. adamın yalanlıgını basından beridir soyledim... |
|
|
~ 116 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
hepsi aynı nane liberal olmayan kanalalrda coca-cola reklamı yayınlanmıyor mu? o reklamı verenler sorosun cocukalrıysa alan da sorosun cocuğu madem bu kadar liberal karşıtısın ayrımını yapma şunun, medya kapitalsimin en güçlü yoldaşı bu kadar basit
deliveren demis ki: medya her zaman iktidarın yalakası oldu bundan sonra olucak, şimdiye kadar çok temizdiler sanki
Belli Bir Kesim İçin Dogru Olabilir.Gelene Yaranan gidene Yaranan Sorusun Çocukları liberal Takımı Olabilir mesela |
|
|
~ 116 gün
|
|
| |
deliveren
|
madem bu kadar liberal karşıtısın ayrımını yapma şunun, medya kapitalsimin en güçlü yoldaşı bu kadar basit
Medyanın Büyük Bir Kesmi İçin Bu Dogru.Fakat Hepsi Diyemezsin.İçlerinde Gazete Tv Dalında hala Onurlarını Koruyanlar Var.Dedigin Gibi Bir Çogu Ruhlarını Satmışlar
|
|
~ 116 gün
|
|
| |
tohunç
|
Tuncay Özkan korumacılığı yaptırtmak zorunda bırakıyorlar insanları. demişim :)
Ben sadece Tuncay Özkan'a karalama kampanyalarının karşısındayım. Demişim :)
Fettullah Gülen gerçeğini ortaya koyduğu için. Demişim :)
e şimdi bunların hangisine karşı çıktım ki adam gitmiş fettullaha satmış kanalını :)
BU ARADA MAGAZİNCİ GİBİSİN COMODORE ARALARDAN CÜMLE SEÇMİŞSİN :):)
|
|
~ 116 gün
|
|
| |
comandante
|
şımarık tohunç demis ki:
Tuncay Özkan gibilerin göze batması doğrudur. Tuncay Özkan neden göze batar? RTE den aldığı 5 villanın hesabını sorduğu için. Tuncay Özkan neden göze batar? Fettullah Gülen gerçeğini ortaya koyduğu için. Tuncay Özkan neden göze batar? RTE nin vatanın 4 tarafını sattığını açıkça söylediği için.
Tayyip villalara seni ortak yaptı da ondan mı tuncay gözüne batmaya başladı tohunç????
|
|
~ 116 gün
|
|
| |
tohunç
|
Tuncay'ı yaptı beni yapmadı ondan :)
|
|
~ 116 gün
|
|
| |
boomerang ¹³
|
tartışırken, seviyeyi dilinizden, elinizi de sikinizden uzaklaştırmayın bence..
|
|
3 ~ 116 gün
|
|
| |