ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
kocaeli deplasmanda son macda altayı 1-0 yendi ,antalya kendi evinde istanbul spor ıle 0-0 berabere kalarak 1.lige çıktılar
11 Mayıs 2008 17:03
osge
eet hayırlı uurlu olsun ismitte heryerde bayrak görmekten bıktım ama artık yaw:D:D:D
11 Mayıs 2008 17:04
the_ruach
ANTALYA GALATASARAY ... işte böyle güzel haberler mulu ediyor insanı:D
11 Mayıs 2008 17:12
sara chopin
el ele çıktılar.5 yıl aradan sonra süper oldu Körfez için.eses'e üzüldüm sadece.
11 Mayıs 2008 17:17
*cedric*
:( sakarya
:(
(1) 11 Mayıs 2008 17:24
mr ako
iyi oldu, kocaeli ile antalyanın çıktığı 3.takımda inşallah ya eskişehir ya da sakarya olur...
11 Mayıs 2008 17:28
dr_fb_li
antalya mallığından düşmüştü zate iyi oldu çıktıgı
(1) 11 Mayıs 2008 18:15
souvereign jr.
gene izmir takımı yok , lanet olsun! :(
11 Mayıs 2008 18:50
*cedric*
kocaeli ... sakarya-antalya-eskişhirin mallığını iyi değerlendirdi çıkTı.!
11 Mayıs 2008 19:04
yagmurdamlası
ıkıncı memleketım :) hayrlı uurlu olsun memleketıme ve tum sevenlerınee
11 Mayıs 2008 20:55
romeo'y
biz de cikariz insallah :))
d'leh demis ki: :( sakarya
11 Mayıs 2008 22:09
tohunç
bandırmaspor çıkacak
11 Mayıs 2008 22:10
comandante
Cart belediye,curt belediye,Oftaş, Asaş diye taraftarı olmayan ucube ucube takımların gelmediği iyi oldu. 3-4 senedir 2.Ligden gelen takımlar hiç memnun edici değildi. Kocaeli ve Antalya gelebilecek en iyi takımlardı. yanlarına bir de Sakarya eklenirse çok güzel olur.
11 Mayıs 2008 22:13
anisakis
hiç bir taraftar desteği olmayan.. melih gökçek efendinin sırf stad dolu görünsün diye ona buna forma dağıttığı belediye takımlarındansa kocaeli ve antalyayı görmek güzel oldu.. 3. sakarya veya eskişehir olur inşallah.. gereksiz belediye takımları düşse de artık izmirden de bir takım gelse..
11 Mayıs 2008 22:17 ~ 11 Mayıs 2008 22:19
just ivy
yaaaaa eses :(
11 Mayıs 2008 22:22
tegan pelin
kaçırmışın bu başlığı ilko açmış :(
chopin the genius demis ki: el ele çıktılar.5 yıl aradan sonra süper oldu Körfez için.eses'e üzüldüm sadece.
11 Mayıs 2008 22:23
'' i l k o ''
boluspor gelsın :)
12 Mayıs 2008 00:45
*cedric*
'' i l k o '' demis ki: boluspor gelsın :)
o iş yaş:P
12 Mayıs 2008 00:47
'' i l k o ''
sakarya aptalladı walal sen lıderlıkten gel 3.luge olucek iş degıl yaa,play off da bu aptallıgı atabılıcek mı bakalım gorucez ;)
12 Mayıs 2008 00:49
thuringwethil
Taraftarı olan takımların gelmesi sevindirici, son takım da Sakarya, Diyarbakır, Bolu veya Eskişehirden biri olacak heralde. Eskişehir gelse güzel olur.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19869
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!