ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > kızlar erkek için ev bombaladı

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

souvereign jr.
souvereign jr.
kesin bombalayan da sarışın bombadır ha pamela anderson gibi. :)
11 Mayıs 2008 21:16   mesajın adresini al  

daisy=) **solminör**
daisy=) **solminör**
Niye gerizekalı kızlar mı çalışıp eve ekmek getiriyor da bana bakıyor?:D

Ayrıca ben gerizekalı demedim Türk kızlarına,demek ki senin diyesin varmış ortaya çıktı:P:D

ben zekanız o kadar ileri düzeye erişmedi dedim:D

1. bana kelime oyunu yapma ömer...din kardeşiyiz ömer!!(Ayrıca ben gerizekalı demedim Türk kızlarına,demek ki senin diyesin varmış ortaya çıktı)

2.zekası ileri düzeyde olmayan kız arkadaşların için hiç mi ağlamadın hiç mi üzülmedin nan? hiç mi zeka seviyesi normalin altında olan bir kıza aşık olmadın olum!!:D illa beslemesi gerekiyor..:D

3.şu an hani insanın 'anı' olur başka bir şey dilesem olurmuş der ya...umarım öyle bir andayımdır ve dilerim ki zekası ileri seviye de olan hatta öyle ki bu zekayı artık kötü kullanmaya başlayan bir çete üyesi mensubu kız arkadşların olur be ömerim...

:D:D:D
11 Mayıs 2008 21:21   mesajın adresini al  

peter pan
peter pan
3 gün içinde bi kız benim için haberlere çıkmasını sağlayacak bi olay çıkartmazsa yurdu terkedicem.
11 Mayıs 2008 21:22   mesajın adresini al  

freak
freak
bence haberi iyi bombalamışlar.

11 Mayıs 2008 21:23   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
Aşkta mantık aranmaz:D

Dolayısıyla bir kıza aşık olurken zeki olmasını önemsemezsin geçiniz,bunlar duygu işleri:D

öyle çete üyesi kızlar türkiye'de olmaz o yüzden bu bedduan fos çıktı bile muhaha:D

daisy=) kaidena demis ki:
Niye gerizekalı kızlar mı çalışıp eve ekmek getiriyor da bana bakıyor?:D

Ayrıca ben gerizekalı demedim Türk kızlarına,demek ki senin diyesin varmış ortaya çıktı:P:D

ben zekanız o kadar ileri düzeye erişmedi dedim:D

1. bana kelime oyunu yapma ömer...din kardeşiyiz ömer!!(Ayrıca ben gerizekalı demedim Türk kızlarına,demek ki senin diyesin varmış ortaya çıktı)

2.zekası ileri düzeyde olmayan kız arkadaşların için hiç mi ağlamadın hiç mi üzülmedin nan? hiç mi zeka seviyesi normalin altında olan bir kıza aşık olmadın olum!!:D illa beslemesi gerekiyor..:D

3.şu an hani insanın 'anı' olur başka bir şey dilesem olurmuş der ya...umarım öyle bir andayımdır ve dilerim ki zekası ileri seviye de olan hatta öyle ki bu zekayı artık kötü kullanmaya başlayan bir çete üyesi mensubu kız arkadşların olur be ömerim...

:D:D:D
11 Mayıs 2008 21:24   mesajın adresini al  

hayal kıran
hayal kıran
kızlar bombacı erkekler pompacı.

wink not : bom bacı
 1   11 Mayıs 2008 21:25   mesajın adresini al  

smile!!!
smile!!!
ne avuntusu?:D

Biraz genetik haberleri takip et kozmetik malzemeleri değil:D

Al bak neymiş:D

Bir şeyin sayısı azsa o denli değerlidir:D

genetik haberlerini okulumdan dolayı hergün yeterince takip ediyorum bu konuda yorum yapma istersen..erkek nüfusu devamlı azalıyo ama hala 1 kızın peşinde bisürü erkek oluyo nasıl oluyo ben anlamıyorum..

hay kozmetiğinize..:)

11 Mayıs 2008 21:27   mesajın adresini al  

freak
freak
oo burda muhabbet var hacı.al tavlayı kamilin dükkana gidelim
11 Mayıs 2008 21:28   mesajın adresini al  

daisy=) **solminör**
daisy=) **solminör**

Dolayısıyla bir kıza aşık olurken zeki olmasını önemsemezsin geçiniz,bunlar duygu işleri:D

öyle çete üyesi kızlar türkiye'de olmaz o yüzden bu bedduan fos çıktı bile muhaha:D

olmaz olmaz deme,olmaz olmaz!!!:D

nan annesini kesen manyaklar sonra bir güzel makyaj yapanlar var bu ülkede be...bizde ki potansiyek kimse de yok da ortam sağlanmamış:P

slkdajalksj

ayrıca aşkta mantık aranmaz yani sen cidden gerizekalı bir kıza da aşık olabilirsin ve savunman bu olur öyle mi?:D

iyimiş:D:D
11 Mayıs 2008 21:28   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
demek iyi okuyamamışsın:D

ee o zaman Tarkan'ın peşinde de bu kadar kız niye var mı diyeyim ben de?:D

smile!!! demis ki:
ne avuntusu?:D

Biraz genetik haberleri takip et kozmetik malzemeleri değil:D

Al bak neymiş:D

Bir şeyin sayısı azsa o denli değerlidir:D

genetik haberlerini okulumdan dolayı hergün yeterince takip ediyorum bu konuda yorum yapma istersen..erkek nüfusu devamlı azalıyo ama hala 1 kızın peşinde bisürü erkek oluyo nasıl oluyo ben anlamıyorum..

hay kozmetiğinize..:)

11 Mayıs 2008 21:29   mesajın adresini al  

smile!!!
smile!!!
yakında doktor olcam okuyamıyosamda bilemem:):)

o tarkan ama..
11 Mayıs 2008 21:30   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
yahu sen o olayda her şeyin planlı programlı olmasını istersen,bütün detaylarını incelersen,bunun sakalı kısa,bunun göbeği yok dersen ona aşk mı denir?:D

aşkın tanımını yap bana madem:D

daisy=) kaidena demis ki:

olmaz olmaz deme,olmaz olmaz!!!:D

nan annesini kesen manyaklar sonra bir güzel makyaj yapanlar var bu ülkede be...bizde ki potansiyek kimse de yok da ortam sağlanmamış:P

slkdajalksj

ayrıca aşkta mantık aranmaz yani sen cidden gerizekalı bir kıza da aşık olabilirsin ve savunman bu olur öyle mi?:D

iyimiş:D:D
11 Mayıs 2008 21:30   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008