gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Kampüs Hayatı - Öğrenci evindeki pislik
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 121 - 125
 Yazar: Mesaj:
deniz_can
deniz_can
bendede konsada konmasada üzerinde katılaşmış yağdan yapışmayan fırın tepsisi mevcut

17 Haziran 2008 00:35  mesajın adresini al  
gazili_boy
gazili_boy
bizim eve hiç gelmeyin o zaman arkadaşlar ne kapıdan girebilirsiniz nede başka bir yerden o kadar koku var ki yani mideniz kaldırmaz sanmayın pisiz de öle aslında bizim evde parfüm kokusu var altta ki komşu teyze kafayı buluyor kokudan o derece yani

17 Haziran 2008 00:40  mesajın adresini al  
pigu
pigu
bizim evde de bi pislik ben varim harici çok temiz

17 Haziran 2008 00:44  mesajın adresini al  
deniz_can
deniz_can
adı üstünde öğrenci evi
temiz olursa ne anlamı var ya.
ögerenci evi olma özelliğini yitirir.
bira kirlet usta.
kirlanmek güzeldir.
:)))))

17 Haziran 2008 00:56  mesajın adresini al  
pisipisi000
pisipisi000
endüstri müh-ücret karşılığı ödev yapacak arkadaş aranıyor..50 YTL..çook acill
Slm arkadaşlar benim yöneylem araştırmaları dersi 1 soruluk dinamik programlama ile ilgili bir ödevim var.Şu sıra finallerim olduğu için ödevimle ilgilenimiyorum.Çok zor bir soru değil aslında sadece konuya hakim olmak gerekiyor.Üstelik 50 YTL ye kadar ücret ödeyebilirim.İlgilenen arkadaşların acil olarak bana pm ile ulaşmasını rica ediyorum.

23 Temmuz 2008 16:20  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 121 - 125
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008