| |
'' i l k o ''
|
kocaeli deplasmanda son macda altayı 1-0 yendi ,antalya kendi evinde istanbul spor ıle 0-0 berabere kalarak 1.lige çıktılar
|
|
~ 103 gün
|
|
| |
osge
|
eet hayırlı uurlu olsun ismitte heryerde bayrak görmekten bıktım ama artık yaw:D:D:D
|
|
~ 103 gün
|
|
| |
the_ruach
|
ANTALYA GALATASARAY ... işte böyle güzel haberler mulu ediyor insanı:D
|
|
~ 103 gün
|
|
| |
why so serious?
|
el ele çıktılar.5 yıl aradan sonra süper oldu Körfez için.eses'e üzüldüm sadece.
|
|
~ 103 gün
|
|
| |
*cedric*
|
|
|
1 ~ 103 gün
|
|
| |
mr ako
|
iyi oldu, kocaeli ile antalyanın çıktığı 3.takımda inşallah ya eskişehir ya da sakarya olur...
|
|
~ 103 gün
|
|
| |
dr_fb_li
|
antalya mallığından düşmüştü zate iyi oldu çıktıgı
|
|
1 ~ 103 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
gene izmir takımı yok , lanet olsun! :(
|
|
~ 103 gün
|
|
| |
*cedric*
|
kocaeli ... sakarya-antalya-eskişhirin mallığını iyi değerlendirdi çıkTı.!
|
|
~ 103 gün
|
|
| |
yagmurdamlası
|
ıkıncı memleketım :) hayrlı uurlu olsun memleketıme ve tum sevenlerınee
|
|
~ 103 gün
|
|
| |
ertu '
|
biz de cikariz insallah :))
d'leh demis ki: :( sakarya
:(
:( |
|
|
~ 103 gün
|
|
| |
tohunç
|
|
|
~ 103 gün
|
|
| |
comandante
|
Cart belediye,curt belediye,Oftaş, Asaş diye taraftarı olmayan ucube ucube takımların gelmediği iyi oldu. 3-4 senedir 2.Ligden gelen takımlar hiç memnun edici değildi. Kocaeli ve Antalya gelebilecek en iyi takımlardı. yanlarına bir de Sakarya eklenirse çok güzel olur.
|
|
~ 103 gün
|
|
| |
anisakis
|
hiç bir taraftar desteği olmayan.. melih gökçek efendinin sırf stad dolu görünsün diye ona buna forma dağıttığı belediye takımlarındansa kocaeli ve antalyayı görmek güzel oldu.. 3. sakarya veya eskişehir olur inşallah.. gereksiz belediye takımları düşse de artık izmirden de bir takım gelse..
|
|
~ 103 gün
|
|
| |
ivy
|
|
|
~ 103 gün
|
|
| |
tegan pelin
|
kaçırmışın bu başlığı ilko açmış :(
chopin the genius demis ki: el ele çıktılar.5 yıl aradan sonra süper oldu Körfez için.eses'e üzüldüm sadece. |
|
|
~ 103 gün
|
|
| |
'' i l k o ''
|
|
|
~ 102 gün
|
|
| |
*cedric*
|
'' i l k o '' demis ki: boluspor gelsın :) |
o iş yaş:P
|
|
~ 102 gün
|
|
| |
'' i l k o ''
|
sakarya aptalladı walal sen lıderlıkten gel 3.luge olucek iş degıl yaa,play off da bu aptallıgı atabılıcek mı bakalım gorucez ;)
|
|
~ 102 gün
|
|
| |
thuringwethil
|
Taraftarı olan takımların gelmesi sevindirici, son takım da Sakarya, Diyarbakır, Bolu veya Eskişehirden biri olacak heralde. Eskişehir gelse güzel olur.
|
|
~ 102 gün
|
|
| |