gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Spor - Sivasspor'dan dördüncülüğe itiraz
 Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 41 - 54
 Yazar: Mesaj:
souvereign jr.
souvereign jr.
çünkü
beşiktaş - sivasspor : 1-2
sivasspor - beşiktaş : 1-2 bitti maçlar.
durum eşit olunca gol averajı önemliydi. tabi sivasspor fenerbahçeyi katmamıştı işin içine...

tane® can demis ki:
yok lig başlamadan önce cıkmıştır muhtemelen,
hayrı aralarındaki maçlar diye biliyorum bende, o yüzden beşiktaşın son maçta kaç tane attığının ne önemi var anlamadım cidden

11 Mayıs 2008 20:03  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
e ferneri katınca noldu:) lan fener kırk yılda bi işe yaramış bak sen Allah'hın işine:)

11 Mayıs 2008 20:08  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
bizim ligimiz premier ligden daha mı kaliteli peki eğer şu mantıkla hareket edersek..

şampiyonları 38 maçta 87 puan toplamış,bizse 34 maçta 79?:)

ya da onların en dipteki takımları 38 maçta 36 ve 35 puan falan toplamış,bizimkiler 34 maçta 29:)

souvereign jr. demis ki:
ama ligimizin kalitesinin ne kadar düştüğü belli.

4 takım 70 puanın üstünde toplamış. düşen son 3 takımsa 30 puanı geçememiş ve hepsi 29 puanda.

böyle başka bir lig yok.

11 Mayıs 2008 20:37  mesajın adresini al  
*cedric*
*cedric*

purepoison(can):):) demis ki:
bak cedric alkışladım seni:D

en büyük sivas ulannn:P

11 Mayıs 2008 20:40  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
Abi bak şimdi bjk:1-2:sivasspor..
sivasspor:1-2:bjk..
fenerin de puanı aynı 3 takım da 73 puanda..fener iki rakibini de dört maçta da yendiği için 2. sırada bitiriyor..ama fener sivası 1-0 ve 4-1 yenmiş,beşiktaş'ıysa 2-1 ve 2-1 lik skorlarla yenmiş..böylelikle noluyor?

fener sivasa 5 gol atıp,kalesinde 1 gol görmüş..
fener beşiktaş'a 4 gol atıp,kalesinde 2 gol görmüş..

Böylece daha avantajlı skorlar alan beşiktaş olduğu için sivasspor'un üstünde yer alıyor..

11 Mayıs 2008 20:41  mesajın adresini al  
*cedric*
*cedric*

aslan67 demis ki:
Abi bak şimdi bjk:1-2:sivasspor..
sivasspor:1-2:bjk..
fenerin de puanı aynı 3 takım da 73 puanda..fener iki rakibini de dört maçta da yendiği için 2. sırada bitiriyor..ama fener sivası 1-0 ve 4-1 yenmiş,beşiktaş'ıysa 2-1 ve 2-1 lik skorlarla yenmiş..böylelikle noluyor?

fener sivasa 5 gol atıp,kalesinde 1 gol görmüş..
fener beşiktaş'a 4 gol atıp,kalesinde 2 gol görmüş..

Böylece daha avantajlı skorlar alan beşiktaş olduğu için sivasspor'un üstünde yer alıyor..

ağlamak istiyorum:D
valla süper acıklamışın fedarasyon başkanı ol sen aslan:D

11 Mayıs 2008 20:44  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
ağlamak istiyorum:D
valla süper acıklamışın fedarasyon başkanı ol sen aslan:D

Ortakantin'in desteğini alarak bu zorlu yollara ayak basabilirim neden olmasın,hasan doğan'dan neyim eksik?Saçım bile fazla o keltoştan:D

11 Mayıs 2008 20:46  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
Söz veriyorum cimboma torpil yok:P:D

11 Mayıs 2008 20:47  mesajın adresini al  
daisy=) 'pomegranate
daisy=) 'pomegranate
üzmesinler hemşolarımı!!

:P

11 Mayıs 2008 20:47  mesajın adresini al  
daisy=) 'pomegranate
daisy=) 'pomegranate
HIIIII...tamam..

:D:D

aslan67 demis ki:
Söz veriyorum cimboma torpil yok:P:D

11 Mayıs 2008 20:48  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
yapmasınlar lan 3lü averaj fener sayesinde 3. olcaksak kusur kalsın aman aman aman
ikili averaj yapsınalr, aynıymış, kura cekiliyor herhalde:)

11 Mayıs 2008 21:15  mesajın adresini al  
geronimo
geronimo
hee şike yapan takım da zaten 10 dakkada atar 4 tane..o kadar mal yani herkesi bariz şüpheye düşürecek..kaldı ki bari şike yapıyosun niye gol yersin??ve bari şike yapıyorsun niye 4 attıktan sonra 7 yapıp garantiye almıyorsun..ne kadar şikeli bi maç..

o6uz² demis ki:
Beşiktaş maçı da sanki şike kokuyodu.. en azından bana öyle geldi.
maç başlar başlamaz ilk 10 dakikada 4 gol biraz fazla ! =)

1 defa alkışlanmış (1)  12 Mayıs 2008 14:47  mesajın adresini al  
sin/şın
sin/şın
abi futboldan anlamayan adamlar cıkmıs şike falan diyor...bırakın bu işleri ya,4 gol sanki yetiyor aq,şike olsa 10 dk ye 4 gol niye olsun ayarlanır kimsenin ruhu bile duymaz...manisa düşmüş gollerde baba gibi goldü işte....eziklerin yenilcegini kimse tahmin etmemişti sacma salak konusup sazanlık yapmayın....biz cinconlar gibi 8-0 satın alıp şampiyon olmayız,Beşiktaş farklıdır şereflidir,yönetiminden taraftarına kadar...
Beşiktaş çArsı Şikeye karsı...!

12 Mayıs 2008 15:07  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
hee şike yapan takım da zaten 10 dakkada atar 4 tane..o kadar mal yani herkesi bariz şüpheye düşürecek..kaldı ki bari şike yapıyosun niye gol yersin??ve bari şike yapıyorsun niye 4 attıktan sonra 7 yapıp garantiye almıyorsun..ne kadar şikeli bi maç..

ilk 10dakkada 4 gol attığı başka bir maç göster tamam dicem. basit basit goller atmışsınız zaten. hem 2. yarıdan bahsetmişsin. devre arası fener 2-0 mağlup , galatasaray 2-0 önde e sivas da berabere zaten sivasla averajı eşitlemişsin. neden yoracaksın kendini 6-7 için? :) bariz şike. beşiktaşlılar bile öyle diyor.

12 Mayıs 2008 19:19  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 41 - 54
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008