ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  spor  Sivasspor'dan dördüncülüğe itiraz

Sayfalar: 1  2  3  4  5  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 16 - 30

anisakis
anisakis
hiç kusura bakmasınlar.. sen git fenerden evinde 4 tane ye aa taktik yanlışı yapmışız de sonra itiraz et.. ayrıca şike diyen arkadaşlar 4 gol 10 dakikada geldi.. 4.golden sonra oyun durdu ki 10.dakikada trabzon feneri yenmeyi garantilemişmiydi yoksa hala 0-0 mıydı.. ?
 1   ~ 119 gün   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
Sivassporlu futbolcuların Galatasaray karşısında hayvan gibi efor sarfettiklerini ve teknik direktörlerinin eski fenerbahçeli futbolcu Bülent Uygun olduğunu görünce bu merakım geçti aslında

adamlar hayvan gibi efor sarfetti evet neden şampiyon olmasınlar? yenselerdi sizi şampiyon olma ihtimalleri vardı. bunun bülent uygunla ne alakası var? eski futbolcumuzmuş. 4 tane attık ya acımadan sivasa. :)
~ 119 gün   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
Bırak bu masalları egemen,Sivasspor'u biz bu inanç ve istekle havada karada yeneriz zaten,nereye yeniyor Sivas?:D

Ayrıca sen onu bunu geç de mesajın ilk kısmını niye alıntı yapmadın?:D

souvereign jr. demis ki:
Sivassporlu futbolcuların Galatasaray karşısında hayvan gibi efor sarfettiklerini ve teknik direktörlerinin eski fenerbahçeli futbolcu Bülent Uygun olduğunu görünce bu merakım geçti aslında

adamlar hayvan gibi efor sarfetti evet neden şampiyon olmasınlar? yenselerdi sizi şampiyon olma ihtimalleri vardı. bunun bülent uygunla ne alakası var? eski futbolcumuzmuş. 4 tane attık ya acımadan sivasa. :)

aslan67
aslan67
Eski futbolcunuz tabi yalan mı?:D

Galatasaray'a karşı oynattırdığı oyuna bak fenere karşı oynattırdığı oyuna bak bir de:D

Oldukça yetişkin bir insan sayılırsın egemen bunları analiz edebilecek kapasitedesin:)

souvereign jr.
souvereign jr.
O değil de bence ligin kopma noktası fenerbahçe'nin gençlerbirliği'ne 33. haftada attığı ilk goldü..Hani şu edu'nun eliyle attığı..Bu gol olmasa Sivasspor şu anda fenerin son maçına bakmadan,kendi maçını kazanması dahilinde şampiyonlar ligi'ndeydi..Neden ben fenerin bu maçından sonra sivassporlu yetkililerden hiçbir itiraz duyamadım acaba?

tamam bu kısmı da alıntı yapayım. sanki bütün sezon boyunca bir bu hata varmış da ligin kopma noktası bu olmuş. başka hakem hatası yok muydu ki? sabri ceza sahası içinde olan futbolcuyu çekip oyunun dışına atmadı mı?

ankaraspor maçında topu taca atsa kalecimiz serdar , top dışarı çıkmış olacak ve hakem de bitirecek ama degajı ankarasporlu futbolcuda kalıyor ve atak başlayıp golle sonuçlanıyor. dakika 95. o maçı yenmiş olsaydık çok farklı olurdu...

aslan67
aslan67
Ben sana fenerin lehine verilen hakem kararlarını burada yazsam oturup yazacak malzemen kalmaz egemen:D

ahaha:D

Benim demek istediğimi hala anlamamışsın sen..Sivasspor neden son hafta belirlenen durumda isyan ediyor da fenerin elle attığı gol sonrası kaybettiği şampiyonluk,ikincilik şansı ve dolayısıyla şampiyonlar ligine katılamama riski yüzünden 33. haftada isyan etmiyor?Bunda teknik direktör Bülent Uygun'un payı yok mudur?:D

Şimdi net mi?:D

souvereign jr. demis ki:
O değil de bence ligin kopma noktası fenerbahçe'nin gençlerbirliği'ne 33. haftada attığı ilk goldü..Hani şu edu'nun eliyle attığı..Bu gol olmasa Sivasspor şu anda fenerin son maçına bakmadan,kendi maçını kazanması dahilinde şampiyonlar ligi'ndeydi..Neden ben fenerin bu maçından sonra sivassporlu yetkililerden hiçbir itiraz duyamadım acaba?

tamam bu kısmı da alıntı yapayım. sanki bütün sezon boyunca bir bu hata varmış da ligin kopma noktası bu olmuş. başka hakem hatası yok muydu ki? sabri ceza sahası içinde olan futbolcuyu çekip oyunun dışına atmadı mı?

ankaraspor maçında topu taca atsa kalecimiz serdar , top dışarı çıkmış olacak ve hakem de bitirecek ama degajı ankarasporlu futbolcuda kalıyor ve atak başlayıp golle sonuçlanıyor. dakika 95. o maçı yenmiş olsaydık çok farklı olurdu...

aslan67
aslan67
Valla kim ne derse desin,götü atmosferin kat kat yukarılarına çıkmış Bülent Uygun'un oralardan indirilmesine acaaayipp sevindim:D

'' i l k o ''
'' i l k o ''
manisa yatmış işte bjk karşısından yazık oldu sivasa

souvereign jr.
souvereign jr.
bülent uygun kendisini jose mourinho sandı bence. ama dikkatli bakınca tırnağı bile olamaz çünkü büyük takımlara karşı kazanamadı maç.

benim de anlatmak istediğim aslında her hafta bir hakem hatası vardı 33.haftada o olay olmuşsa 32. haftada da başka bir hakem hatası oldu. 31. haftada da başka bir hakem hatası oldu... o yüzden sondan 2. haftada yapılan hakem hatası ile sondan 4. haftada yapılan hakem hatası bana göre eşittir. ;) sonuçta puan durumunu etkiliyor mu etkiliyor? e daha ne o zaman :)

aslan67
aslan67
yok sen hala anlamadın:D

neyse:D

souvereign jr. demis ki:
bülent uygun kendisini jose mourinho sandı bence. ama dikkatli bakınca tırnağı bile olamaz çünkü büyük takımlara karşı kazanamadı maç.

benim de anlatmak istediğim aslında her hafta bir hakem hatası vardı 33.haftada o olay olmuşsa 32. haftada da başka bir hakem hatası oldu. 31. haftada da başka bir hakem hatası oldu... o yüzden sondan 2. haftada yapılan hakem hatası ile sondan 4. haftada yapılan hakem hatası bana göre eşittir. ;) sonuçta puan durumunu etkiliyor mu etkiliyor? e daha ne o zaman :)

souvereign jr.
souvereign jr.
ben biraz dışarı çıkayım , kuşlar , vapurlar filan :P
sen de çık ;)

aslan67
aslan67
Canı o maçta da yanıyorsa çıksın o maçta da isyan etsin sivas:D

Canının yanmasına fener sebep olunca sus,trabzon ve beşiktaş sebep olunca veryansın et,oh ne ala memleket:D

Geçeceksiniz bunları:D

aslan67
aslan67
Temiz hava iyi gelecek sana:D

Ben iyiyim evde valla:D

souvereign jr. demis ki:
ben biraz dışarı çıkayım , kuşlar , vapurlar filan :P
sen de çık ;)

smile!!!
smile!!!
galatasaray bitti beşiktaşıda mı çekemiyosunuz ey fenerliler:)

ivy
ivy
bence de sivas haketmişti..10 dk da 3 gol tarihinde ne ara atmış bjk?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 16 - 30

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008