bence
o köpeğin seninle kötü anıları olmasın daha çok? :)
bipolardisorder demis ki: öööööööööööö ağlıcam..eliin köpeği fransalarde ödeül alıyor öööööööööööööööö:) şaka bir yana güzle köpek..ama benim kötü anılarım var..Kokoş bir kadın parkda üsütme küçük finosuyla saldırdı): zuahaha bi tekme attım köpek çöp kutusuna uçtu zuahaha:)
10 Mayıs 2008 02:08
uysalhan
bence
o köpeğin seninle kötü anıları olmasın daha çok? :)
çöp bidonuna çıkmış olabilir mesela (:
10 Mayıs 2008 02:10
tatlimerii87
bart teşekkür ederim ama yeni üye oldum buraya ve tanımadıgım ve nasıl bi ortam oldugunu bilmedigim yerde kimseyle tanışmam önce ortamı kolaçan etmem lazım:)
10 Mayıs 2008 02:10
uysalhan
çok güzelsin hasta oldum sana msn ini versene demek istedim
pm atsın. ortalık yere adres yazmasın hani ;)
10 Mayıs 2008 02:11
souvereign jr.
işte o 5000 mesajdan biri daha
böyle yazasın diye yaptım zaten bilerek...
10 Mayıs 2008 02:12
ot
ver ver. iyi cocuktur bart. hem bak pipisi de buyukmus...
tatlimerii87 demis ki: bart teşekkür ederim ama yeni üye oldum buraya ve tanımadıgım ve nasıl bi ortam oldugunu bilmedigim yerde kimseyle tanışmam önce ortamı kolaçan etmem lazım:)
110 Mayıs 2008 02:13
souvereign jr.
hem de doğum gününde üye oldun ha, iyiki doğdun ozaman. :)
tatlimerii87 demis ki: bart teşekkür ederim ama yeni üye oldum buraya ve tanımadıgım ve nasıl bi ortam oldugunu bilmedigim yerde kimseyle tanışmam önce ortamı kolaçan etmem lazım:)
10 Mayıs 2008 02:13
_volkan_
bittim len cevaba :)
saftirik köylü kızı, istanbula gelmiş gibi oldu
10 Mayıs 2008 02:15
tatlimerii87
otçu benimle düzgün konuşursan sevinirim ben senin belden aşagı muhabbetlere kattıgın kızlara benzemem herkezi birbirine benzetmeyin!
souvereign dogum günümü kutladıgın için teşekkür ederim
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19831
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.