ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > kampüs hayatı > Öğrenci evindeki pislik

Sayfalar: 1  2  3  4  5  7  8  9  10  11  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

aslan67
aslan67
abi peki 2aya yakın zaman kadar dolapta kalan balıkları unutup o dolabı açanı ve gerisin geri kapatıp dolabı balkona taşıyan sonrasındada dolabı 2nci dönem ortasında hatırlayan bi adam biliyo musun?

ha bak kapağı açtığında kokuyu farkediyorsan eyvallah..Ama ben bu arkadaşlara gittiğimde direk kokuyu farkettim,dedim nereden geliyor lan bu,gittim araştırdım attım torbayı aq..İnsan hiç mi demez bu koku nereden geliyor diye dedim sonra bizimkilere,evde herkes birbirinden bekliyor galiba ilk adımı,yani sırf inat bence:D
11 Mayıs 2008 00:12   mesajın adresini al  

bhdr
bhdr
arkadaşlar alaplıdayken mutfağa 6 ay uğramadılar birileri reçelleri açmamı söyledi boş bulundum ve reçel canavarı ile tanıştım:D(kendileri 4 mevsim görmş kapalı ortamda)
 1   11 Mayıs 2008 00:12   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
Kız evleri daha temiz olur sanmayın yalnız:D
 3   11 Mayıs 2008 00:12   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
ismi lazım değil sevdiğim bi arkadaş, yılalr önce nreye koyduğunu unuttuğu pizzayı bulmuştu bi gün temizlik yaparken
 1   11 Mayıs 2008 00:12   mesajın adresini al  

bhdr
bhdr
ilk çıktığım ev kız evi idi çift tualet diye sevinirken ev birini iptal ettik otomatik olarak ve sobanın içinden taşınan kızların sevgililerinin yanmış fotoları çıkmıştı:D

aslan67 demis ki:
Kız evleri daha temiz olur sanmayın yalnız:D
11 Mayıs 2008 00:14   mesajın adresini al  

smile!!!
smile!!!
ben arkdşlarım her eve gelip gittiğinde halıları koltukları siliyodum.titizlk işte..:D
11 Mayıs 2008 00:15   mesajın adresini al  

kwn©h özek!n
kwn©h özek!n
ha bak kapağı açtığında kokuyu farkediyorsan eyvallah..Ama ben bu arkadaşlara gittiğimde direk kokuyu farkettim,dedim nereden geliyor lan bu,gittim araştırdım attım torbayı aq..İnsan hiç mi demez bu koku nereden geliyor diye dedim sonra bizimkilere,evde herkes birbirinden bekliyor galiba ilk adımı,yani sırf inat bence:D

ya kapağı açtığında farketti,hatta farkettik ve o kapağın açılıp kapanması sadece 7-8saniyeydi zate sonrada balkona gitti dolap ama o an anlatılmaz ya yaşanır...

dipnot : astımı olan varsa böyle 1tecrübe edinmeyi denemesin bile xD
11 Mayıs 2008 00:16   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
ya bir kere öğrenci adam balık yemez:P:D

çünkü oturup zahmet edip temizlemez:D

niye alıyonuz arkadaşım?suç alanda:D

istisna-ı kaide .'( demis ki:

ya kapağı açtığında farketti,hatta farkettik ve o kapağın açılıp kapanması sadece 7-8saniyeydi zate sonrada balkona gitti dolap ama o an anlatılmaz ya yaşanır...

dipnot : astımı olan varsa böyle 1tecrübe edinmeyi denemesin bile xD
11 Mayıs 2008 00:17   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
ilk çıktığım ev kız evi idi çift tualet diye sevinirken ev birini iptal ettik otomatik olarak ve sobanın içinden taşınan kızların sevgililerinin yanmış fotoları çıkmıştı:D

iyi yakamamışlar demek ki:P
11 Mayıs 2008 00:18   mesajın adresini al  

bhdr
bhdr
kıyamamışlar abisi:P
11 Mayıs 2008 00:19   mesajın adresini al  

kwn©h özek!n
kwn©h özek!n
ya bir kere öğrenci adam balık yemez:P:D

çünkü oturup zahmet edip temizlemez:D

niye alıyonuz arkadaşım?suç alanda:D

tek nedeni ,rakı-balık olayı =) yoksa dediğin gibi kimse uğraşamaz,daha doğrusu uğraşmaz öğrenci evinde

gerçi saolsun burda ereğlili bi amca var bize güzellik yapıyo o konuda =)
11 Mayıs 2008 00:20   mesajın adresini al  

kiss ekaton epta
kiss ekaton epta
Bizim arkadaşlar yaz tatili için evden ayrılırken arkadaşın birisi dolapta nasıl olsa yıkanır diye yarım tencere kurufasülye bırakmış. Kimse de ilgilenmemiş. İşin komiği bir ay sonra temmuz civarında ev sahibi amca da, bunlar öğrencidir, fatura fazla gelmesin diye evin sigortasını kapatmaz mı? Eylül ayında bunlar bırakın mutfağı, eve bile girememişler, gaz maskeleri ile mutfağa girip, buzdolabını evden atmışlardı. Sonra bir hafta boyunca tüm camlar açık durmasına rağmen koku hala tam olarak çıkmamıştı evden. :D:D:D
11 Mayıs 2008 00:22   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  7  8  9  10  11  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008