tatangalar oleyy tatangalar olay peynir sen tatangaları bilmıosun sanırım antalyalı elemanlara bisor bakım ondan snra konuş tamammı hendekli tatanga
9 Mayıs 2008 16:05
peynir
hee bilrim nolmuş ki korkayım mı yani :)
9 Mayıs 2008 16:10
deytttt :)
peynir burası adapazarı bi anda olur can pazarı aklından çıkarma olur mu sağlığın için diıorum yani
9 Mayıs 2008 16:33
peynir
ben holigan değilim holiganda skimde deil dünya skime minare götümedir benim görüşüm gideirm maçımı izlerim istanbul keyfi yapar Eskişehir'e döner kutlamamı yapar sonra şampiyonlar liginde Fenerbahçe'ye başarılar dilerim
9 Mayıs 2008 16:37
deytttt :)
BANA BAk Gardeş kimnle oynadığını unutma 1 karşındaki tatanga 2 eğer minare ihtiyaçın warsa tatangaalr her türlü sokar 3 eşkisehir taraftarı değil fenerliler gelse alayanı sakaryalıyız gardaş laflara dikkat
9 Mayıs 2008 16:46
**imalısır**
alayına isyan ölümüne SAKARYA
BÖLEMİYDİ :))
9 Mayıs 2008 16:50
peynir
sende dikkat et laflarına buradan tehtit savurma bağa... neyse kimseyle tartışmak gibi niyetim yok ister tatanga olsun ister bilmemne olsun 19 mayıs pazarteside buraya yazarsın umarım
peynir demis ki: sende dikkat et laflarına buradan tehtit savurma bağa... neyse kimseyle tartışmak gibi niyetim yok ister tatanga olsun ister bilmemne olsun 19 mayıs pazarteside buraya yazarsın umarım
:)
9 Mayıs 2008 16:53
**imalısır**
BU ALEMDE TATANGA GERISI PALAVRA,ALAYINA ISYAN OLUMUNE SAKARYA...
bu daa iii :)))
9 Mayıs 2008 16:54
romantik serseri
bu nedir yaaa Sakaryayı play-off laradüşürdünüz hemen altay körfezi yenecek Sakaryada erciyesi sakarya direk çıkar kocaeliyede şampiyonluk yarınlara kaldı gördünmü körfez adapazarlıyı adapazarlı yazar plakayı demek düşer :D
ama play-off lara kalırsak durum çok vahim bide istanbulda düşünemiyorum istanbulu o günlerde ordu darbe falan yapar heralde =)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19827
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.