ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  spor  euro 2008 milli takım kadrosu
dolar euro futbol kupa isvicre avusturya turkuaz beyaz kirmizi turkiye milli takim
Sayfalar: 1  2  3  4  5  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

mr ako
mr ako
Milli Takım’ın kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

KALECİ: Volkan Demirel (Fenerbahçe), Rüştü Reçber (Beşiktaş), Tolga Zengin (Trabzonspor)

SAVUNMA: Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu (Galatasaray), Gökhan Zan (Beşiktaş), İbrahim Kaş (Beşiktaş), Servet Çetin (Galatasaray),Emre Güngör(Galatasaray) Emre Aşık (Ankaraspor), Hakan Balta (Galatasaray)

ORTASAHA: Uğur Boral (Fenerbahçe), Mehmet Aurelio(Fenerbahçe), Mehmet Topal (Galatasaray), Emre Belözoğlu (Newcastle United), Tümer Metin (Larissa), Yıldıray Baştürk (Stuttgart), Hamit Altıntop (Bayern Münich), Ayhan Akman (Galatasaray), Arda Turan (Galatasaray), Tuncay Şanlı (Middlesbrough), Kazım Kazım (Fenerbahçe), Gökdeniz Karadeniz (Rubin Kazan)

FORVET: Nihat Kahveci (Villarreal), Halil Altıntop (Schalke), Semih Şentürk (Fenerbahçe), Mevlüt Erdinç (Sochaux)

1   ~ 118 gün   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
Bu son kadro mu? ekleme çıkarma olacak mı?

Nuri Şahin ve Tuncay Şanlı neden yok?
~ 118 gün   mesajın adresini al  

mr ako
mr ako
bu aday kadro...çıkartmalar olur tabi...27 kişilik çünkü bu kadro
 1   ~ 118 gün   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
'okadar yabancı oyuncunuz var' derdi galatasaraylılar, ama bakıyom da en çok türk milli takımına oyuncu veren takım fenerbahçe olmuş :) demek ki bir o kadar da türk varmış.

bir de bir sitede gördüm hakan şükür kadroda yok yazmış büyük puntolarla. (caps lock'ı kapamayı unutmuşlar heralde) adam gelmiş 37 yaşına bi şampiyonada da olmayıversin. bak nedved'e , bak zidane'a , ...

kretzsche
kretzsche
aha şimdi daha değişik kadro geldi..

nuri şahin yine yok ..

herif elimizdeki tek oyun kurucu .. ön libero hem de.. niye almıyorlar ki milli takıma? daha bir sene önce süper yetenekti..

messiniyen
messiniyen
ibrahim toramanla mehmet topuzu almamasının nedenini bulamadım ya , banko 11 de olur dediğim 2 adam yok ama sürpriz isimler de var bu kadroda.. ibrahim kaş varken ibrahim toraman nasıl yok şaşırıp kaldım , fatih terim çabuk unutmuş ibrahim kaş'ın milli maçtaki bizi yaktığı hatasını sanırım.. hayırlısı artık inşallah başarılı olup bizi yine sokaklara sevinç gösterilene dökerler..

kretzsche
kretzsche
ben pek ümitli değilim savunmamız çok rezil .. kale de güven vermiyor.. üçü de birbirinden denyo kaleciler açıkçası..

ama sürpriz yapabilir türk milli takımı 0 puanla da dönebilir final de oynayabilir..

kretzsche
kretzsche
Kazım ve Mevlüt'ün milli takımda olmasına sevindim açıkçası ..

ama muhtemelen final kadrosuna çağrılmazlar.. belki kazım çağrılır

souvereign jr.
souvereign jr.
şaka maka 1 ay kaldı be kupaya. napçaz biz isviçrede bakalım?

souvereign jr.
souvereign jr.
kadrolarda neden mehmet aurelio galatasaray'da gözüküyor?

ukerila
ukerila
o değil de hala Galatasaray'a laf sokuluyor onu anlamıyorum.bahsettiğin takım senin 6 puan önünde şampiyon olmuş.milli takım senin takımından kurulsun isterse.adı üstünde o milli takım.hepimizin takımı :D

'okadar yabancı oyuncunuz var' derdi galatasaraylılar, ama bakıyom da en çok türk milli takımına oyuncu veren takım fenerbahçe olmuş :) demek ki bir o kadar da türk varmış.

kretzsche
kretzsche
isviçredeki arkadaşların yanına uğrayacağım 3-4 günlüğüne muhabbet olsun, atmosferi yaşayalım diye. ama maça gidip gitmeme konusunda karar veremedim

gidersem fotoğraf & video çekip yükleyeceğim =)

e = m . c²
e = m . c²
forvette nihat ve belki birde halil dışındakiler bi işe yaramaz bence....

mr ako
mr ako
favorim italya...
bize gelince üst tura çıkabileceğimizi düşünüyorum, sanırım rosicky'de yok çeklerde...en önemli adamları... isviçreyi yeneriz, ev sahibi seviyoruz...portekiz sakat ama neticede alpay yok şansımız var =)

mr ako
mr ako
yanlışlık olmuş yoksa aurelio'yu bırakmam.. =)

souvereign jr. demis ki:
kadrolarda neden mehmet aurelio galatasaray'da gözüküyor?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008