| |
ivy
|
tebrik ediyorum... yani bu kadro ile fln bu durum takdire şayan ;) aljkışsssss
|
|
~ 120 gün
|
|
| |
criss oliva
|
aziz yıldıvım hala istifa etmedi. bu işte bir iş var. demekki gündemi değiştirecek başka bir rezilliğe imza atacak. bekleyip görelim.
|
|
2 ~ 120 gün
|
|
| |
william wallace
|
|
|
7 ~ 120 gün
|
|
| |
kertenkelebek
|
üsküdarda 1 saat önce bir grup fenerbahçeli ve beşiktaşlı iğrenç küfürler, böğürtüler eşliğinde galatasaray bayrağı yaktılar :S Bir beşiktaşlı olarak utandım ve kınadım.. Tebrikler Galatasaraya
|
|
~ 120 gün
|
|
| |
ritrit
|
güzel özetlemişsin katılıyorum kelimesi kelimesine.
galatasaray'ı da tebrik ederim hak etti kazandı.
bizim gibi aptalca hatalar yapmazsa kazanır tabi tebrikler...
souvereign jr. demis ki: fenerbahçe'ye chelsea'ye elendikten sora bi haller oldu bu sene. çeyrek finale çıktığımızda puan farkıyla liderdik. nolduysa o maçtan sora oldu , takım rehavete girdi aptalca puan kayıpları yaşadık , sanki takıma birisi çeyrek finale çıkın gerisi önemli değil demiş futbolculara , onlar da saldı maçları , gitgide kötüleştiler. çok basit hatalarla (örneğin ankaraspor maçında son dakka yenen gol , edunun kendi kalesine attığı goller , ...) gol yedik. öncelikle takıma adapte olamayan maldonado , kezman , edu'nun yerlerine yeni yabancılar alınsın. sakatlıklar da kadro kurmayı güçleştirdi. galatasaray son haftalarda gümbür gümbür geldi , bi umut vardı o da yok oldu , seneye de inşallah böyle bi hata yapılmaz , çeyrek finale çıktık tatile çıkalım artık denilmez heralde. yoksa yazık olur harcanan emeğe , ne kupa kazanabildik ne birşey , fakat gene de başarılı bir sezon geçirdik. seneye daha da iyi olmaya çalışacağız , hem ligde , hem şampiyonlar liginde...
ayrıca gol kralı olan semih şentürkü kutluyorum.
size de tebrikler şampiyon olduğunuz için. |
|
|
~ 120 gün
|
|
| |
sevilay.
|
Aslanlarım benim 6 hafta seyircisiz,8 hafta hocasız tek şampiyon GALATASARAY helal olsun sana
|
|
~ 120 gün
|
|
| |
smile!!!
|
günün en iyi haberi buydu:):):) çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....:):)
|
|
~ 120 gün
|
|
| |
sevilay.
|
Gercekleri tarih yazar tarihide galatasarayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy........
|
|
~ 120 gün
|
|
| |
sevilay.
|
çıldırın çıldırın cimbom için cıldırınn
|
|
~ 120 gün
|
|
| |
manson
|
|
|
~ 120 gün
|
|
| |
anisakis
|
küresel ısınma bitsin, penguenler üşümesn.. cansu da berkecan'dan ayrılsın!!! :))
sanmıyorum cansuyla berkecan ayrılmaz.. bi süre araverirler :)
|
|
~ 119 gün
|
|
| |
*mahkum
|
masum köylüyü alın müsait bir yerinize ... daha yeni 17 oldunuz beyler dikkatinizi çekerim rezil olmayında şampiyonlar ligini futbolcuları tebrik ederim ama fanatikleri değil onlar ne yaptı ki
|
|
3 ~ 119 gün
|
|
| |
sweetdreams
|
eheheh nası da güzel şampiyon olduk...ohaa bi de teknik direktörümüz paramız filan olsa neler yapardık acebaa:))
|
|
2 ~ 119 gün
|
|
| |
*mahkum
|
paranızın olmaması bizim suçumuz mu adam gibi başkan seçin sizde
|
|
2 ~ 119 gün
|
|
| |
sweetdreams
|
alla allaaa birinin suçu mu dedik şimdi...bi de olsa paramız filan neler yapıcaz siz düşünün artık:)) o değil de öle parayla da olmuyo demekki sağlık olsun...:)) böyle inançla takım ruhuyla filan götürüyolar aslanlar olayı...ee takım ruhu bu az buz değil :))
|
|
2 ~ 119 gün
|
|
| |