ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  konu dışı  mhp akp ye tuzak mı kurdu?
tuzak akp mhp
Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

smile!!!
smile!!!
MHP, AKP'ye tuzak mı kurdu?
MHP lideri Bahçeli, Ankara Milletvekili Deniz Bölükbaşı’nın medyaya yansıyan “MHP, türbanla AKP’nin ayağını kaydırdı” sözlerini hatırlatan gazetecilere yanıt verdi.
Bir gazetecinin, MHP’nin, AK Parti’nin yasalaştırdığı bazı düzenlemelere destek vererek AK Parti’yi kapatma davasıyla ilgili olarak tuzağa düşürdüğü yönünde bazı iddialar bulunduğunu belirtmesi üzerine Bahçeli, “Demokratik bir yarışı kendisine ilke edinmiş olan bir siyasi hareketin siyasi rakipleri üzerinde tuzak kurmak gibi bir düşüncesi olamaz. Milliyetçi Hareket Partisi’ne de tuzak kurmak gibi bir anlayış yakışmaz” yanıtını verdi. “AKP içerisinde size yönelik böyle yorumlar yapılmasını nasıl karşılıyorsunuz?” sorusuna karşılık olarak Bahçeli, bu durumu “yakışıksız” bulduğunu söyledi.

AA

~ 122 gün   mesajın adresini al  

smile!!!
smile!!!
yersen:)

ızdırap
ızdırap
İlk önce düşünülmemiş fakat akp ye dava açıldıktan sonra minik bi gülümsemeyle iyi ki yapmışız demiş olabilirler..

kuvvetle ihtimaldir

deliveren
deliveren
Tuzak Kurmuşsa Bile sadece Süreci Hızlandırdı.Çünkü İddianamede Yer Alan Suçlarla Falan Günün Birinde Elbet Dava Açılacaktı

kwn©h
kwn©h
takılsın onlar kafasına göre... 2tarafta birbirinin aynısı,haberleri yok...
aynı b*kun laciverti olayı...

smile!!!
smile!!!
iyi ketekülleye geldiler ama:)

life is resist
life is resist
MHPnin kendisi tuzak be.
 1   ~ 122 gün   mesajın adresini al  

kwn©h
kwn©h

güselde oldu...

smile!i'm a dentist demis ki:

eterlielbisemudguard
eterlielbisemudguard

katakulli...

smile!i'm a dentist demis ki:
 1   ~ 122 gün   mesajın adresini al  

ızdırap
ızdırap
Bu olaya efendim iyi oldu vay efendim çok iyi gibi tepkilerle bakan arkadaşlar nasıl bi ruh hali içindeler çok merak ettim.Zira açılan davadan sonra enflasyon çift haneye çıkmış ve 3 günde 20 milyar dolar kaybettirmiştir.

Olayları değerlendirirken yalnızca ideolojik açıdan bakmak neler kaybettiğimize bakmamak getirdi bizi bu hallere...

kwn©h
kwn©h
peki ne diyelim?
hayırlı çok işleri var ya 2tarafında,üzülelim demi 1tarafa açılan kapatma davasına diğeri içinde bu söylemlere...

arodnap demis ki:
Bu olaya efendim iyi oldu vay efendim çok iyi gibi tepkilerle bakan arkadaşlar nasıl bi ruh hali içindeler çok merak ettim.Zira açılan davadan sonra enflasyon çift haneye çıkmış ve 3 günde 20 milyar dolar kaybettirmiştir.

Olayları değerlendirirken yalnızca ideolojik açıdan bakmak neler kaybettiğimize bakmamak getirdi bizi bu hallere...

smile!!!
smile!!!
yöresel şiveD:

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008