gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Güncel - M.İ.T'den ''The TARAF''a yalanlama
 Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 41 - 48
 Yazar: Mesaj:
deliveren
deliveren
gazeteler ne zamandan beri bir şey kanıtlıypr yaf? ha araştırmacı gazeteler bazı olayları gün ışığına cıkarır ama ispatlamaz gene de hiç bir şeyi, kanıtlamak savcıların veya davacının işidir, gazeteler sadece ahkam keser. ay pardon sen bazı köşe yazılarını bilimsel yargı olarak alıyordun sahi, neyse sen devam et.

Eger Bir Kurum İddiada Bulunuyorsa Bunu ispatlamak Zorunda.Kuru sıkı Atmakla Bu iş Olmaz

13 Mayıs 2008 20:56 ~ 13 Mayıs 2008 20:57  mesajın adresini al  
spartacus
spartacus
zihni çakır kim ki?

13 Mayıs 2008 22:25  mesajın adresini al  
tohunç
tohunç
ben bi çakır bilirim oda vadide

13 Mayıs 2008 22:31  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
Eger Bir Kurum İddiada Bulunuyorsa Bunu ispatlamak Zorunda.Kuru sıkı Atmakla Bu iş Olmaz
iyiymiş sen kurum değil kişi olduğun icin ispat yükün yok yani, kuru sıkı atabilirsin:)kolay gele

1 defa alkışlanmış (1)  14 Mayıs 2008 01:20  mesajın adresini al  
uysalhan
uysalhan
bu haber belki de Zihni Çakır'ın Kod Adı Darbe isimli kitabına reklam ya da okunmasın amacındadır..

14 Mayıs 2008 01:36  mesajın adresini al  
deliveren
deliveren
iyiymiş sen kurum değil kişi olduğun icin ispat yükün yok yani, kuru sıkı atabilirsin:)kolay gele

Cümleyi Böyle Anlamana Şaşırmamak Gerekir

14 Mayıs 2008 14:22  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
ben cümleden yola cıkarak değil genel olarak yazdıklarından yola cıkarak yazdım onu, kurumların ispat yükü varsa senin de var, ama hiç göremedim bugüne kadar. o kadar kesin dilel itham etmene rağmen adam gibi ne ispat ne de kanıt görebildim. demekki sana göre kişiler ispat yükü altında değilmiş gibi geldi.

deliveren demis ki:

Cümleyi Böyle Anlamana Şaşırmamak Gerekir

14 Mayıs 2008 16:21  mesajın adresini al  
deliveren
deliveren
o kadar kesin dilel itham etmene rağmen adam gibi ne ispat ne de kanıt görebildim.

Vermeyince Mabut Neylesin Mahmut

14 Mayıs 2008 18:10  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 41 - 48
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008