komik duruma düşürüyor yapanları hatta,hani illa bütün danslara aykırı bir tür bulacağım diye götünü yırtmış insanların bulduğu bir tür diyeyim:D:D
souvereign jr. demis ki: yengeç dansı kimin neresinden çıktıysa o da böyle çıkmış demek ki:D
roberto carlos ve deivid'in parmaklarının ucundan çıktı :) güzel de bir dans oldu... ;)
111 Mayıs 2008 15:58
sarho$
isteselerdi yenerlerdi ama istemediler
vah vah
11 Mayıs 2008 15:59
_angelus_
xocoatl demis ki: en gıcık olduğum şeydir yenince takımından ii olmayan yenilince takımından kötü olmayan taraftar mantığıı herzaman için şampiyondur benim gözümde helekii şampiyonlar liginde bu sene verdiği o mücadele izlettiği o güzel futboldan sonra valla benim takımım onunla gurur duyuyorumm isterse ve bir engelde çıkmazsa yapamayacağı iş yoKtur ;)
Manganın bi şarksı var bildin mi :D
11 Mayıs 2008 15:59
souvereign jr.
valla roberto carlos'un ronaldo ile yaptığı hamamböceği dansından iyidir :D
11 Mayıs 2008 16:00
hayal kıran
fenerbahçe taraftarının her tarafı isyan olsa n'olur tırt zırt.
111 Mayıs 2008 16:01
xocoatl
kandırmakla alakası yok bunun napimmm herifler isteksiz oynuyorlarr gs de manyak gibi istedi ve başardı bunun kendimi kandırmayla ne alakası varki helal olsun diyorumm ayrıca kendi takımımın başlığına yazıyorum gs takımının başlığına gelipte yazmıyorummm yada bok atıp çamur atmıyorum gs ye ne bu atar sizdeki anlamadım :S
11 Mayıs 2008 16:01
fizban
tamam oyuncular biraz ruhsuz olabilirler de, zicoda da kabahat var. 11 kişi her maç 90 dakika oynayamaz ki. rotasyon gerekiyo. bunun için kadro derinliği gerekiyo.
11 Mayıs 2008 16:08
smile!!!
çarşı aziz yıldırıma karşı:)
11 Mayıs 2008 16:09
bigbang
alayına isyan ölümüne karşıyaka
111 Mayıs 2008 16:10
ıssız
hiç de isyanda değiliz
hep biz mi şampiyon olucaz böyle bi şey yok
son haftaya kadar da sürdü mücadele rezil falan olduğumuz da yok
dar ağacında olsak bile son sözümüz fenerbahçe
11 Mayıs 2008 16:11
ıssız
hep destek tam destek diyen gerçek fenerbahçe liler var göründüğü gibi
herkes fenerbahçeli olamaz
11 Mayıs 2008 16:12
eti.cin
hala takımımızı destekliyoruz hala fb lıyızz gs lılerı de yurekten kutluyoruz. ama kım takımı yenldğı zaman sövmuo ya da eleştrmıo ki..?hele kı bizim milletimiz.. o yüzden gayet normal yanı bu tarz seyler...öle seyler yazılmıskı sankıı sampıyon olamadkları ıcın takım taraftarsız kaldı..! emn olun yonetımden ve futbolculardan dha çok sahiplenir taraftar takımını..!menfaatsiz tamamen yurekten sahıplenır...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19865
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.