o mavi ekran 1 salise falan gözüküyo.. cinler periler gibi
12 Mayıs 2008 11:06
hayal kıran
zerwan demis ki: sistem dosyaları zarar görmüş..çare bilgisayarcıya götürmen :)
yani en son çözüm sistemi yeniden yüklemek,fakat elektroşok ile ona gerek kalmayacak.
öteki
sen önce bağlantıyı kes sonra kapatıp aç, denemekte fayda var
hayal kıran
kucuk bir kiz cocugu demis ki: o mavi ekran 1 salise falan gözüküyo.. cinler periler gibi
tut bilgisayarın monitörünü salla şöyle kuvvetlice silkele,kendine gel lan de bakalım.
12 Mayıs 2008 11:07
eterlielbisemudguard
evet işte aslı hemen anlatıyorum... bilgisyarın açılırken f6 ya basıyosun... ardından güvenli modda acıyosun... sonrasında sistem geri yüklemede bilgisayarının normal olduğu tarihlerden birine geri yüklüyosun... saniyelik cıkan mavi ekran bu sıralar bilgisayarlarda yaygın bir hastalık kac arkadasım varsa yarısında bu sorun oldu gecen hafta bende de oldu :)
kucuk bir kiz cocugu demis ki: ya windows açılmaya çalışıyo.. sonra arada salise kadar mavi ekran geliyo ama ne yazdığını okuyamıyorum çok kısa sürüyo.. sonra da yine aynı siyah ekran geliyo.. bilgisayarı normal kapatamıyorum zaten sadece power tuşundan kapanıyo
yarenhazal demis ki: sen önce bağlantıyı kes sonra kapatıp aç, denemekte fayda var
ahahahah bilgisayar falı mı bakıyoruz : ))
12 Mayıs 2008 11:07
hayal kıran
hiç bir mod açmıyormuş bilgisayar.
12 Mayıs 2008 11:08
öteki
anlamadım ama defalarca oldu bu sorun ama düzeldi sonra ..
12 Mayıs 2008 11:09
eterlielbisemudguard
en azından bi süre seni götürür diye düşünüyorum... ben dönene kadar servise burda vermek zorunda kalmıyım diye böyle bişey yaptım ne kadar sağlıklı bi durum mikrodalgalar acısından bilemicem ama :S
12 Mayıs 2008 11:09
hayal kıran
bence senin bilgisayar depresyona girmiş yani olay tamamen psikolojik.
iyi günler.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19882
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.