| |
pamuk frnz
|
bluetoothum burda olsa videosunu koyardım valla:d veda videosu:D::DD
ritrit demis ki: he bizim de evcil hayvanlarımız vardı :D
çaycan ile demgül :D:D
bazıları küf diyolardı ama evcildi onlar, uzun süre vedalaşamadık, sonra bigün... çok duygulandım gerisini anlatamıcam :((( |
|
|
~ 117 gün
|
|
| |
kiss ekaton epta
|
Salondaki masada iki aydır duran tava, çatal kaşık ve kahvaltı tabakları :))
|
|
~ 117 gün
|
|
| |
ritrit
|
:D:D:D
fernaz: kül tablası var mı ya
hande & ahmet: bak koltuğun arkasında kola bardağı var hani içinde küf olan
fernaz: :S:S:S
:D:D:D:D
frambuaz:p/frnz demis ki: ahahahahah :D
ben:handee çöpü nereye atiyim
hande:ahmet çöp
ahmet:yere at ya |
|
|
~ 117 gün
|
|
| |
ritrit
|
veda videosu :D:D:D
uyuyan insanları küflerle vedalaşmak için uyandırdığımız di mi :D:DD:
fambuaz:p/frnz demis ki: bluetoothum burda olsa videosunu koyardım valla:d veda videosu:D::DD |
|
|
~ 117 gün
|
|
| |
pamuk frnz
|
|
|
~ 117 gün
|
|
| |
ritrit
|
hey gidi günler halbuki şimdi ne kadar pür-i pak bir odamız var allahıma bin şükür xD
|
|
~ 117 gün
|
|
| |
pamuk frnz
|
evet ya ama artık kazak bi oda arkadaşımız da var offf
|
|
~ 117 gün
|
|
| |
yerleyeksan
|
Benim olduğum öğrenci evinde..Psiliğin P si bile göremezsiniz dolmasındna balığına herşey yapılır millet tatilde bile evine gitmez kalırdı:) bilmem anlatabildim mi..sizi pislik herifler temizlenin çabuk:)
|
|
~ 117 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
ben ailemle kalıyom izmirliyim. ben de yatağımı toplamam , yediğim tabak masada kalır ama öyle tarantula filan yok bizim evde , koku da yok. annem hergün silip süpürür evi. tek şey fazladan eşya olması... adım atacak yer olmuyo bazen.
|
|
1 ~ 117 gün
|
|
| |
liquidwamp
|
şekerin içinden böcek çıktı:D
|
|
~ 117 gün
|
|
| |
porcelain babé
|
lavabonun içinde tabaklar,tencereler.üstleri küf bağlamış yemyeşil.öğrenci evidir,herşey makul.görülenleri yadırgamamak lazım:D
|
|
~ 117 gün
|
|
| |
kwn©h
|
öğrenciyim,evimde pis,salonumdada tarantula çakması 1tane ipek böceği var;itirazı olan?
|
|
~ 117 gün
|
|
| |
blackkitty
|
yani pis ev gördüm de anlattıklarınızın yanında benim gördüüm baya hijyenik kalıyo sanırım:D evimi de gayet temizliorum her hafta:D pislik en nefret ettigim şeydir ve dışında karizma görünüp de evleri pis olan insanları hiç anlayamamışımdır:s temiz olmak kadar güzel ve önemli bişi yok bence...
|
|
~ 117 gün
|
|
| |
hayda.bre
|
Şerefsiz bi ev arakdaşım vardı adam bulaşıkları yıkıyor ama mutfağı batırıyordu lavabo pislik içinde kalıyordu he bi de yerler de tüy oluyordu bundan başka pislik bulamazsınız . benim olduğum yerde temizlik şart herkesi iştimaya alıyodum be :D
sultana kuru yaptım yanında pirinç pilavı ne dersin :DDD
|
|
~ 117 gün
|
|
| |
porcelain babé
|
ama bu ev bnm deil.ben mis gibiyim.oh yes.anneme de anlatmaya çalışıyorum bunu ama.her geldiğinde nolmuş bu ev böle yapıyo bana.halbuki şurdaki bi okusa..ortakantine üye yapıcam annemi.
eje demis ki: lavabonun içinde tabaklar,tencereler.üstleri küf bağlamış yemyeşil.öğrenci evidir,herşey makul.görülenleri yadırgamamak lazım:D |
|
|
~ 117 gün
|
|
| |