ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  güncel  Cenaze taşırken haciz geldi
belediye arabasi icra cenaze
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 7

ketum
ketum
Ardahan'ın Posof İlçesi Asmakonak köyüne cenaze götürürken, jandarma ekipleri tarafından bağlandı

Kars'tan, Elfide Bayrak'ın cenazesini alarak Ardahan'ın Posof İlçesi Asmakonak köyüne götüren Kars Belediyesi cenaze nakil aracı Ardahan Çamlıcatak mevkiinde yol kontrolü yapan jandarma trafik timleri tarafından durduruldu.
Aracın belediyenin bir borcundan dolayı icralık olduğunu belirten jandarma ekipleri aracı bağlamak istediler. İçerisinde cenaze olan araç jandarma ekipleri nezaretinde köye kadar götürüldü. Cenazenin Posof Asmakonak köyüne bırakılmasından sonra cenaze aracı Ardahan'a getirilerek bağlandı.

Cenaze nakil aracı şoförü ile jandarma timleri arasında uzun süre tartışma yaşandı. Araç şoförü, kamu görevi yapan cenaze araçlarının herhangi bir borçtan dolayı bağlanamayacağını söyledi.

Cenaze yakını Varol Bayrak, Cenazemizin içerisinde olduğu cenaze nakil aracının bağlanması tabii ki bizi üzdü. Ambulans ve cenaze nakli yapan araçların bağlanmasını yanlış olarak görüyorum. Çok üzücü bir olay diye konuştu.

~ 122 gün   mesajın adresini al  

meazzaa
meazzaa
Allah tan meftaya haciz gelmemiş

tohunç
tohunç
bu bebe daha da cimdallıymış

'off the record'
'off the record'
iyi ki ölüyü de asker kaçağı diye bölüğe götürmemişler.
~ 121 gün   mesajın adresini al  

b@b@c@n
b@b@c@n

ketum demis ki:
Ardahan'ın Posof İlçesi Asmakonak köyüne cenaze götürürken, jandarma ekipleri tarafından bağlandı

Kars'tan, Elfide Bayrak'ın cenazesini alarak Ardahan'ın Posof İlçesi Asmakonak köyüne götüren Kars Belediyesi cenaze nakil aracı Ardahan Çamlıcatak mevkiinde yol kontrolü yapan jandarma trafik timleri tarafından durduruldu.
Aracın belediyenin bir borcundan dolayı icralık olduğunu belirten jandarma ekipleri aracı bağlamak istediler. İçerisinde cenaze olan araç jandarma ekipleri nezaretinde köye kadar götürüldü. Cenazenin Posof Asmakonak köyüne bırakılmasından sonra cenaze aracı Ardahan'a getirilerek bağlandı.

Cenaze nakil aracı şoförü ile jandarma timleri arasında uzun süre tartışma yaşandı. Araç şoförü, kamu görevi yapan cenaze araçlarının herhangi bir borçtan dolayı bağlanamayacağını söyledi.

Cenaze yakını Varol Bayrak, Cenazemizin içerisinde olduğu cenaze nakil aracının bağlanması tabii ki bizi üzdü. Ambulans ve cenaze nakli yapan araçların bağlanmasını yanlış olarak görüyorum. Çok üzücü bir olay diye konuştu.
alalaala

souvereign jr.
souvereign jr.
insanı kötü gününde bari yalnız bırakın be.

bukowski
bukowski
bir cenazedir gidiyor bugün

hadi hayırlısı

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 7

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008