ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  teknoloji  bilgisayar sorunu / siyah ekran

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 76 - 90

öteki
öteki
bir de imla kurallarına dikkat etsen..

kahin pekmez demis ki:
psikolog gibi konuştun
genelde yazdığım konusunda hemfikir olduklarım var.
~ 118 gün   mesajın adresini al  

kucuk bir kiz cocugu
kucuk bir kiz cocugu
1.5 senedir birlikteyiz.. geçmişin hatrı olmalı

hayal kıran
hayal kıran
şu doğaçlama ve sürükleme olayını benden iyi yapanı görmedim.

hayal kıran
hayal kıran
bir de imla kurallarına dikkat etsen..
hangisine ?

hayal kıran
hayal kıran

kucuk bir kiz cocugu demis ki:
1.5 senedir birlikteyiz.. geçmişin hatrı olmalı
üzgünüm umarım nafaka talebinde bulunmaz.

öteki
öteki
''genelde yazdığım konusunda hemfikir olduklarım var''

hayal kıran
hayal kıran

yarenhazal demis ki:
''genelde yazdığım konusunda hemfikir olduklarım var''
sen yazılı bir mesajı okuyup konuşmaktan bahsettin.
senin dikkat etmen gereken daha önemli hususlar var : ))

ketum
ketum
format istiyor fikrimce aynı sorun bende de vardı. siyah ekranda iken herhangi birini seçiyorsun. windovs xp başlarken ekranda görünen çubuk ilerliyor ve kendi kendine yeniden başlıyor ve siyah ekran tekrar geliyor.

öteki
öteki
ayrı tellerden çalıyoruz galiba, ban hangi yazılı mesajı okuyup konuşmandan bahsettim ki; yoksa senin amacın kafa karıştırmak mı...

kucuk bir kiz cocugu
kucuk bir kiz cocugu

format da atamıyorum ki :S atabilsem atıcam.. bu ekran çıkarken format da atılmıyo..

ketum demis ki:
format istiyor fikrimce aynı sorun bende de vardı. siyah ekranda iken herhangi birini seçiyorsun. windovs xp başlarken ekranda görünen çubuk ilerliyor ve kendi kendine yeniden başlıyor ve siyah ekran tekrar geliyor.

rock
rock
onboard ekran kartı kullanıyorsan olabilir , daha önceden belirtildiği gibi bios ayarlarını kurcalamak gerekebilir , ama hiç bilmeyen kişinin dokunması durumu olduğundan daha kötüde yapabilir , onun için en iyisi sen bilgisyarın içini aç ve içindeki boardun pilini çıkar , (büyükçe bir saat pili) daha sonra bir iletken alarak pilyuvasınının iki kutbunu kısa devre yaptır , bir süre bekle daha sonra pili yeniden takıp bilgisayarı çalıştır , bu işlem işe yarayabilir , yaramazsa profesyonel birinden destek al .

ketum
ketum
niye format atmak için senin işine yarayan olay. bios tan boot u cd-rom yada dvd-rom seçemen gerekiyor böylece bilgisayarın açma düğmesine bastığında ilk olarak cd-rom veya dvd-rom un içindeki cd yi görecek. senin bahsettiğin ekrana gelmeden senden bir tuşa basmanını isteyecek. yani senin işin güvenli mod v.s. yazan ekrandan öncesiyle ilgili.

hayal kıran
hayal kıran

yarenhazal demis ki:
ayrı tellerden çalıyoruz galiba, ban hangi yazılı mesajı okuyup konuşmandan bahsettim ki; yoksa senin amacın kafa karıştırmak mı...
'psikolog gibi konuştun'
konuşmak ve yazmak ?

hayal kıran
hayal kıran

ketum demis ki:
niye format atmak için senin işine yarayan olay. bios tan boot u cd-rom yada dvd-rom seçemen gerekiyor böylece bilgisayarın açma düğmesine bastığında ilk olarak cd-rom veya dvd-rom un içindeki cd yi görecek. senin bahsettiğin ekrana gelmeden senden bir tuşa basmanını isteyecek. yani senin işin güvenli mod v.s. yazan ekrandan öncesiyle ilgili.
xp cdsi var mı diye sordun mu ?

ketum
ketum
xp cd in yokmuydumu yoksa

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 76 - 90

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008