ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > Fenerbahçe taraftarı isyanda

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

xocoatl
xocoatl
herkes kendi takımına baksınn =) bizene kimin neye karşı olduğundan kendi takımıma bakarımmm elalemin karşılığından şampiyonluğundan bize ne tebrik eder geçeriz şampiyon olanı

gönlümün şampiyonu belliyken tuttuğum takım belliyken başka takımlara edecek lafım sözüm yoKtur ...
11 Mayıs 2008 16:14   mesajın adresini al  

luteus
luteus
GS' yi teprik ediyorum tarftarları selamlıyorum...

FB ' yi de tebrik ederim yenilince ağlıcak suçlu arıcak değilim... oldu bitti aptallığına geldi doymasın aptallığa... elinden gül gibi kaçırdı işte... neyse hayırlısı olsun D:
11 Mayıs 2008 16:27   mesajın adresini al  

ivy
ivy
yoo değil...

başlığa hitaben
11 Mayıs 2008 16:46   mesajın adresini al  

bad religion
bad religion
fenerbahce uzun yillardir en iyi futbolunu oynadi.. hatta hayatimda gordugum en iyi fenerbahceydi bu yilki.. seneye daha harika seyler bekliyorum.. ligde sampiyon olmusuz olmamisiz beni o kadar enterese etmiyor, zaten evde digiturkum de yok , olsa bile turkiye ligindeki derbi maclari bile sarmiyor beni.. sampiyonlar liginde izledigim en azindan 6 mac bile cok daha keyif veriyor.. bir fenerbahceli olarak sampiyonlar ligine kaldigimiz icin mutluyum.. galatasaraylilar da sevinsin tabi, turkiye ligi sampiyonlugu da onemlidir.. ama yok fenerbahcenin yengec dansi sacmaydi, veya aziz yildirimin suratini merak ediyorum seklindeki yorumlari sacma buluyorum.. soyle diyeyim, birincisi gol sevincinde ciddiyet aranmaz, ikincisi aziz yildirim zamaninda fenerbahce daha once sampiyon da oldu 2. de oldu 6. da oldu.. 2. olup sampiyonlar ligine kaldik diye oturup aglayacagini dusunmuyorum.. sonucta uzun sure basali olacak bir takimin temellerini attiklarini dusunuyorum.. takimin kalitesi belli, taraftar gucu belli, butcesi belli.. bir tek eksik yabanci oyuncularda ruh yok derdik, bu yil onu da fazlasiyla gorduk.. yeni transfer haberleri ve seneye sampiyonlar ligi maclari icin simdiden sabirsizlaniyorum.. galatasaray`i tebrik ediyorum , teknik direktorsuz bir sekilde sampiyon olmak her babayigidin harci deil, ancak hakan sukur gibi iman gucuyle oynayan oyuncularla olabilir.. :)
11 Mayıs 2008 18:47   mesajın adresini al  

smile!!!
smile!!!
:) çok acıklı olmuşş..

xocoatl demis ki:
herkes kendi takımına baksınn =) bizene kimin neye karşı olduğundan kendi takımıma bakarımmm elalemin karşılığından şampiyonluğundan bize ne tebrik eder geçeriz şampiyon olanı

gönlümün şampiyonu belliyken tuttuğum takım belliyken başka takımlara edecek lafım sözüm yoKtur ...
11 Mayıs 2008 19:47   mesajın adresini al  

eti.cin
eti.cin
yoo olması gerekn olmus ...
11 Mayıs 2008 20:03   mesajın adresini al  

smile!!!
smile!!!
neyse sonuç belli hayırlı olsun..:) saat kaç? diyorum sadece:)
 1   11 Mayıs 2008 20:08   mesajın adresini al  

eti.cin
eti.cin
evet oldu bitti eee napalım yani?
11 Mayıs 2008 20:10   mesajın adresini al  

® ©
® ©
fener taraftarı olmak ciddi bi mazoşistlik gerektirir, her türlü ortamda maymuna cevrilmeyi göze almayan feneri tutmaz zaten:) şaka la şaka kızmayın hemen
ama şu bi gerçek fener götünü de yırtsa kavelerde nolcak bu fenerin hali muhabbeti yapılır:)))
 1   11 Mayıs 2008 20:10   mesajın adresini al  

eti.cin
eti.cin
alan memnun satan memnun eee daha ne ozaman ?
11 Mayıs 2008 20:12   mesajın adresini al  

smile!!!
smile!!!
fener taraftarı başka takım şampiyon olursa onların sevincini burnundan getirmek için herşeyi yapar çekemez kıskançtır ama kendi şampiyon olsa herşey mübahtır..zaten kendilerinin henüz bir kupasıda bulunmamaktadır.fb cumhuriyeti :):)

tane® can demis ki:
fener taraftarı olmak ciddi bi mazoşistlik gerektirir, her türlü ortamda maymuna cevrilmeyi göze almayan feneri tutmaz zaten:) şaka la şaka kızmayın hemen
ama şu bi gerçek fener götünü de yırtsa kavelerde nolcak bu fenerin hali muhabbeti yapılır:)))
11 Mayıs 2008 20:15   mesajın adresini al  

eti.cin
eti.cin
tıpkı senın suan yaptğn gbı dı mı!!!!!!
11 Mayıs 2008 20:17   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008