kusura bakma da bi gazete böle yazdı die inanıcak değiliz herhalde..sen inanıosan inan..senin kendi fikrin
gazete erdoğan ibneymiş dese hemen atlarsın ama:)
212 Mayıs 2008 01:40
_volkan_
atlamaz
erdoğanı midesi kaldıracak birisi olduguna inanmıyorum
tane® can demis ki: kusura bakma da bi gazete böle yazdı die inanıcak değiliz herhalde..sen inanıosan inan..senin kendi fikrin
12 Mayıs 2008 01:43
jaja of opobo ® .iz
hem de balıklama atlar..kurbağalama sıçrar kelebekleme dalarım:)
tane® can demis ki: kusura bakma da bi gazete böle yazdı die inanıcak değiliz herhalde..sen inanıosan inan..senin kendi fikrin
atlamaz
ABD^'de gay proud yürüyüşünde bi boy göstersin 4 tane gay partnerle döner çok rahat, öyle deme hereksin bi alıcısı vardır:)
12 Mayıs 2008 01:49
_volkan_
her kör satıcının bir kör alıcısı vardır doğru
ama.... tayyip mi alıcı olur gay parade dakiler mi onu alır
orası ayrı bi konu
tane® can demis ki: atlamaz
ABD^'de gay proud yürüyüşünde bi boy göstersin 4 tane gay partnerle döner çok rahat, öyle deme hereksin bi alıcısı vardır:)
yok bu olmaz namahreme giriyo galiba, kafam biraz karıştı ama 4 eş dedikler hatunsa 4 kişye verir 4 kişiden alamaz,işte öyle bişiler
töbe diim bi gün carpılcam ama du bakalım
tane® can demis ki: evet o acıdan bakarsan 4 gaye rahat yeter:)
12 Mayıs 2008 02:01
_volkan_
olum ben öğrenci adamım. 10 yıllık amerikan vizem falan var, çeşitli AB ülkelerinde oturumum var. bişi olsa yarın kaçarım :)
sen memur adamsın len. yazma böyle valla bak MİT alır seni gay parade'a götürür
tane® can demis ki: evet o acıdan bakarsan 4 gaye rahat yeter:)
olum ben öğrenci adamım. 10 yıllık amerikan vizem falan var, çeşitli AB ülkelerinde oturumum var. bişi olsa yarın kaçarım :)
sen memur adamsın len. yazma böyle valla bak MİT alır seni gay parade'a götürür
nerem memur la, SSKya bağlı çalışıyom, ücretli öğretmen:) memur asker dönüşü olcaz, bişi olmaz ben derin devlete sızıcam götü en sağlama alcam, Hocamın biri demişti başvur diye, düşünüom cidden başvurmayı:) ama burdan bilgi vermem yoksa kantinin tüm üyelerini öldürmek zorunda kalırım ki bu da biraz yorar adamı:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19880
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.