kahin pekmez demis ki: hiç bir mod açmıyormuş bilgisayar.
12 Mayıs 2008 11:09
küçük bir kız çocuğu
benim bilgisayar güvenli modda da çalışmıyo ki.. ayrıca f tuşlarından sace 2 ve 12 çalışıyo onlarda da 2 zaten setup 12 de boot'a giriyo ama bişi yapmıyo :S
bu arada koçum benim hadi yapma falan dedim işe yaramadı..
12 Mayıs 2008 11:10
zerwan
:))))))))
kahin pekmez demis ki: bence senin bilgisayar depresyona girmiş yani olay tamamen psikolojik.
iyi günler.
öteki
bağlantı kablosunu bilgisayardan çek, sonra bilgisayarı kapatıp aç, olmazsa biraz dinlensin kendiliğinden düzelir :)
hayal kıran
kucuk bir kiz cocugu demis ki: benim bilgisayar güvenli modda da çalışmıyo ki.. ayrıca f tuşlarından sace 2 ve 12 çalışıyo onlarda da 2 zaten setup 12 de boot'a giriyo ama bişi yapmıyo :S
senin pc dişi olabilir koçumlu falan konuşma kibar ol güzelim falan deyiver.
12 Mayıs 2008 11:11
küçük bir kız çocuğu
yok öyle değil.. onu denedim :)
kahin pekmez demis ki: bence senin bilgisayar depresyona girmiş yani olay tamamen psikolojik.
iyi günler.
eterlielbisemudguard
bende ona mouse falan hediye ettim ama yok işe yaramıyo... sonradan güvenli modda acılınca öyle bişeyler yaptım su an normal sekilde 5 nisandaki gibi calısıyo...
hayal kıran
yarenhazal demis ki: bağlantı kablosunu bilgisayardan çek, sonra bilgisayarı kapatıp aç, olmazsa biraz dinlensin kendiliğinden düzelir :)
bencede bilgisayarın bi tatile ihtiyacı var haklısın hava değişimi iyi gelir.
ahahaha yahu sen öldürdün beni.
küçük bir kız çocuğu
eğer internet bağlantı kablosundan bahsediyosan kablo yok wireless bağlanıyorum..
yarenhazal demis ki: bağlantı kablosunu bilgisayardan çek, sonra bilgisayarı kapatıp aç, olmazsa biraz dinlensin kendiliğinden düzelir :)
zerwan
en yakın servis :)
12 Mayıs 2008 11:13
küçük bir kız çocuğu
sistem tarihini geçmişe aldım o da işe yaramadı.. off ya :S
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19882
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.