bendede konsada konmasada üzerinde katılaşmış yağdan yapışmayan fırın tepsisi mevcut
17 Haziran 2008 00:35
gazili_boy
bizim eve hiç gelmeyin o zaman arkadaşlar ne kapıdan girebilirsiniz nede başka bir yerden o kadar koku var ki yani mideniz kaldırmaz sanmayın pisiz de öle aslında bizim evde parfüm kokusu var altta ki komşu teyze kafayı buluyor kokudan o derece yani
17 Haziran 2008 00:40
pigu
bizim evde de bi pislik ben varim harici çok temiz
17 Haziran 2008 00:44
deniz_can
adı üstünde öğrenci evi
temiz olursa ne anlamı var ya.
ögerenci evi olma özelliğini yitirir.
bira kirlet usta.
kirlanmek güzeldir.
:)))))
17 Haziran 2008 00:56
pisipisi000
endüstri müh-ücret karşılığı ödev yapacak arkadaş aranıyor..50 YTL..çook acill
Slm arkadaşlar benim yöneylem araştırmaları dersi 1 soruluk dinamik programlama ile ilgili bir ödevim var.Şu sıra finallerim olduğu için ödevimle ilgilenimiyorum.Çok zor bir soru değil aslında sadece konuya hakim olmak gerekiyor.Üstelik 50 YTL ye kadar ücret ödeyebilirim.İlgilenen arkadaşların acil olarak bana pm ile ulaşmasını rica ediyorum.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19855
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!