gazeteler ne zamandan beri bir şey kanıtlıypr yaf? ha araştırmacı gazeteler bazı olayları gün ışığına cıkarır ama ispatlamaz gene de hiç bir şeyi, kanıtlamak savcıların veya davacının işidir, gazeteler sadece ahkam keser. ay pardon sen bazı köşe yazılarını bilimsel yargı olarak alıyordun sahi, neyse sen devam et.
Eger Bir Kurum İddiada Bulunuyorsa Bunu ispatlamak Zorunda.Kuru sıkı Atmakla Bu iş Olmaz
Eger Bir Kurum İddiada Bulunuyorsa Bunu ispatlamak Zorunda.Kuru sıkı Atmakla Bu iş Olmaz
iyiymiş sen kurum değil kişi olduğun icin ispat yükün yok yani, kuru sıkı atabilirsin:)kolay gele
(1) 14 Mayıs 2008 01:20
uysalhan
bu haber belki de Zihni Çakır'ın Kod Adı Darbe isimli kitabına reklam ya da okunmasın amacındadır..
14 Mayıs 2008 01:36
deliveren
iyiymiş sen kurum değil kişi olduğun icin ispat yükün yok yani, kuru sıkı atabilirsin:)kolay gele
ben cümleden yola cıkarak değil genel olarak yazdıklarından yola cıkarak yazdım onu, kurumların ispat yükü varsa senin de var, ama hiç göremedim bugüne kadar. o kadar kesin dilel itham etmene rağmen adam gibi ne ispat ne de kanıt görebildim. demekki sana göre kişiler ispat yükü altında değilmiş gibi geldi.
deliveren demis ki: iyiymiş sen kurum değil kişi olduğun icin ispat yükün yok yani, kuru sıkı atabilirsin:)kolay gele
Cümleyi Böyle Anlamana Şaşırmamak Gerekir
14 Mayıs 2008 16:21
deliveren
o kadar kesin dilel itham etmene rağmen adam gibi ne ispat ne de kanıt görebildim.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19880
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!