ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara
forum
üniversitede aynı evde kalan çiftler

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa      şu anda 141 - 150

üstteki
üstteki
ateşle barut ah
yan yana durmaz
gönül dilinden
anla biraz :)
~ 49 gün   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
senle aynı evde kalırım ama bak:)

üstteki demis ki:
ateşle barut ah
yan yana durmaz
gönül dilinden
anla biraz :)

cicibici:)
cicibici:)
herşeyin zamanı var ya evlenince zaten bi arada olacaksın ne anlamı var bazışeyleri biran önce eskitmeye çalışmanın anlamıyorum!!!

tural.kerimov
tural.kerimov
Abaza digilim, ama abazalara destek olsun. Benden bi fikra:
======> Bir tane adam varmış ve önüne gelen bütün karıları s__yormuş önüne her gelen karıyı s__mis ve bir gün onüne azrail çıkmış
Azrail:
-Eğer bir daha önüne gelen bir karıyı s__ersen seni cehenneme yollayacağım
Yine bir otobüste bir kadının parası yere düsmüş ve eğilerek parayı almıs tam bu sırada bizim abaza kadının eğildiğini farketmiş ve kadını s__meye başlamış ve direk cehenneme düşmüş
Abazanın o s__tiği kadından 1 tane çocugu olmuş ve oda sürekli babası gibi her önüne gelen kadını s__iyormuş
Azrail bu sefer bu çocuga görünmüş ve
- Eğer sende bir daha her önünde domalan kadını s__ersen seni de baban gibi cehenneme yolayacağım demiş
Ve bu çocuk da dayanamayıp önüne ilk çıkan kadını s__miş çocukta babası gibi cehenneme düşmüş bakmış cehennem çok soğuk heryer buz gibi azraile sormuş
- Azrail abi neden buralar soğuk buraların sıcak olması gerek miyormu?
azrail:
- Baban rahat bırakmıyor ki eğilip odun atalım :))

tane® ©an
tane® ©an
okumuştum sanırım kamikaze de:) de abazalıkla pek bi alakası yok be fıkranın:)

astiyag_keyaksar
astiyag_keyaksar
Kişisel tercih saygı duyarım

méét
méét
bayanbaykuş demis ki:
kalınır kalınmasına da dıkkat etmek lazım şeytan doldurur maazallah:)))

Valla doğru söylüyosun bayanbaykuş :D Kızda sorun olmaz ama erkek bu birden azar 9 ay sonra artık evde 2 değil 3 kişi yaşamaya başlarlar benden söylemesi :D
~ 48 gün   mesajın adresini al  

denge11
denge11
rutin şeyler bunlar
~ 46 gün   mesajın adresini al  

sanrt
sanrt
kalınır kalınması en mantıklı ew arkadasıdır baskalarının agız kokusunu cekmezsin ufak tefek hareketler sana batmaz aslında cok da eglencelidir cılkını cıkartmazsan.....nie kalınmasın ki herangi bi herifle weahutta kızla kalacaına sewgilinle kalırsın..herkes ya ayrılırsak dio ulan normal ew arkadasınla ya tekme tokat birbirine girersen??
 1   ~ 46 gün   mesajın adresini al  

tural.kerimov
tural.kerimov
Eve cikinca en onemli unsurlerden bi tanesi de kiminle beraber cikacagindir. Cunki ben bunu kendim yasamisim biliyorum. yanlis adamla cikarsan yanlis seyler olur. 1 keresinde 2 arkadas (kiz) la beraber eve ciktim basima gelmeyen kalmadi. artik rahatim 1 ciftle ayni evdeyim. ciftleri ben birlestirdim, hayat guzel ikiside saglam arakadasim . canini istesem canini , kanini istesem kanini verir. TERAZI yi tartmadan, Pazarlik yapmam.
~ 45 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa      şu anda 141 - 150

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008