ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
geç kalmışsın biz hepsini aldık bile daha önce :))
9 Mayıs 2008 22:13
vulcao
valla yok ya, bu mavi'den kot aldım 70 miydi neydi bi de gencturkcell'i patlattım baya uygun oldu... Fabrikadan alır gibi flmdı...
9 Mayıs 2008 22:22
dejenerasyon
koşun alalalaalalalallalal .. saldırın.......
9 Mayıs 2008 22:35
_angelus_
Hurafe bunlaaar..
9 Mayıs 2008 22:37
aslan67
Bu haber Cumhurbaşkanının Başbakana anayasa kitapçığını fırlatmasından daha tehlikeli bir haber..Toplumda infial yaratacak cinsten..Halkı galeyana getirecek nitelikte..
9 Mayıs 2008 22:37
aslan67
Hepinizi Güneşli'de bulunan fabrika satış mağazalarına bekleriz,böyle kampanyalara gerek duymadan dolabınızı donatırsınız..Collezione,Seven Hill,Levi's,Sarar,LCW,Nike ne ararsan var..
Dipnot:Komisyon almıyorum,halkımızı düşünüyorum..
(1) 9 Mayıs 2008 22:37 ~ 9 Mayıs 2008 22:38
eterlielbisemudguard
hehehe bende her daim güneşli yolları taştan :D:D
aslan67 demis ki: Hepinizi Güneşli'de bulunan fabrika satış mağazalarına bekleriz,böyle kampanyalara gerek duymadan dolabınızı donatırsınız..Collezione,Seven Hill,Levi's,Sarar,LCW,Nike ne ararsan var..
Dipnot:Komisyon almıyorum,halkımızı düşünüyorum..
9 Mayıs 2008 22:40
aslan67
Geçen sene 5 parça malı 130 YTL'ye almıştım,acayip kaliteli mallar benden söylemesi,direk fabrikadan halka teslim,sıcak sıcak:)
9 Mayıs 2008 22:43
:.cevriye.:
fabrika satış mağzalarından en iyi bikini mayo alınır yenibosnada var:D:D
valla cuma pazarındakiler 5 basar değme markalara çakmanın gözünü seveyim:DD
(1) 9 Mayıs 2008 22:53
eterlielbisemudguard
yenibosna komda babam calısıyo :D:D ve ben şortlarımı bedavaya alıyorum :A :D :D
:.cevriye.: demis ki: fabrika satış mağzalarından en iyi bikini mayo alınır yenibosnada var:D:D
valla cuma pazarındakiler 5 basar değme markalara çakmanın gözünü seveyim:DD
9 Mayıs 2008 22:56
oha ehehee:D
benim de ananemler var ama o konuda işe yaramazlar ananemle bikini almaya gitsem haşema aldırır bana yazık paraya:))
haşemaya da hep haşemo diyesim vardır konu dışı ama:))
kot alıcaktım birinden şifre isteyeyim bari..
9 Mayıs 2008 22:58
aslan67
yenibosna komda babam calısıyo :D:D ve ben şortlarımı bedavaya alıyorum :A :D :D
önünüze serdik bütün malları..imalathaneden halka satış yapıyoruz burada,hala armut piş ağzıma düş felsefesi..arkadaşım biraz efor sarfedin bak böyle kaliteli ürünleri bir daha bulamazsınız:)
deus demis ki: eve sipariş var mı aslan67.kargo ücreti benden :D
9 Mayıs 2008 23:07
yok ya ananemleri göreyim yenibosna metro buluşması yapalım:D
9 Mayıs 2008 23:07
the_ruach
o zaman önce yenibosna ordan güneşli ara durak cevriyenin ananesinin evi ilk aldıklarımızı bırakır diğer tarafa geçeriz:D
9 Mayıs 2008 23:09
_angelus_
14 saatlik uzaklıktayım ne armutu ne pişmesi :D anlayış lütfen.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19834
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!