gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Müzik - travis 27 haziran 2008 de parkorman da
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 11
 Yazar: Mesaj:
seytan ucurtmasi
seytan ucurtmasi

travis 27 haziran 2008 de parkorman da....

http://www.travisonline.com/livedates/
http://www.biletix.com/event.htm?id=JTRA1

Müzik ve eğlencenin buluştuğu etkinliklerin değişmez ismi Binboa Vodka, “Binboamania” ile bir ilke daha imza atıyor: İskoçya’nın dünyaya armağanı, İngiliz rock müzik tarihinde hafife alınmayacak yepyeni bir yol açan ve bugüne kadar beş stüdyo albümüyle, İngiltere’nin en prestijli müzik ödülü olan Brit Awards’da iki kere “En İyi Grup” ve bir kere de “En İyi Albüm” ödüllerini kazanan Travis, 27 Haziran akşamı İstanbul Parkorman’a geliyor.

Yağmur Yağdıran Grup

Adını Wim Venders’ın unutulmaz filmi “Paris,Texas”daki Travis karakterinden alan grup, Fran Healy (vokal, gitar, piyano, banjo), Dougie Payne (bas gitar, vokal), Andy Dunlop (gitar, banjo, klavye, vokal) ve Neil Primrose’dan (davul, perküsyon) oluşuyor. 1999’a kadar Travis en fazla, Oasis ile beraber çaldıkları birkaç konser dizisi ve İngiltere listelerinde 7. sıraya kadar yükselme başarısını göstermişti. Ancak 1999 Glastonbury festivalinde kuru ve sıcak geçen bir günün ardından Travis sahneye çıkıp da “Why Does It Always Rain On Me?”nin ilk satırını söyledikten sonra yağmur yağmaya başlaması grup için belki de en ilginç dönüm noktasıydı. Ertesi gün hikayenin tüm gazete ve televizyonlarda yayınlanması sonucu şarkı bir marş haline geldi ve “The Man Who” albümü listelerde 1 numaraya kadar yükseldi. 2000 Brit ödüllerinde de en iyi albüm ve en iyi grup ödülleriyle başarısını pekiştiren Travis, aynı yıl içinde pek çok ödül daha kazandı.

9 Mayıs 2008 14:13  mesajın adresini al  
cansev
cansev
süper olacakk benceeee çok beğeniyorum travissss ii

9 Mayıs 2008 15:41  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
Ulan sıkıyorsa teker teker gelin,öğrenci adamız şurada..

9 Mayıs 2008 20:12 ~ 9 Mayıs 2008 20:13  mesajın adresini al  
eterlielbisemudguard
eterlielbisemudguard
keşke 27sinde orda olsamda gidebilsem :) hadi bakalım gidebilcekmiyim :Pp

9 Mayıs 2008 20:13  mesajın adresini al  
holy şit varyok©
holy şit varyok©
yeniden travis dinlemeye başliyim, sözlerini hatırliyim :D

9 Mayıs 2008 22:26  mesajın adresini al  
holy şit varyok©
holy şit varyok©
67,5 ya... kıçı kırık rock n coke için ne paralar veriliyo. gidilir mi ki acaba? travis iyidir ya gidili ya. gidilir gidilir.

9 Mayıs 2008 22:28  mesajın adresini al  
o6uz²
o6uz²
Şöyle güzel olamsı gereken konserleri neden Park Orman gibi sadece blues müzik ya da elite kesime hitap edecen concon işi aksiyonlar için ayrılası bi mekanda yaparlar anlamıyorum !

Ulan götüm kadar mekan gööt gööt ! Ufacık ve dünyanın belkide konser verilebilecek en sıkıcı mekanlarından biri..
Bööh ! Bok yiyesice organizatörler !
Evet..

10 Mayıs 2008 12:24  mesajın adresini al  
reddish
reddish
ben de gitmeyi çoook istiyorum ve gidicem sanırım bir terslik çıkmassa :)))

11 Mayıs 2008 12:35  mesajın adresini al  
metalurjist
metalurjist
pahalı ya..zaten metallicaya 85 verdik..memur çocuğuyuz bir yerde :(

11 Mayıs 2008 12:46  mesajın adresini al  
boomerang ¹³
boomerang ¹³
neden göt ve bok sevgili bahçeşehir çiçekler tayfası üyesi agresif çiçeğim.. :o)

o6uz² demis ki:
Şöyle güzel olamsı gereken konserleri neden Park Orman gibi sadece blues müzik ya da elite kesime hitap edecen concon işi aksiyonlar için ayrılası bi mekanda yaparlar anlamıyorum !

Ulan götüm kadar mekan gööt gööt ! Ufacık ve dünyanın belkide konser verilebilecek en sıkıcı mekanlarından biri..
Bööh ! Bok yiyesice organizatörler !
Evet..

1 defa alkışlanmış (1)  11 Mayıs 2008 13:59  mesajın adresini al  
masisgozbek
masisgozbek
travis..

13 Mayıs 2008 17:16  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 11
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008