ilk bahanen 'beni taciz etmek için yanıma yanaşmıştı'
ikinci bahanen 'imzalı fotoğrafımı istedi'
vs plan bu.
11 Mayıs 2008 21:50
hayal kıran
tanercan bende senin yakışıklı olduğuna inanmıyorum.
11 Mayıs 2008 21:51
daisy=) 'pomegranate
ee nolmuş?:D
zeki olmayan birine aşık olmam diye sınırlar koyamazsın ki:D
saçmalık arkadaşım,birinin gülüşünü,duygularını ya da ne bileyim tipini beğenirsin;ama zeka yoksunudur,ne yani bu zeki değil ben aşık olmam mı dersin yüreğine?:D
hani bi yarşma vardı ya popstar orda bi hatun vardı bi ajdar bir de o zaten...iki manyak..he işte..misal o abicim...kızın kaşına gözüne bittin...zaten aşık olmak nedir..nedir ilk dikkatini çeken? kız iki kelime konuşmaktan acizse nesina aşık oldun pardon? kör müsün nan?:D
zeki olmayan birine aşık olmam diye sınırlar koyamazsın ki:D
saçmalık arkadaşım,birinin gülüşünü,duygularını ya da ne bileyim tipini beğenirsin;ama zeka yoksunudur,ne yani bu zeki değil ben aşık olmam mı dersin yüreğine?:D
hani bi yarşma vardı ya popstar orda bi hatun vardı bi ajdar bir de o zaten...iki manyak..he işte..misal o abicim...kızın kaşına gözüne bittin...zaten aşık olmak nedir..nedir ilk dikkatini çeken? kız iki kelime konuşmaktan acizse nesina aşık oldun pardon? kör müsün nan?:D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19872
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!