| |
ukerila
|
iyisiyle kötüsüyle bir sezon daha geçti ve
2007-2008 sezonu Turkcell Süper Ligi Şampiyonu:
GALATASARAY...
|
|
5 ~ 111 gün
|
|
| |
seytan ucurtmasi
|
tebrik ederiz....
ne yazık ki...
|
|
~ 111 gün
|
|
| |
freak
|
|
|
~ 111 gün
|
|
| |
aslan67
|
Aslanlarım benim,helal hepsine:D
|
|
~ 111 gün
|
|
| |
bhdr
|
|
|
1 ~ 111 gün
|
|
| |
soulreaver
|
|
|
5 ~ 111 gün
|
|
| |
anisakis
|
Galatasarayı tebrik ederim.. seneye umarım hakem hatalarının bokunun çıkmadıgı bir lig olur.. ya da olsa bile artık lütfen tesadüfen Beşiktaş maçlarında olmasın.. bide yıldırım demirören istifa etsin.. bide ben istediğim kurumun sınavını kazanayım..
|
|
1 ~ 111 gün
|
|
| |
daisy=) **delilah**
|
elal len!:D
kardeşim ve babam dışarda turda ben evdeyim ama olsun yine mutluyuz:S
:P :D
|
|
~ 111 gün
|
|
| |
**(:gnsn:)**
|
veeeeee işteeeee buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
~ 111 gün
|
|
| |
uysalhan
|
Galatasarayı tebrik ederim.. seneye umarım hakem hatalarının bokunun çıkmadıgı bir lig olur.. ya da olsa bile artık lütfen tesadüfen Beşiktaş maçlarında olmasın.. bide yıldırım demirören istifa etsin.. bide ben istediğim kurumun sınavını kazanayım..
+
küresel ısınma bitsin, penguenler üşümesn.. cansu da berkecan'dan ayrılsın!!! :))
|
|
2 ~ 111 gün
|
|
| |
üstteki
|
evde az biraz pasta kalmış , babama diyorum ki:
baba kalan pastayı galatasaray ın şampiyonluğunu kutlamak için yiyorum o da diyor ki açsan pilav var onu ısıt ye :)
tebrikler arkadaşlar ,gönlünüzce eğlenin coşun ,bugün sizin gününüz :)
|
|
1 ~ 111 gün
|
|
| |
peter pan
|
çok şükür...
helal olsun aslanlar bee
|
|
~ 111 gün
|
|
| |
üstteki
|
valla helal olsun, sonuna kadar mücadele edip hak ettiler :)
|
|
~ 111 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
fenerbahçe'ye chelsea'ye elendikten sora bi haller oldu bu sene. çeyrek finale çıktığımızda puan farkıyla liderdik. nolduysa o maçtan sora oldu , takım rehavete girdi aptalca puan kayıpları yaşadık , sanki takıma birisi çeyrek finale çıkın gerisi önemli değil demiş futbolculara , onlar da saldı maçları , gitgide kötüleştiler. çok basit hatalarla (örneğin ankaraspor maçında son dakka yenen gol , edunun kendi kalesine attığı goller , ...) gol yedik. öncelikle takıma adapte olamayan maldonado , kezman , edu'nun yerlerine yeni yabancılar alınsın. sakatlıklar da kadro kurmayı güçleştirdi. galatasaray son haftalarda gümbür gümbür geldi , bi umut vardı o da yok oldu , seneye de inşallah böyle bi hata yapılmaz , çeyrek finale çıktık tatile çıkalım artık denilmez heralde. yoksa yazık olur harcanan emeğe , ne kupa kazanabildik ne birşey , fakat gene de başarılı bir sezon geçirdik. seneye daha da iyi olmaya çalışacağız , hem ligde , hem şampiyonlar liginde...
ayrıca gol kralı olan semih şentürkü kutluyorum.
size de tebrikler şampiyon olduğunuz için.
|
|
~ 111 gün
|
|
| |
hande geri döndüüü
|
souvereign jr. demis ki: fenerbahçe'ye chelsea'ye elendikten sora bi haller oldu bu sene. çeyrek finale çıktığımızda puan farkıyla liderdik. nolduysa o maçtan sora oldu , takım rehavete girdi aptalca puan kayıpları yaşadık , sanki takıma birisi çeyrek finale çıkın gerisi önemli değil demiş futbolculara , onlar da saldı maçları , gitgide kötüleştiler. çok basit hatalarla (örneğin ankaraspor maçında son dakka yenen gol , edunun kendi kalesine attığı goller , ...) gol yedik. öncelikle takıma adapte olamayan maldonado , kezman , edu'nun yerlerine yeni yabancılar alınsın. sakatlıklar da kadro kurmayı güçleştirdi. galatasaray son haftalarda gümbür gümbür geldi , bi umut vardı o da yok oldu , seneye de inşallah böyle bi hata yapılmaz , çeyrek finale çıktık tatile çıkalım artık denilmez heralde. yoksa yazık olur harcanan emeğe , ne kupa kazanabildik ne birşey , fakat gene de başarılı bir sezon geçirdik. seneye daha da iyi olmaya çalışacağız , hem ligde , hem şampiyonlar liginde...
ayrıca gol kralı olan semih şentürkü kutluyorum.
size de tebrikler şampiyon olduğunuz için. |
FENERLİLER TEKER TEKER DÖKÜLÜYO YENİ ŞOKTAN ÇIKMIŞLAR YAZIK :D:P
|
|
~ 111 gün
|
|
| |