ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Daha önce bu konuda bir başlık açıldıysa affola, zira 20 sayfa baktım (anladın sen:) bulamadım.
Öğrenciler, aynı evde kalırken her ne kadar başta anlaşsalar da bir türlü düzenli bir temizlik olmaz ve sonuçları da bazen insanı kahkaha krizine sokacak kadar komik olur. Mesela bizim arkadaşın evinde buzdolabında 44 numara bot görmüşlüğüm var. :D Sizin gördükleriniz neler?
10 Mayıs 2008 23:59
üstteki
ben bir bulaşık yıkamıştım ,bitirdikten sonra i am legend dedim ,evet abi dediler :)
(9) 11 Mayıs 2008 00:00
'off the record'
Çöp yüzünden içinde yaşayan öğrencileri göremediğim ev var
11 Mayıs 2008 00:02
:.cevriye.:
ben korkuyorum bazı yerlere gidemiyorum evdeki..:D
11 Mayıs 2008 00:02
sultana (sayko)
2 yıl evvel arkadaşın evinden tarantula büyüklüğünde örümcek çıktı :s
o arkadaşla akraba o zaman bizim salonda yaşamakta olan tarantula görünümlü örümcek arkadaş...yaratık salonu benimsemiş iyice =S
sultana [cimdallı! demis ki: ]2 yıl evvel arkadaşın evinden tarantula büyüklüğünde örümcek çıktı :s
11 Mayıs 2008 00:06
ritrit
he bizim de evcil hayvanlarımız vardı :D
çaycan ile demgül :D:D
bazıları küf diyolardı ama evcildi onlar, uzun süre vedalaşamadık, sonra bigün... çok duygulandım gerisini anlatamıcam :(((
(3) 11 Mayıs 2008 00:07
aslan67
Ohoo ne diyorsun ya..Yere sigara atıp söndüren adamlar tanıyorum..
Bozulmuş salatalıklar yüzünden dolaptan eve yayılan berbat kokudan rahatsız olup da o torbayı çöpe atmak için kıçını kaldırmayan adamlar biliyorum..
abi peki 2aya yakın zaman kadar dolapta kalan balıkları unutup o dolabı açanı ve gerisin geri kapatıp dolabı balkona taşıyan sonrasındada dolabı 2nci dönem ortasında hatırlayan bi adam biliyo musun?
aslan67 demis ki: Ohoo ne diyorsun ya..Yere sigara atıp söndüren adamlar tanıyorum..
Bozulmuş salatalıklar yüzünden dolaptan eve yayılan berbat kokudan rahatsız olup da o torbayı çöpe atmak için kıçını kaldırmayan adamlar biliyorum..
11 Mayıs 2008 00:10
sultana (sayko)
çok korkunç evler gördüm çoooook :S
11 Mayıs 2008 00:10
aslan67
abi peki 2aya yakın zaman kadar dolapta kalan balıkları unutup o dolabı açanı ve gerisin geri kapatıp dolabı balkona taşıyan sonrasındada dolabı 2nci dönem ortasında hatırlayan bi adam biliyo musun?
ha bak kapağı açtığında kokuyu farkediyorsan eyvallah..Ama ben bu arkadaşlara gittiğimde direk kokuyu farkettim,dedim nereden geliyor lan bu,gittim araştırdım attım torbayı aq..İnsan hiç mi demez bu koku nereden geliyor diye dedim sonra bizimkilere,evde herkes birbirinden bekliyor galiba ilk adımı,yani sırf inat bence:D
arkadaşlar alaplıdayken mutfağa 6 ay uğramadılar birileri reçelleri açmamı söyledi boş bulundum ve reçel canavarı ile tanıştım:D(kendileri 4 mevsim görmş kapalı ortamda)
ilk çıktığım ev kız evi idi çift tualet diye sevinirken ev birini iptal ettik otomatik olarak ve sobanın içinden taşınan kızların sevgililerinin yanmış fotoları çıkmıştı:D
aslan67 demis ki: Kız evleri daha temiz olur sanmayın yalnız:D
ha bak kapağı açtığında kokuyu farkediyorsan eyvallah..Ama ben bu arkadaşlara gittiğimde direk kokuyu farkettim,dedim nereden geliyor lan bu,gittim araştırdım attım torbayı aq..İnsan hiç mi demez bu koku nereden geliyor diye dedim sonra bizimkilere,evde herkes birbirinden bekliyor galiba ilk adımı,yani sırf inat bence:D
ya kapağı açtığında farketti,hatta farkettik ve o kapağın açılıp kapanması sadece 7-8saniyeydi zate sonrada balkona gitti dolap ama o an anlatılmaz ya yaşanır...
dipnot : astımı olan varsa böyle 1tecrübe edinmeyi denemesin bile xD
11 Mayıs 2008 00:16
aslan67
ya bir kere öğrenci adam balık yemez:P:D
çünkü oturup zahmet edip temizlemez:D
niye alıyonuz arkadaşım?suç alanda:D
istisna-ı kaide .'( demis ki: ha bak kapağı açtığında kokuyu farkediyorsan eyvallah..Ama ben bu arkadaşlara gittiğimde direk kokuyu farkettim,dedim nereden geliyor lan bu,gittim araştırdım attım torbayı aq..İnsan hiç mi demez bu koku nereden geliyor diye dedim sonra bizimkilere,evde herkes birbirinden bekliyor galiba ilk adımı,yani sırf inat bence:D
ya kapağı açtığında farketti,hatta farkettik ve o kapağın açılıp kapanması sadece 7-8saniyeydi zate sonrada balkona gitti dolap ama o an anlatılmaz ya yaşanır...
dipnot : astımı olan varsa böyle 1tecrübe edinmeyi denemesin bile xD
11 Mayıs 2008 00:17
aslan67
ilk çıktığım ev kız evi idi çift tualet diye sevinirken ev birini iptal ettik otomatik olarak ve sobanın içinden taşınan kızların sevgililerinin yanmış fotoları çıkmıştı:D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19855
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!