| |
burcuuum
|
evet evet...Mavi, Koton, Aldo, Collezione, Accessorize ve Mudo mağazalarında gencturkcellilere %25 indirim varmış.. yazlık kıyafetler nerden alıncak belli oldu.. bitmeden yetişin... ben yarın hemen gidiyorum alışverişe...
|
|
~ 121 gün
|
|
| |
damageerror~assesbrb
|
geç kalmışsın biz hepsini aldık bile daha önce :))
|
|
~ 121 gün
|
|
| |
smile!!!
|
onu bindiriyolar gene aynı paraya geliyo
|
|
~ 121 gün
|
|
| |
vulcao
|
valla yok ya, bu mavi'den kot aldım 70 miydi neydi bi de gencturkcell'i patlattım baya uygun oldu... Fabrikadan alır gibi flmdı...
|
|
~ 121 gün
|
|
| |
dejenerasyon
|
koşun alalalaalalalallalal .. saldırın.......
|
|
~ 121 gün
|
|
| |
_angelus_
|
|
|
~ 121 gün
|
|
| |
aslan67
|
Bu haber Cumhurbaşkanının Başbakana anayasa kitapçığını fırlatmasından daha tehlikeli bir haber..Toplumda infial yaratacak cinsten..Halkı galeyana getirecek nitelikte..
|
|
~ 121 gün
|
|
| |
aslan67
|
Hepinizi Güneşli'de bulunan fabrika satış mağazalarına bekleriz,böyle kampanyalara gerek duymadan dolabınızı donatırsınız..Collezione,Seven Hill,Levi's,Sarar,LCW,Nike ne ararsan var..
Dipnot:Komisyon almıyorum,halkımızı düşünüyorum..
|
|
1 ~ 121 gün
|
|
| |
eterlielbisemudguard
|
hehehe bende her daim güneşli yolları taştan :D:D
aslan67 demis ki: Hepinizi Güneşli'de bulunan fabrika satış mağazalarına bekleriz,böyle kampanyalara gerek duymadan dolabınızı donatırsınız..Collezione,Seven Hill,Levi's,Sarar,LCW,Nike ne ararsan var..
Dipnot:Komisyon almıyorum,halkımızı düşünüyorum.. |
|
|
~ 121 gün
|
|
| |
aslan67
|
Geçen sene 5 parça malı 130 YTL'ye almıştım,acayip kaliteli mallar benden söylemesi,direk fabrikadan halka teslim,sıcak sıcak:)
|
|
~ 121 gün
|
|
| |
:.cevriye.:'hopeful'
|
fabrika satış mağzalarından en iyi bikini mayo alınır yenibosnada var:D:D
valla cuma pazarındakiler 5 basar değme markalara çakmanın gözünü seveyim:DD
|
|
1 ~ 121 gün
|
|
| |
eterlielbisemudguard
|
yenibosna komda babam calısıyo :D:D ve ben şortlarımı bedavaya alıyorum :A :D :D
:.cevriye.: demis ki: fabrika satış mağzalarından en iyi bikini mayo alınır yenibosnada var:D:D
valla cuma pazarındakiler 5 basar değme markalara çakmanın gözünü seveyim:DD |
|
|
~ 121 gün
|
|
| |
:.cevriye.:'hopeful'
|
oha ehehee:D
benim de ananemler var ama o konuda işe yaramazlar ananemle bikini almaya gitsem haşema aldırır bana yazık paraya:))
haşemaya da hep haşemo diyesim vardır konu dışı ama:))
kot alıcaktım birinden şifre isteyeyim bari..
|
|
~ 121 gün
|
|
| |
aslan67
|
yenibosna komda babam calısıyo :D:D ve ben şortlarımı bedavaya alıyorum :A :D :D
vay çakal,hiç de söylemiyor:P:D
|
|
~ 121 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
|
|
~ 121 gün