gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Kampüs Hayatı - Öğrenci evindeki pislik
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
 Yazar: Mesaj:
yokum ben artık...
yokum ben artık...
Daha önce bu konuda bir başlık açıldıysa affola, zira 20 sayfa baktım (anladın sen:) bulamadım.

Öğrenciler, aynı evde kalırken her ne kadar başta anlaşsalar da bir türlü düzenli bir temizlik olmaz ve sonuçları da bazen insanı kahkaha krizine sokacak kadar komik olur. Mesela bizim arkadaşın evinde buzdolabında 44 numara bot görmüşlüğüm var. :D Sizin gördükleriniz neler?

10 Mayıs 2008 23:59  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
ben bir bulaşık yıkamıştım ,bitirdikten sonra i am legend dedim ,evet abi dediler :)

9 defa alkışlanmış (9)  11 Mayıs 2008 00:00  mesajın adresini al  
'off the record'
'off the record'
Çöp yüzünden içinde yaşayan öğrencileri göremediğim ev var

11 Mayıs 2008 00:02  mesajın adresini al  
:.cevriye.:
:.cevriye.:
ben korkuyorum bazı yerlere gidemiyorum evdeki..:D

11 Mayıs 2008 00:02  mesajın adresini al  
sultana (sayko)
sultana (sayko)
2 yıl evvel arkadaşın evinden tarantula büyüklüğünde örümcek çıktı :s

11 Mayıs 2008 00:04  mesajın adresini al  
[ßhdr]yeğen varyok©
[ßhdr]yeğen varyok©
her haftasonu lavabyu ocağı cifleyen bizlere temizlik alışkanlığı kazandıran bir ev arkadaşına sahiptin allahtan pislik olmadan atlattım :D

1 defa alkışlanmış (1)  11 Mayıs 2008 00:04  mesajın adresini al  
ritrit
ritrit
fernazım bizim odamıza pis pis diyodu, bigün okuldan bi arkadaşımın evine götürdüm, sustu :D:D
koltukta etrafı şaşkın gözlerle süzerken hatırlıyorum :D:d
hande arkana çöp yapışmış :D:D:D

11 Mayıs 2008 00:04  mesajın adresini al  
kwn©h
kwn©h
o arkadaşla akraba o zaman bizim salonda yaşamakta olan tarantula görünümlü örümcek arkadaş...yaratık salonu benimsemiş iyice =S

sultana [cimdallı! demis ki:
]2 yıl evvel arkadaşın evinden tarantula büyüklüğünde örümcek çıktı :s

11 Mayıs 2008 00:06  mesajın adresini al  
ritrit
ritrit
he bizim de evcil hayvanlarımız vardı :D
çaycan ile demgül :D:D
bazıları küf diyolardı ama evcildi onlar, uzun süre vedalaşamadık, sonra bigün... çok duygulandım gerisini anlatamıcam :(((

3 defa alkışlanmış (3)  11 Mayıs 2008 00:07  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
Ohoo ne diyorsun ya..Yere sigara atıp söndüren adamlar tanıyorum..

Bozulmuş salatalıklar yüzünden dolaptan eve yayılan berbat kokudan rahatsız olup da o torbayı çöpe atmak için kıçını kaldırmayan adamlar biliyorum..

11 Mayıs 2008 00:07  mesajın adresini al  
kwn©h
kwn©h

abi peki 2aya yakın zaman kadar dolapta kalan balıkları unutup o dolabı açanı ve gerisin geri kapatıp dolabı balkona taşıyan sonrasındada dolabı 2nci dönem ortasında hatırlayan bi adam biliyo musun?

aslan67 demis ki:
Ohoo ne diyorsun ya..Yere sigara atıp söndüren adamlar tanıyorum..

Bozulmuş salatalıklar yüzünden dolaptan eve yayılan berbat kokudan rahatsız olup da o torbayı çöpe atmak için kıçını kaldırmayan adamlar biliyorum..

11 Mayıs 2008 00:10  mesajın adresini al  
sultana (sayko)
sultana (sayko)
çok korkunç evler gördüm çoooook :S

11 Mayıs 2008 00:10  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
abi peki 2aya yakın zaman kadar dolapta kalan balıkları unutup o dolabı açanı ve gerisin geri kapatıp dolabı balkona taşıyan sonrasındada dolabı 2nci dönem ortasında hatırlayan bi adam biliyo musun?

ha bak kapağı açtığında kokuyu farkediyorsan eyvallah..Ama ben bu arkadaşlara gittiğimde direk kokuyu farkettim,dedim nereden geliyor lan bu,gittim araştırdım attım torbayı aq..İnsan hiç mi demez bu koku nereden geliyor diye dedim sonra bizimkilere,evde herkes birbirinden bekliyor galiba ilk adımı,yani sırf inat bence:D

11 Mayıs 2008 00:12  mesajın adresini al  
[ßhdr]yeğen varyok©
[ßhdr]yeğen varyok©
arkadaşlar alaplıdayken mutfağa 6 ay uğramadılar birileri reçelleri açmamı söyledi boş bulundum ve reçel canavarı ile tanıştım:D(kendileri 4 mevsim görmş kapalı ortamda)

aslan67
aslan67
Kız evleri daha temiz olur sanmayın yalnız:D

2 defa alkışlanmış (2)  11 Mayıs 2008 00:12  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
ismi lazım değil sevdiğim bi arkadaş, yılalr önce nreye koyduğunu unuttuğu pizzayı bulmuştu bi gün temizlik yaparken

[ßhdr]yeğen varyok©
[ßhdr]yeğen varyok©
ilk çıktığım ev kız evi idi çift tualet diye sevinirken ev birini iptal ettik otomatik olarak ve sobanın içinden taşınan kızların sevgililerinin yanmış fotoları çıkmıştı:D

aslan67 demis ki:
Kız evleri daha temiz olur sanmayın yalnız:D

11 Mayıs 2008 00:14  mesajın adresini al  
kwn©h
kwn©h
ha bak kapağı açtığında kokuyu farkediyorsan eyvallah..Ama ben bu arkadaşlara gittiğimde direk kokuyu farkettim,dedim nereden geliyor lan bu,gittim araştırdım attım torbayı aq..İnsan hiç mi demez bu koku nereden geliyor diye dedim sonra bizimkilere,evde herkes birbirinden bekliyor galiba ilk adımı,yani sırf inat bence:D

ya kapağı açtığında farketti,hatta farkettik ve o kapağın açılıp kapanması sadece 7-8saniyeydi zate sonrada balkona gitti dolap ama o an anlatılmaz ya yaşanır...

dipnot : astımı olan varsa böyle 1tecrübe edinmeyi denemesin bile xD

11 Mayıs 2008 00:16  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
ya bir kere öğrenci adam balık yemez:P:D

çünkü oturup zahmet edip temizlemez:D

niye alıyonuz arkadaşım?suç alanda:D

istisna-ı kaide .'( demis ki:

ya kapağı açtığında farketti,hatta farkettik ve o kapağın açılıp kapanması sadece 7-8saniyeydi zate sonrada balkona gitti dolap ama o an anlatılmaz ya yaşanır...

dipnot : astımı olan varsa böyle 1tecrübe edinmeyi denemesin bile xD

11 Mayıs 2008 00:17  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
ilk çıktığım ev kız evi idi çift tualet diye sevinirken ev birini iptal ettik otomatik olarak ve sobanın içinden taşınan kızların sevgililerinin yanmış fotoları çıkmıştı:D

iyi yakamamışlar demek ki:P

11 Mayıs 2008 00:18  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008