gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Aktivite - 1. Lig Play-off maçları
 Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 21 - 40
 Yazar: Mesaj:
*cedric*
*cedric*

:)) peynir gelme bence:P

1 defa alkışlanmış (1)  9 Mayıs 2008 15:19  mesajın adresini al  
peynir
peynir
geçen sene ankara'ya 20000 kişiye yakın gittik bu senede yığarız bi 50000 kişi istanbula merak etme :)

9 Mayıs 2008 15:21  mesajın adresini al  
*cedric*
*cedric*

peynir demis ki:
geçen sene ankara'ya 20000 kişiye yakın gittik bu senede yığarız bi 50000 kişi istanbula merak etme :)

zuhh:D gittinde noldu:D

9 Mayıs 2008 15:22  mesajın adresini al  
peynir
peynir
1. lige çıktık :D

9 Mayıs 2008 15:24  mesajın adresini al  
*cedric*
*cedric*

peynir demis ki:
1. lige çıktık :D

:D zuhh

9 Mayıs 2008 15:25  mesajın adresini al  
deytttt :)
tatangalar oleyy tatangalar olay peynir sen tatangaları bilmıosun sanırım antalyalı elemanlara bisor bakım ondan snra konuş tamammı hendekli tatanga

9 Mayıs 2008 16:05  mesajın adresini al  
peynir
peynir
hee bilrim nolmuş ki korkayım mı yani :)

9 Mayıs 2008 16:10  mesajın adresini al  
peynir burası adapazarı bi anda olur can pazarı aklından çıkarma olur mu sağlığın için diıorum yani

9 Mayıs 2008 16:33  mesajın adresini al  
peynir
peynir
ben holigan değilim holiganda skimde deil dünya skime minare götümedir benim görüşüm gideirm maçımı izlerim istanbul keyfi yapar Eskişehir'e döner kutlamamı yapar sonra şampiyonlar liginde Fenerbahçe'ye başarılar dilerim

9 Mayıs 2008 16:37  mesajın adresini al  
BANA BAk Gardeş kimnle oynadığını unutma 1 karşındaki tatanga 2 eğer minare ihtiyaçın warsa tatangaalr her türlü sokar 3 eşkisehir taraftarı değil fenerliler gelse alayanı sakaryalıyız gardaş laflara dikkat

9 Mayıs 2008 16:46  mesajın adresini al  
**imalısır**
**imalısır**
alayına isyan ölümüne SAKARYA

BÖLEMİYDİ :))

9 Mayıs 2008 16:50  mesajın adresini al  
peynir
peynir
sende dikkat et laflarına buradan tehtit savurma bağa... neyse kimseyle tartışmak gibi niyetim yok ister tatanga olsun ister bilmemne olsun 19 mayıs pazarteside buraya yazarsın umarım

9 Mayıs 2008 16:51  mesajın adresini al  
*cedric*
*cedric*

cemmre demis ki:
alayına isyan ölümüne SAKARYA

BÖLEMİYDİ :))

aynen:P

9 Mayıs 2008 16:52  mesajın adresini al  
*cedric*
*cedric*

peynir demis ki:
sende dikkat et laflarına buradan tehtit savurma bağa... neyse kimseyle tartışmak gibi niyetim yok ister tatanga olsun ister bilmemne olsun 19 mayıs pazarteside buraya yazarsın umarım

:)

9 Mayıs 2008 16:53  mesajın adresini al  
**imalısır**
**imalısır**
BU ALEMDE TATANGA GERISI PALAVRA,ALAYINA ISYAN OLUMUNE SAKARYA...

bu daa iii :)))

9 Mayıs 2008 16:54  mesajın adresini al  
son osmanlı
son  osmanlı
bu nedir yaaa Sakaryayı play-off laradüşürdünüz hemen altay körfezi yenecek Sakaryada erciyesi sakarya direk çıkar kocaeliyede şampiyonluk yarınlara kaldı gördünmü körfez adapazarlıyı adapazarlı yazar plakayı demek düşer :D

ama play-off lara kalırsak durum çok vahim bide istanbulda düşünemiyorum istanbulu o günlerde ordu darbe falan yapar heralde =)

9 Mayıs 2008 16:54  mesajın adresini al  
son osmanlı
son  osmanlı
ne zaman gelecek o büyük gece ne zaman gelecek o büyük gece bekliyoruz sizii çark caddesinde bekliyoruz sizii çark caddesinde şampiyon olunca kırk gün kırk gece şampiyon olunca kırk gün kırk gece şenlenecek heryer sakaryamız diye bu daha güsel :P

cemmre demis ki:
BU ALEMDE TATANGA GERISI PALAVRA,ALAYINA ISYAN OLUMUNE SAKARYA...

bu daa iii :)))

9 Mayıs 2008 16:57  mesajın adresini al  
beyler buraya 1 kaç tane bebe gelimde sakarya hakkında bişey diyemez tamammıı peynir bana baj senin tehdit saydığnı ben uyarı olarak sayıorum kelimelerin dikkat et alayına isyan sakarya hendekli tatangalar

9 Mayıs 2008 16:57  mesajın adresini al  
**imalısır**
**imalısır**
ii tamm yha ayh ben nerden biliyim böle sözlerii

:))

9 Mayıs 2008 16:58  mesajın adresini al  
son osmanlı
son  osmanlı
1965 ten bu yana aşığım ben sana koymuşum beşiktaşa kanaryaya cimboma ölümüne sakarya :D

cemmre demis ki:
ii tamm yha ayh ben nerden biliyim böle sözlerii

:))

9 Mayıs 2008 17:00  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 21 - 40
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008