ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
biraz konu sapcak ama turist başka yerden gelse misal rus olsa haber değeri olmıcak mı? hade kendi icimizde ayrım yapıyolar, kendi vatadanşımız yabancı ayrımı da var ona da bişi demiyorum da, elin turistlerini ne diye böler bu medya, onu cidden hiç anlamıyorum.
oldu mu gönlün iki harf icin değer mi la kalp kırmaya hıh
11 Mayıs 2008 22:01 ~ 11 Mayıs 2008 22:10
psikopatohunç
biz seni anlamıyoz sen meday ı anlamışsın çok mu?
tane® can demis ki: biraz konu sapcak ama turist başka yerden gelse misal rus olsa haber değeri olmıcak mı? hade kendi icimizde ayrım yapıyolar, ekndi vatadanşımız yabancı ayrımı da var ona da bişi demiyorum da, elin turistlerini ne diye böler bu meday onu cidden hiç anlamıyorum
11 Mayıs 2008 22:08
eterlielbisemudguard
tursitin danimarkalı olmasının vurgusunun sebebi sanırım son zamanlarda orda türklerin yaşadıkları olsa gerek... :/
tane® can demis ki: biraz konu sapcak ama turist başka yerden gelse misal rus olsa haber değeri olmıcak mı? hade kendi icimizde ayrım yapıyolar, kendi vatadanşımız yabancı ayrımı da var ona da bişi demiyorum da, elin turistlerini ne diye böler bu medya, onu cidden hiç anlamıyorum.
oldu mu gönlün iki harf icin değer mi la kalp kırmaya hıh
12 Mayıs 2008 10:52
hayal kıran
danimarkalılar medeni insanlardır,gençler kibarca isteseydi kadın zaten verirdi.
marka olmuş bi ülke.
(2) 12 Mayıs 2008 11:46
o şimdi plajdaa
akıl var mantıkk abaza bi toplumun bi köyünde bisikletle ne işin var be kadın!
12 Mayıs 2008 11:47
hayal kıran
* hande * demis ki: akıl var mantıkk abaza bi toplumun bi köyünde bisikletle ne işin var be kadın!
aynen bisikletsiz gezmeliydi.
(1) 12 Mayıs 2008 11:48
psikopatohunç
tecavüz edende suç yok edilende suç sebep ne bisiklete binmesi sende bunu söylüyosun...
* hande * demis ki: akıl var mantıkk abaza bi toplumun bi köyünde bisikletle ne işin var be kadın!
12 Mayıs 2008 11:49
hayal kıran
aslında suç bisiklet markasında,bisana binemedim geyiğini yapmış çocuklar.
(2) 12 Mayıs 2008 11:50
o şimdi plajdaa
ya saçmalamayın o anlamda söylemedim..
ama yaşadığımz yer belli insanlar belli..geçen de oldu aynı olay otobanda gelinlikle dünya tutru yapan yabancı kadına tecavüz edip kesip koydular bi kenaraa toplumda suç tabikii...
12 Mayıs 2008 11:53
ketum
çözüm : kızlar sokağa çıkmasın
12 Mayıs 2008 11:54
hayal kıran
* hande * demis ki: ya saçmalamayın o anlamda söylemedim..
ama yaşadığımz yer belli insanlar belli..geçen de oldu aynı olay otobanda gelinlikle dünya tutru yapan yabancı kadına tecavüz edip kesip koydular bi kenaraa toplumda suç tabikii...
müjde ar'ın öyle bir filmi vardı,düğünden kaçıyordu sonra her girdiği kahvede düdüklüyorlardı.
sorun ülkemizin film sektöründen kaynaklanıyor.
12 Mayıs 2008 11:55
hayal kıran
sonra gelinlike kaçınca anneside peşinden geliyordu tabi annesinide düdüklüyorlardı.
neydi lan o film şener şen falan vardı.
12 Mayıs 2008 11:56
deliveren
Arebesk Filmi
12 Mayıs 2008 14:33
hanzo bop
bu başlık açılmıştı :D:D
12 Mayıs 2008 14:37
bertuğ
hemde 2 altta war =))
12 Mayıs 2008 14:46
boomerang ¹³
ya şimdi bizde bakirelik evet baya bir sert amma velakin.. dünya üzerinde de bakirelik mühim bir konu.. öyle aman aman herkes önüne gelenle yatmıyor..
şımarık tohunç demis ki: Bisikletiyle dünya turuna çıkan Danimarkalı kadın turist, Yozgat’ın Sorgun ilçesinde tecavüze uğradığını iddia etti.
Kadın turist jandarmadaki ifadesinde Sorgun’dan geçerken yerleşim yeri dışında motorsikletli iki kişi tarafından durdurulduğunu söyledi.
Zanlılardan birinin kendisine tecavüze ettiğini ileri süren Danimarkalı turist parasının da alındığını belirtti.
İddialar üzerine harekete geçen güvenlik güçleri zanlılardan birini Sarıkaya ilçesinde, diğerini ise Kayseri’de gözaltına aldı.
Kadının gasbedilen parası kendisine tutanakla verildi. 17 ve 22 yaşlarındaki iki zanlının sorgusu ise sürüyor.
KİŞİSEL NOT: Bakirelik Namusmudur başlığına itafen; Bakirelik namus olduğu için ne kadar turist görürseniz indirin...
12 Mayıs 2008 21:51
psikopatohunç
herkesin yatması yatmaması meselesi değil bu olay mantalite yatıyor, kendine gelince bakire olsun ama onun dışında herkese sokmaya çalışanlarının zihninde yatıyor, yoksa abaza kaldı diye tecavüz etmez kimse, tecavüze yatkın olduğu için eder.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19874
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!