ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Müzik ve eğlencenin buluştuğu etkinliklerin değişmez ismi Binboa Vodka, “Binboamania” ile bir ilke daha imza atıyor: İskoçya’nın dünyaya armağanı, İngiliz rock müzik tarihinde hafife alınmayacak yepyeni bir yol açan ve bugüne kadar beş stüdyo albümüyle, İngiltere’nin en prestijli müzik ödülü olan Brit Awards’da iki kere “En İyi Grup” ve bir kere de “En İyi Albüm” ödüllerini kazanan Travis, 27 Haziran akşamı İstanbul Parkorman’a geliyor.
Yağmur Yağdıran Grup
Adını Wim Venders’ın unutulmaz filmi “Paris,Texas”daki Travis karakterinden alan grup, Fran Healy (vokal, gitar, piyano, banjo), Dougie Payne (bas gitar, vokal), Andy Dunlop (gitar, banjo, klavye, vokal) ve Neil Primrose’dan (davul, perküsyon) oluşuyor. 1999’a kadar Travis en fazla, Oasis ile beraber çaldıkları birkaç konser dizisi ve İngiltere listelerinde 7. sıraya kadar yükselme başarısını göstermişti. Ancak 1999 Glastonbury festivalinde kuru ve sıcak geçen bir günün ardından Travis sahneye çıkıp da “Why Does It Always Rain On Me?”nin ilk satırını söyledikten sonra yağmur yağmaya başlaması grup için belki de en ilginç dönüm noktasıydı. Ertesi gün hikayenin tüm gazete ve televizyonlarda yayınlanması sonucu şarkı bir marş haline geldi ve “The Man Who” albümü listelerde 1 numaraya kadar yükseldi. 2000 Brit ödüllerinde de en iyi albüm ve en iyi grup ödülleriyle başarısını pekiştiren Travis, aynı yıl içinde pek çok ödül daha kazandı.
9 Mayıs 2008 14:13
cansev
süper olacakk benceeee çok beğeniyorum travissss ii
67,5 ya... kıçı kırık rock n coke için ne paralar veriliyo. gidilir mi ki acaba? travis iyidir ya gidili ya. gidilir gidilir.
9 Mayıs 2008 22:28
o6uz²
Şöyle güzel olamsı gereken konserleri neden Park Orman gibi sadece blues müzik ya da elite kesime hitap edecen concon işi aksiyonlar için ayrılası bi mekanda yaparlar anlamıyorum !
Ulan götüm kadar mekan gööt gööt ! Ufacık ve dünyanın belkide konser verilebilecek en sıkıcı mekanlarından biri..
Bööh ! Bok yiyesice organizatörler !
Evet..
10 Mayıs 2008 12:24
reddish
ben de gitmeyi çoook istiyorum ve gidicem sanırım bir terslik çıkmassa :)))
11 Mayıs 2008 12:35
metalurjist
pahalı ya..zaten metallicaya 85 verdik..memur çocuğuyuz bir yerde :(
o6uz² demis ki: Şöyle güzel olamsı gereken konserleri neden Park Orman gibi sadece blues müzik ya da elite kesime hitap edecen concon işi aksiyonlar için ayrılası bi mekanda yaparlar anlamıyorum !
Ulan götüm kadar mekan gööt gööt ! Ufacık ve dünyanın belkide konser verilebilecek en sıkıcı mekanlarından biri..
Bööh ! Bok yiyesice organizatörler !
Evet..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19825
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!