Türkiye'de kaç kişinni evinde kişisel interneti vardır, kaç kişinin dolaylı veya direkt olarak internete ulaşım imkanı vardır? bu soruların cevaplarına geçmeden önce
türkiye'de hala elektriği,suyu olmayan yerler var mıdır? Türkiye'de doru düzgün asflat yolu geç şasi bile olmayan yollar var mıdır? peki bu yollardan metropollerde de mevcut mudur? istanbul ankara'da bile elektrik kesintisi yaşanıyor mu?
Türkiye dediğimiz yer İstanbul Ankara ve İzmirden mi oluşuyor yoksa? pardon siz uzaylı mısınız diye sormazlar mı adama? ha ondan sonra biz halkın yanındayız pehey sevsinler, daha Türkiye şartları ne onu biliyor musunuz acep. işte sizin yaptığınız ayrımdaki fark bu, aydın dediğiniz laikçiler yani beyaz Türkler, tüm Türkiye'yi kendi yaşadıkları yer gibi, tüm Türkleri de kendi yaşadıkları gibi yaşıyor sanıyorlar. bu hataya düşenler istdikleri kadar uğraşsınlar halka inemeze, zira halkla aynı dili konuşmazlar, anadoluyu bırak İstanbul'un biraz dış semtlerine git feysbuk de, küfretti bu bize diye dalarlar adama. Erdoğan'ın halktan olmayabilir ama halkla aynı dili konuşuyor, ben de tasvip etmiyorum , ananı da al git lan demesi o makamdaki birinin ama normal bir adam dediğinde yadırgamam muhtemelen bu kadar çok. ben de lanlı lunlu konuşurum arada, doğallık katan budur RTE'ye, siz buna ister kanmak deyin ister kandırmak, birisiyle anlaşmak icin o kişiyle aynı dili konuşmak gerekiyor. Maliye bakanı olayı teknik olarak mı anlatsa daha iyi olur yoksa herkesin anlayacağı şekilde mi? yada şu anki sigara yasası tamamen hukuk terimleriyle dolu olsa mı daha iyi yoksa halkın anlayacağı şekilde mi?
ay pardon ne diyorduk, internet, hıımmss vat da fak is tet
(1) 12 Mayıs 2008 16:21
€gz@nt¡®¡k..
çok fazla ömrü kalmadı yok olur giderler kimse yanımaz :s
hayal dünyasında yaşamaya devam edin.....yahu internet sitesine kaç kişi tıklamış ya da kaç kişi abone olmuş buna göre değerlendirme yapacak duruma geldiyseniz durumunuz cidden vahimdir......bakın Tüm İnternet Evleri Derneği (TİEV) Merkez Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Andiç, Türkiye'deki internet abone sayısının 3,2 milyon, internet kullanıcı sayısının 15 milyon, internetin kafelerden kullanılma oranının ise yüzde 47 olduğunu bildirdi. 22 Temmuzdaki seçmen sayısı da 42 milyon 533 bin 41 olduğu bildirildi....Aradaki farkı gördünüz mü?....kaldıki bu internet kullanıcılarının yüzde kaçı o sitelerden haberdar biliyor musunuz???.....
facebook lardan başka web sitelerden memleket kurtarmaya devam edin bakalım....
Yanlız Bu Söylediginiz Şartlar O Begenmediginiz Bizkackisiyiz.com İçin de Geçerli
12 Mayıs 2008 20:38
mélodie
commandante reklam yapmışsın farkında olmadan...
tıklayan sayısı artacak
12 Mayıs 2008 20:46
daisy=) 'pomegranate
bizim veya onların şunların kaç kişi olduğunun ne önemi var?
biz denilenlerle 'biz' olmakla kaldı,şunlar da bunlar da onlar da...
he ben şimdi böyle diyorum biri çıkar 'sen ne yaptın peki?' der ha ona da cevap veremem o ayrı...
hakkaten bakıcağımız yer hep sonuç hep sonuç...
12 Mayıs 2008 20:54
baş rahip
ben çocukken kaçak nöbetçi adını verdiğimiz bir oyun vardı..oyunda eş seçmek için aldım verdim ben seni yendim deyü bir yöntemimiz vardı...bu yöntemde ayakları uzun olan :) avantajlı oluyordu...ayak dedim de....neyse....mesaj verildi yeterince...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19879
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!