ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
nie açtım bilmiyorum belki giderim belki gitmem ama düşük voltaj gerçekten iyi canlı performans olarak arkadaşlar.gazi üniversitinin bi grubu patlican müzik yarışmasında 1.oldular..gelmek isteyen olursa gideriz..
11 Mayıs 2008 15:37 ~ 11 Mayıs 2008 15:38
secret smile(: l
merak ediyorsan bi bak bakalım nasıl müzik yapıyorlarmış
11 Mayıs 2008 15:40
serkeşte yine patlican yarışmasında 2.olan grup kütahyadan..henüz canlı olarak bende dinlemedim onları ama bakıcaz artık(:
kimse gelemez bence.çünkü o gün hacettepe'de şebnem ferah-hayko cepkin,ankara üniversitesi'nde de yeni türkü-pinhani konseri var.tüm ankara gençliği burlarda olucak yani=)
12 Mayıs 2008 20:44
messiniyen
ben dinledim düşük voltaj dediğin grubu hurock'ta , nasıl 1. olmuşlar açıkçası çok şaşırdım , feci derecede kötüydüler.. hayatımda gördüğüm en berbat vokal perdformansını gördüm ,kısacası tamamen bir hayal kırıklığı ... boşuna gitmeyin,zaten mekan eskiz'miş, başka yerde çıkamazlar :)
12 Mayıs 2008 20:53
göreceli kavramı nedir hiç duydun mu?aslında senin neden böyle dediğin çok belli ama neyse ..
messiniyen demis ki: ben dinledim düşük voltaj dediğin grubu hurock'ta , nasıl 1. olmuşlar açıkçası çok şaşırdım , feci derecede kötüydüler.. hayatımda gördüğüm en berbat vokal perdformansını gördüm ,kısacası tamamen bir hayal kırıklığı ... boşuna gitmeyin,zaten mekan eskiz'miş, başka yerde çıkamazlar :)
13 Mayıs 2008 11:00
o akşam onların olduğunu bilmiyordum hehe(: belki şebnem hayko dinlemektan sıkılmış olanlar varsa gelir sadhajk(:
eje demis ki: kimse gelemez bence.çünkü o gün hacettepe'de şebnem ferah-hayko cepkin,ankara üniversitesi'nde de yeni türkü-pinhani konseri var.tüm ankara gençliği burlarda olucak yani=)
13 Mayıs 2008 11:02
messiniyen
secret smile ne saçmalamışsın sen afedersin de ... arkadaşım senin yakının vs. bilmem neyin olabilir ama çok açıkca diyorum ki dandik bi grup,hurock yorumlarına bak netten istersen bul sitelerden , orada olanların tamamı adamlar insin diye dua etti , 3-5 şarkı çalıp indirdiler sahneden daha ne diyeyim, yıllardır ankara piyasasında çalan eden adamım afedersin ama bırakta biraz o konularda ben yorum yapayım sen arkadaşlarını savunacağına , eskiz dediğim mekanı biliyor musun peki ? tabi ki hayır ... o dediğim mekanın açılış konserindeki headline grup bendim,çok iyi biliyorum ki berbat bir mekan tamam mı canım,göreceli olayı filan değil bu konu ,kötüler! bu kadar basit....iyi geceler , milleti illa arkadaşın diye reklam yapacağına,savunacağına, bence bi yorumları oku ...
15 Mayıs 2008 02:46
tamam sakin ol,sinirlenme(:
bende diyorum ki sana:sana göre kötü olabilirler ama ben ilk defa teoman öncesi dinledim ve gerçekten iyi bi performans gösterdiler hiçbiri arkadaşim falan diil ayrıca tanımam etmem,dediğim gibi teoman öncesi dinledim ve gerçekten orda olan biçok kişiden iyi yorumlar duydum.daha sonrada araştırdım grubu ve başka biyerde daha dinlemeye gittim;yani sen beğenmeyebilirsin ve kötü diyebilirsin ama bu kötü oldukları anlamına gelmez..herkes biyerden başlar unutma,birinci olmuşlar ya da olmamışlar ben dinledim ve sevdim.sadece hurock performanslarıyla değerlendirmende yanliş bence..ayrıca neden bunu bu kadar abarttığında anlamıyorum isteyen gelir dinler beğenir beğenmez isteyen gelmez yahu ne bu hırs sinir..
herneyse seçtikleri zaman yanlış olmuş işte;şebo,hayko,pinhani,yeni türkü var aynı akşam..bunların hepsi açık havada olucak ve havalar berbat durumda burda yağmur var ve soğuk..eğer gitmeyi düşünmezseniz arkadaşlar oraya beklerim..grubuda araştırmak isterseniz sadece arkadaşın yaptığı hurock yorumlarına bakmayın genel bi araştırma bence daha iyi bilgi sahibi olmanızı sağlar..
ne çok konuştum yaa:/ işte öyle:p
15 Mayıs 2008 12:51 ~ 15 Mayıs 2008 20:57
yok mu gelen:/ vay anasını sayın seyirciler ahshddf
15 Mayıs 2008 21:09
irem_
kızım sen gel biz şenliğe gidelim. napacaksın orda ya!
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19866
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!