ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
TELEKOMÜNİKASYON Kurumu, Turkcell’in hukuki yollara başvurarak engellemeye çalıştığı numara taşınabilirliği uygulamasının 13 Kasım 2008 tarihi itibarıyla başlatılacağını açıkladı. Telekomünikasyon Kurumu adına Başkan Yardımcısı Galip Zerey ilk kez kesin bir tarih verirken, numara taşıma alt yapısının oluşturulduğunu ve test çalışmalarının da başarı ile yürütüldüğünü hatırlattı. Numara taşınabilirliği uygulaması sayesinde aboneler istediği operatörden başlangıçtaki 532, 542, 505 de dahil olmak üzere 10 haneli numarasını başka bir operatöre aktarabilecekler. Böylece farklı operatörlerde daha uygun fiyat gördüğü halde, “Mevcut numaramı herkes biliyor. Şimdi numara değiştirirsem arayan beni bulamaz” endişesi ile yüksek tarifeye razı olanlar, diğer GSM operatörü ile anlaşabilecek. Bu rekabeti artıracağı için, konuşma ücretleri düşecek.
(1) 9 Mayıs 2008 14:10
'off the record'
peki aynı numara iki operatörde farklı kişiler tarafından kullanılıyosa ne olacak ?
9 Mayıs 2008 14:29
orhan bencegay
mesela turkcell de 0532 1234567 şeklinde bir numara olsun ve bu avea ya taşınmak istensin. o zaman 0552 1234567 şeklinde olur, eğer bu numarayı kullanan varsa o zaman diğer ön ekler kullanılır mesela 0553, 554, 555 ... gibi.
'off the record' demis ki: peki aynı numara iki operatörde farklı kişiler tarafından kullanılıyosa ne olacak ?
9 Mayıs 2008 15:43
orhan bencegay
Turkcell ciddi miktarda müşteri kaybedecektir.
9 Mayıs 2008 15:44
kertenkelebek
benim anladığım şu , benim numaram mesela 5355478486 olsun.. baktım avea daha cazip fiyat bakımından.. gidiyorum aveayla görüşüyorum ama numaram hala 5355478486 kalıyor. Çünkü diğer uygulama halihazırda zaten var.. aveaya gidiyorsun 5555478486 oluveriyor mesela numaran..
9 Mayıs 2008 15:48
kertenkelebek
euheuh bu arada böyle bir numara vardır kesin, kimindir diye geçirdim bir an aklımdan :)))
kertenkelebek demis ki: benim anladığım şu , benim numaram mesela 5355478486 olsun.. baktım avea daha cazip fiyat bakımından.. gidiyorum aveayla görüşüyorum ama numaram hala 5355478486 kalıyor. Çünkü diğer uygulama halihazırda zaten var.. aveaya gidiyorsun 5555478486 oluveriyor mesela numaran..
9 Mayıs 2008 15:49
cabin cross
bu kadar ötv olursa, operatörler istediği kadar indirim yapsın bi yere kadar.
9 Mayıs 2008 18:20
aslan67
Aynen..İlk aveaya geçenlerden biri olabilirim..Sabit ücret ödemekten babamın anası ağladı:P
kiss ekaton epta demis ki: Turkcell ciddi miktarda müşteri kaybedecektir.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19824
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!