ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Merhaba arkadaşlar aranızda güney afrika hakkında bilgisi olan gitmiş görmüşlügü olan warmıdır ? Nasip olursa yakın zmn sonra afrikaya gidebilirim bilgisi olanlardan yardım bekliyorummmm
19 Ocak 2006 17:43
moviebiker
kuzey hakkında isteseydin bişeyler söyleyebilirdim ama güney hakkında hiçbirşey bilmiyorum.
19 Ocak 2006 17:44
root
sağolasın ama güneye düştü işimiz :D walla peki kuzey nassıldır
19 Ocak 2006 17:53
beşiktaş
johannesburg başkenti :)
barlar clublar çok güzelmiş
siyah beyaz nufusu yarı yarıya gibi bişe,zengin kısımı beyazlar oluşturuyor ve çok güzel kızları var
19 Ocak 2006 18:00
atalay
charlize theron geliyo aklıma
19 Ocak 2006 18:04
taka
nüfusun nerdeyse yarısı hiv taşıyor. halkı bize benzer karakter olarak sıcakkanlılardır ama gece dışarda gezmek dehşet tehlikeli suç oranı çok yüksek özellikle zencilerden uzak durmak gerek. yemekleri özellikle meyveleri çok güzel.mesela timsah ya da zebra etini mutlaka denemelisin :)ayrıca Ümit Burnu'na gidip köpek balıklarına elinle tavuk yedirmek gibi ilginç aktiviteleri gerçekleştirebileceğin yegane ülke.
beyaz somurgesi azınlıgın cogunluga hukmettiği tek ulke,nelson mandelanın ulkesi, ilk cağrıştırdığı kelimeler -bana- apartheid ve mandela. gecen belgesini izlemiştim başkenti cape townmuş-galiba en buyuk kentide olabilir-
3 Şubat 2006 15:03
my slaves
cape town'la ilgili bi belgesel bende izledim şehre hayran kaldım. gidilesi bir yer. gidersen dönüşte artık izlenimlerini bekleris..
10 Şubat 2006 20:00
neontom
cape town da 4-5 gün kadar kaldim. ne diyim.. ben ömrümde öyle deniz öyle manzara görmedim.. suc orani cok yüksekmis gercekten de. ama yine de yasanilasi biryer.. sahsen cok isterdim..
yay gecidinde gecmesi pek zevklidir orda. kaldirimda yürürken tesadüfen yaya gecidinin önünde durursunuz, arabalar zink zink diye saniyesinde duruverirler.. istersen 1 saatte gec, istersen dans ede ede gec, sen öteki kaldirima son adimini atmadan harekete gecmezler.. yani almanyada falan da uyuluyor kurallara, tamam, ama ben bukadarini görmemistim..
beyaz kayniyor, gayet hos hayat sürüyorlar, zencilerin de nerdeyse hepsi temizlikci vs. gibi islerde calisiyolar tahmin edilebilecegi üzere.. otelde zencilerin hepsi ayaginizin altini temizlerken, siz beyaz olarak pek te iyi hissetmeyebiliyosunuz kendinizi.. 'birak abla ben temizlerim!' falan diyesin geliyo.. neyse iste.. gidilmeye görülmeye deger biyer..
15 Şubat 2006 17:59
oki
abi anlamadıım bu forum neden avrupa baslıına acıldı turkiyenin dısındaki butun ulkeler avrupadamı???:)))
15 Şubat 2006 18:08
1914
seyrek olarakda sarışın çıkıyo içinden,beyaz var yani ordada.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1983
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.