gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Güncel - Yüksek vergi Carlsberg'i kaçırdı
 Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 41 - 47
 Yazar: Mesaj:
aslan67
aslan67
rakı başka tabi. filmlerde falan rakı balık görünce ne alaka güzel olmaz derdim. geçen yaz denedim harbiden 10 numara oluyor. uyumlu çift oldu bu ikisi

yanına da daya mezeleri..beyaz peynir,ezme,tarator,haydari,arnavut ciğeri..kavun da iyi gider tabii ki..sonra beni o masada unutabilirsiniz de sorun olmaz..

10 Mayıs 2008 00:49  mesajın adresini al  
®eobaz topaz
®eobaz topaz
denize karşı kur masayı hoparlörde müzeyyen senar yavaş yavaşş

aslan67 demis ki:
rakı başka tabi. filmlerde falan rakı balık görünce ne alaka güzel olmaz derdim. geçen yaz denedim harbiden 10 numara oluyor. uyumlu çift oldu bu ikisi

yanına da daya mezeleri..beyaz peynir,ezme,tarator,haydari,arnavut ciğeri..kavun da iyi gider tabii ki..sonra beni o masada unutabilirsiniz de sorun olmaz..

10 Mayıs 2008 00:52  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
benzemez kimse sana,tavrına hayran olayım:D

10 Mayıs 2008 00:57  mesajın adresini al  
ketum
ketum
müzik olmadan da olmaz bu melet dediğin gibi. müzeyyen senar değilde, müslümü ferdiyi sevmesemde böyle ortamlarda süper gidiyor hergeleler.
hele müslümden; zalim, nerelerdesin, sevgisiz yaşamak, ferdi'den de ; nisan yağmurları, durdurun dünyayı, bana sor... bunlar oldumu içmek daha bi güzel oluyor be

10 Mayıs 2008 00:57  mesajın adresini al  
®eobaz topaz
®eobaz topaz
zaten karışık takılacaksın amaaçılış ya Zeki Müren le yada Müzeyyen Senar la olmalı doz arttıkça Müslüm e geçilir

10 Mayıs 2008 01:00  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
Dozun boku çıktığında Ajdar bile dinlenilir ne diyorsun sen..

ßahadı® demis ki:
zaten karışık takılacaksın amaaçılış ya Zeki Müren le yada Müzeyyen Senar la olmalı doz arttıkça Müslüm e geçilir

1 defa alkışlanmış (1)  10 Mayıs 2008 01:01  mesajın adresini al  
ketum
ketum
:D:D

Dozun boku çıktığında Ajdar bile dinlenilir ne diyorsun sen..

10 Mayıs 2008 01:02  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 41 - 47
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008