gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Güncel - Faresi ölen çocuk intihar etti
 Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 41 - 56
 Yazar: Mesaj:
hüzün abi
hüzün abi
Allah rahmet eylesin, vay be ne sevgiymiş.
Ben de köpeğimi çok seviyorum, o ölürse bende çok üzülürürm.
Demek çocuk ailesinden yeteri kadar sevgi göremiyor ki bir hayvana bu kadar çok bağlanmış.

10 Mayıs 2008 09:32  mesajın adresini al  
**imalısır**
**imalısır**
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.bu işte ailenin parmağı var inanmıyorum o çocuğun bi fare için intihar edebileceğine

10 Mayıs 2008 09:43  mesajın adresini al  
dr_fb_li
dr_fb_li
çocuk ilgisizlikten yapmıs bence

10 Mayıs 2008 10:26  mesajın adresini al  
**j_@_n_o**
**j_@_n_o**

aynen katılıyorum bi fare için intihar edilir mi hiç çok saçma bence de ilgisizliktir intiharın nedeni....

cemmre demis ki:
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.bu işte ailenin parmağı var inanmıyorum o çocuğun bi fare için intihar edebileceğine

10 Mayıs 2008 10:28  mesajın adresini al  
desparado
desparado
yazık yaaa
çocuk ne kadar etkilenmiş bu olaydan ne kadar büyük bir bağımlılık fareye duyulan.

10 Mayıs 2008 10:30  mesajın adresini al  
bukowski.iz
bukowski.iz
bilkentli olmak böle bişi herhalde

celitons demis ki:
ben tımsahım ıcın onlardan haftada mılyon tane kesip biçiorum yasık olmus cocuga.. bu kadar da baglanılmas kı bı hayvana canım

1 defa alkışlanmış (1)  10 Mayıs 2008 10:30  mesajın adresini al  
b@b@c@n
b@b@c@n
alla ınsanlara bak yha fare nedır yha böööğ

10 Mayıs 2008 11:50  mesajın adresini al  
b@b@c@n
b@b@c@n

ketum demis ki:
Kayseri'de akşam saatlerinde inanılmaz bir olay yaşandı. Hamster cinsi faresi ölen 13 yaşındaki bir çocuk, faresi için meyve suyu kutularından tabut hazırladıktan sonra intihar etti.

evinde hamster cinsi fare besleyen 13 yaşındaki A.G., faresinin ölmesi üzerine odasında kendini astı. Olayı gören A.G.'nin annesi sinir krizleri geçirerek, durumu polis ekiplerine haber verdi.

Evde polis ekipleri tarafından yapılan incelemenin ardından 13 yaşındaki A.G.'nin cesedi, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Küçük çocuğun cesedi ambulansa konulurken yakınları sinir krizleri geçirdi. Nazmi Toker İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen A.G.'nin kendisini asmadan önce hamster cinsi faresine meyve suyu kutularıyla tabut hazırladığı belirtildi.
Şüpheli bulunan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

10 Mayıs 2008 11:51  mesajın adresini al  
b@b@c@n
b@b@c@n
allah sabır versın

10 Mayıs 2008 11:52  mesajın adresini al  
€gz@nt¡®¡k..
€gz@nt¡®¡k..
böle irademi olur nan :/

vardır başka bişeyler :s

10 Mayıs 2008 13:30  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
yaş 13, empati kurak biraz. Benim köpeğim vardı o yaşlarda, kedilerim vardı, tavuklarımız vardı, ineklerimiz, iki tane de eşeğimiz vardı. Babam horoz keserken de, ineğimiz hastalandığı icin kesilirken de, eşeklerimizin biri öldüğünde de, diğeri satılırken de; köpeklerimizin ölen hepsi için-sonuncusu 2 sene önce öldü- aşırı duygusal tepkiler vermiştim hatırlıyorum, özellikle nerdeyse benle yaşıt olan köpeğim tony öldüğünde-ben 5tim oda 10-12 yaşlarıdaydı- cidden bir yakınım ölmüş kadar üzülmüştüm.Beni geç rahmetli dedem koskocaman adam ağlamaklı gezmişti bi hafta. Nedeni ailenin ilgisizliği de değil, genelde cocuklar ilgilenir hayvanlarla, sorumluluğu da ona verilir, o yaşlarda sahip olduğun ender şeylerden biridir hayvanlar, sana aittir. Hayvanı olan cocuklara bakın, arkadaşlarına aman aman sevdirmezler bile, kıskançlık yaparlar. İntihar uç nokta olabilir ama bunda ailenin sucu olmayadabilir. Demem o ki, cocuklarda hayvanlar duygusal bağ kurma son derece yüksektir, sevgi-nefret ilişkisi bi yerde. köpeğini seversin böceklere filan işkence edersin. Ailenin sucu varsa o da hamster öldüğünde-herhalde haberleri olmuştur, cocuğun feryatlarını duyabiliyorum şahsen şu an- cocuğu teskin etmemeleri, olayı hafife almalarıdır. Cocuk psikolojisi, ona göre dünyadaki en önemli olay faresinin ölmesi, bunun farkına varmamışlardır muhtemelen. Onlara göre üstünde durulmayacak bir olay, buraya yazanların bazılarına göre de öyle. olabilcek bir olay, keşke yaşanmasaydı ama olmuş bi kere. Ailesine allah sabır versin, kendilerini suclayacaklar zaten , onlara bela okumanıza da gerek yok. hamsterı aldıkları için, öldüğünde ilgilenmedikleri için yeteri kadar vicdan azabı cekicekler, hayat zor hem de çok zor

1 defa alkışlanmış (1)  10 Mayıs 2008 13:31 ~ 10 Mayıs 2008 14:30  mesajın adresini al  
tohunç€yll
tohunç€yll

gogula yaz çıkar

afs demis ki:
13 yaşında çocuk darağcı hazırlamayı nerden öğrenmiş ya :(
enteresan ...
bana hazırla deseler hazırlayamam...

2 defa alkışlanmış (2)  10 Mayıs 2008 14:08  mesajın adresini al  
daisy=) 'pomegranate
daisy=) 'pomegranate
bir aslan miyav dedi
minik FARE kükredi

10 Mayıs 2008 14:25  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
fareden korktu kedi
kedi pırrr uçuverdi

en sevdiğim şarkıdır :)

daisy=) kaidena demis ki:
bir aslan miyav dedi
minik FARE kükredi

10 Mayıs 2008 14:37  mesajın adresini al  
children of the korn
children of the korn
Allahm sana gelıorum kötü bi durum

Allah rahmt etsin....

10 Mayıs 2008 20:35  mesajın adresini al  
sweetdreams
sweetdreams
Çocuğu faresi ölünce intihar ettiricek noktaya getirten ana baba daimi fare olsun,sürünsün.

12 Mayıs 2008 19:15  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 41 - 56
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008