ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  spor  2007-08 Turkcell Süper Ligi Şampiyonu Galatasaray

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 16 - 30

ivy
ivy
tebrik ediyorum... yani bu kadro ile fln bu durum takdire şayan ;) aljkışsssss
~ 120 gün   mesajın adresini al  

criss oliva
criss oliva
aziz yıldıvım hala istifa etmedi. bu işte bir iş var. demekki gündemi değiştirecek başka bir rezilliğe imza atacak. bekleyip görelim.
 2   ~ 120 gün   mesajın adresini al  

william wallace
william wallace
 7   ~ 120 gün   mesajın adresini al  

kertenkelebek
kertenkelebek
üsküdarda 1 saat önce bir grup fenerbahçeli ve beşiktaşlı iğrenç küfürler, böğürtüler eşliğinde galatasaray bayrağı yaktılar :S Bir beşiktaşlı olarak utandım ve kınadım.. Tebrikler Galatasaraya

ritrit
ritrit
güzel özetlemişsin katılıyorum kelimesi kelimesine.
galatasaray'ı da tebrik ederim hak etti kazandı.
bizim gibi aptalca hatalar yapmazsa kazanır tabi tebrikler...

souvereign jr. demis ki:
fenerbahçe'ye chelsea'ye elendikten sora bi haller oldu bu sene. çeyrek finale çıktığımızda puan farkıyla liderdik. nolduysa o maçtan sora oldu , takım rehavete girdi aptalca puan kayıpları yaşadık , sanki takıma birisi çeyrek finale çıkın gerisi önemli değil demiş futbolculara , onlar da saldı maçları , gitgide kötüleştiler. çok basit hatalarla (örneğin ankaraspor maçında son dakka yenen gol , edunun kendi kalesine attığı goller , ...) gol yedik. öncelikle takıma adapte olamayan maldonado , kezman , edu'nun yerlerine yeni yabancılar alınsın. sakatlıklar da kadro kurmayı güçleştirdi. galatasaray son haftalarda gümbür gümbür geldi , bi umut vardı o da yok oldu , seneye de inşallah böyle bi hata yapılmaz , çeyrek finale çıktık tatile çıkalım artık denilmez heralde. yoksa yazık olur harcanan emeğe , ne kupa kazanabildik ne birşey , fakat gene de başarılı bir sezon geçirdik. seneye daha da iyi olmaya çalışacağız , hem ligde , hem şampiyonlar liginde...

ayrıca gol kralı olan semih şentürkü kutluyorum.
size de tebrikler şampiyon olduğunuz için.

sevilay.
sevilay.
Aslanlarım benim 6 hafta seyircisiz,8 hafta hocasız tek şampiyon GALATASARAY helal olsun sana

smile!!!
smile!!!
günün en iyi haberi buydu:):):) çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....:):)

sevilay.
sevilay.
Gercekleri tarih yazar tarihide galatasarayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy........

sevilay.
sevilay.
çıldırın çıldırın cimbom için cıldırınn

manson
manson
yürü beaaa!!!

anisakis
anisakis
küresel ısınma bitsin, penguenler üşümesn.. cansu da berkecan'dan ayrılsın!!! :))

sanmıyorum cansuyla berkecan ayrılmaz.. bi süre araverirler :)
~ 119 gün   mesajın adresini al  

*mahkum
*mahkum
masum köylüyü alın müsait bir yerinize ... daha yeni 17 oldunuz beyler dikkatinizi çekerim rezil olmayında şampiyonlar ligini futbolcuları tebrik ederim ama fanatikleri değil onlar ne yaptı ki
 3   ~ 119 gün   mesajın adresini al  

sweetdreams
sweetdreams
eheheh nası da güzel şampiyon olduk...ohaa bi de teknik direktörümüz paramız filan olsa neler yapardık acebaa:))
 2   ~ 119 gün   mesajın adresini al  

*mahkum
*mahkum
paranızın olmaması bizim suçumuz mu adam gibi başkan seçin sizde

sweetdreams
sweetdreams
alla allaaa birinin suçu mu dedik şimdi...bi de olsa paramız filan neler yapıcaz siz düşünün artık:)) o değil de öle parayla da olmuyo demekki sağlık olsun...:)) böyle inançla takım ruhuyla filan götürüyolar aslanlar olayı...ee takım ruhu bu az buz değil :))

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 16 - 30

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008