ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Galatasaray'ın kaptanı Hakan Şükür, 27 Nisan'da oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi Hz. Muhammed'in doğum günü kutlamalarını kastederek Kutlu Doğum Haftası'na yakıır bir maç olsun
demiti. Hakan ükür'ün Kutlu Doğum Haftası ile ilgili söylediği sözlerin bir sırrı olduğu ortaya çıktı.
GÜLEN' İN DOĞUM GÜNÜYMÜŞ
Diyanet leri bu yıl Kutlu Doğum Haftası'nı 20-26 Nisan arasında kutladı. Derbinin oynandığı 27 Nisan, Kutlu Doğum Haftası'na dahil değildi. Ancak 27 Nisan nur cemaatinin lideri Fethullah Gülen'in doğum günüydü.
Hakan Şükür de Fethullah Gülen'e yakınlığı ile tanınıyor.
(1) 10 Mayıs 2008 14:30 ~ 10 Mayıs 2008 14:33
ketum
çok fazla bilim kurgu filmi iyi değil
(2) 10 Mayıs 2008 14:35
daisy=) 'pomegranate
fethullah gülen boğa burcu demek...
tüh
(2) 10 Mayıs 2008 14:37
yokum ben artık...
İsteyen istediğine yakın olur, bu bizi ne kadar ilgilendiriyor?
10 Mayıs 2008 14:38
souvereign jr.
saddam hüseyin'in de doğum günü 28 Nisan'dı... ta ki ölene dek.
(1) 10 Mayıs 2008 14:42
dejenerasyon
fetullah hakan şüküre yakın bana uzak olsun..
(1) 10 Mayıs 2008 15:25 ~ 10 Mayıs 2008 15:25
hüzün abi
tabi hatta Galatasaray ın şampion olması da hocamızın duaları sayesindeymiş,
yav bırakın şu yenilgiye kılıf uydurma muhabbetlerini...kabul edin işte efendi gibi çekilin köşenize ama nerdeee :)))
10 Mayıs 2008 16:08
b@b@c@n
ketum demis ki: çok fazla bilim kurgu filmi iyi değil
10 Mayıs 2008 19:25
daisy=) 'pomegranate
o da mı boğa? :s
içimde inanılmaz bir sadistlik ve radikal bir dincilik mi barındırmaktayım ben şimdi:s
allah sen koru yarrabbim...
souvereign jr. demis ki: saddam hüseyin'in de doğum günü 28 Nisan'dı... ta ki ölene dek.
10 Mayıs 2008 19:37
comandante
paradise1984 demis ki: yav bırakın şu yenilgiye kılıf uydurma muhabbetlerini...kabul edin işte efendi gibi çekilin köşenize ama nerdeee :)))
Malubiyetle bi alakası yok yalnız konunun. hatta başlığı açan kişi gayet koyu Galatasaray'lı. Sorun dinin siyasetten sonra futbola da alet edilmesi ve bir çete reisinin d.gününün Kutlu Doğum diye müridince anılması...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19843
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!