acaba nasıl yedik golleri :D genelde biz mahalle maçları yaparken bakıyoz karşı takım daha güçsüzse bazen kaleye geçip bilerek gol yiyoz. ;) belki fenerbahçe'de öyle yemiş olabilir? bakmıştır karşı taraf 7 kişi çıkmış sahaya. :) yada belki biz de 7 kişi çıktık ne malum? bence uydurma haber ben inanmıyorum açıkçası :D msne de yazdım bakalım...
ayrıca 1910larda çekilmiş sinema filmleri bile varken maçın videosunun bulunamaması içler acısı :D
9 Mayıs 2008 22:57
the_ruach
ya kardeşim siz 6 sıfır diyip duruyorsunuz biz 7 sıfır diyoruz ama ardından bi 5 1 var onu da hatırlatıyor şunu ekliyoruz bırakalım geçmişi boş konuşmayı! Oftaş ve Trabzon maçlarından sonra burda ahkam keselim! Herkesin kabulu olmalı ki 6 sıfır yendiğiniz maçın kadrosu su an yok bizim de 5 1 in ya da 7 sıfrın geçmişe mazi diyelim öyle konuşalım boş boş ağız açmayalım....
ASLANIN KÜKREDİĞİ YERDE KANARYALAR KAÇIŞIR!!!!
geçmişe mazi fenere trabzon gazisi diyebildiğimiz an herkes sussun GALATASARAYLILAR KONUŞSSUN....
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19820
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!