bırah ya arkadaşmış, direkt kendin bulucan mardinli birini, kendin için soruyon sonra arkadaş filan gecicen bunları
nerden biliyorsun... öyle bi niyetim olsaydı bunu açıkca söylerdim
ya bi öğrenemediniz şurda herkesi bir tutmamayı...
~ 118 gün
nih@n
aslan67 demis ki: katmer..
tatlıdır ama..
evet katmeri biliyorum az biraz severimde...
~ 118 gün
*cedric*
katmer dudaklım mı öle bi söz vardi:P
~ 118 gün
**imalısır**
keşkekten söz etmişsinizde ananem harika keşkek yapar oooff felaket canım cektı yarında yanına gıdıcem bu akşam arıycamda keşkek yapsınnn miss gibi yerimmm.he bide keşkeyi DARTISIZ yemem üzerine gezdiriceksin bolcaa ııııımmmmmmm azımın suları aktııı.
~ 118 gün
yerleyeksan
ketum demis ki: yok bizde öyle tavuklu yapılmaz. mısır keşkeği derler bizde. yoğurtlu olur. tavuklusunuda yedim ama yoğurtlunun yeri başka. şimdiki kızlar pek bilmez yapmasını :D babaannem çok güzel yapar.
Şimdiki kızlar hiçbir halt bilmiyor sırf o dediğinle kalsa..
cemmre demis ki: şimdiki kızlar deyip genelleme yapmaaaa :@
Yaparım..Dünyanın en iyi ahçısı son 20 yılda hep bir erkek oluyorsa ..obezlerin yüzde 60 ı nı kadınlar oluşturuyorsa dünyada..ki bunların yaşıda 25 -35 yaş arasında değişiyorsa..Kadın milletinin annelerinden yemek yapmayı öğrenmek yerine tıkınıp...basen büyütmeyi görev edindikleri ayen beyan ortadadır:) işin şakası bir yana..kendi kendime yetiyorum..Bir oteli doyurabilecek kadar yemek bilmek kolay değil:) bilipte beğendirmek de önemli:)
~ 118 gün
**imalısır**
çok güzel yemek yaparım başkada bişii sölemek istemiyorum
gerçekten güzel yapıyorum madem bıktım sen gel burda taze taze yapıyımda öyle yee
~ 118 gün
yerleyeksan
Zahmet olucak bend egelirken sana bir italyan çizmesi getiririm:) ödeşiriz:) Al pacinoyu getiriym yanımda dicem snein için çok sinirli bu aralar kusura bakma:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19844
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!