gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Güncel - Marmara’da ‘hareket’ uyarısı
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 161 - 174
 Yazar: Mesaj:
aslan67
aslan67
Alışamadık mı hala depremle yaşamaya?

9 Mayıs 2008 22:15  mesajın adresini al  
kwnch
kwnch
alışılıcak 1durum değil ki,yaşadığın zaman alışılası bişi olmadığını çok daha iyi anlıyosun...

9 Mayıs 2008 22:16  mesajın adresini al  
deus
deus
Deprem öldürmez,tedbirsizlik öldürür derlerdi bi aralar..Hala geçerli.

9 Mayıs 2008 22:19  mesajın adresini al  
kwnch
kwnch

ve bu hala söyleniyo depremle alakadar bi konuşma geçtiğinde ama icraat yok bu tarz laflar edilmesine rağmen...

herhangi bişi yapılmadığı,değişmediği en güzel örnekleriyle 99depreminde berbat hale gelen Kocaeli'de bariz şekilde gözükmekte...

deus demis ki:
Deprem öldürmez,tedbirsizlik öldürür derlerdi bi aralar..Hala geçerli.

9 Mayıs 2008 22:24  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
Yaşadım zaten..

istisna-ı kaide .'( demis ki:
alışılıcak 1durum değil ki,yaşadığın zaman alışılası bişi olmadığını çok daha iyi anlıyosun...

9 Mayıs 2008 22:31  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
şiddeti çok büyüktü evet ya :S biz 5.9da kıyamet kopardık çok feci bişeydi. 7.4 nası olurki :S sağ kaldığımıza şükederiz heralde olası 7.4te

9 Mayıs 2008 23:07  mesajın adresini al  
kwnch
kwnch
güzel bişi değil,helede oturduğun yer merkez üssü gölcüğün karşısıysa hiç değil...

souvereign jr. demis ki:
şiddeti çok büyüktü evet ya :S biz 5.9da kıyamet kopardık çok feci bişeydi. 7.4 nası olurki :S sağ kaldığımıza şükederiz heralde olası 7.4te

9 Mayıs 2008 23:09  mesajın adresini al  
kwnch
kwnch

5.9 düzcede mi olmuştu?

souvereign jr. demis ki:

9 Mayıs 2008 23:10  mesajın adresini al  
kwnch
kwnch
''99 7.4 !..

10 Mayıs 2008 05:07  mesajın adresini al  
son osmanlı
son  osmanlı
istisna-ı kaide .'(
istisna-ı kaide .'(

ve bu hala söyleniyo depremle alakadar bi konuşma geçtiğinde ama icraat yok bu tarz laflar edilmesine rağmen...

herhangi bişi yapılmadığı,değişmediği en güzel örnekleriyle 99depreminde berbat hale gelen Kocaeli'de bariz şekilde gözükmekte...

icraatı başkasından beklemiyeceksin kendin bişeyler yapıcaksın bende yaşadım 99 depremini Sakaryalıyım bende adamlar bişey söylüyorlarsa tedbirini al almıyorsan kimseye icraat yap falan deme adamlar yapmış bi icraat deprem olacak demiş sende ona göre bi evde otur alınabilecek tedbirleride söylüyorlar hee icraat dediğin seni azrailin elinden kurtarmaksa kusura bakma buna kimsenin gücü yetmez kaderde ne varsa o olur

10 Mayıs 2008 06:13  mesajın adresini al  
kwnch
kwnch
icraatı başkasından beklemiyeceksin kendin bişeyler yapıcaksın bende yaşadım 99 depremini Sakaryalıyım bende adamlar bişey söylüyorlarsa tedbirini al almıyorsan kimseye icraat yap falan deme adamlar yapmış bi icraat deprem olacak demiş sende ona göre bi evde otur alınabilecek tedbirleride söylüyorlar hee icraat dediğin seni azrailin elinden kurtarmaksa kusura bakma buna kimsenin gücü yetmez kaderde ne varsa o olur

icraattan algıladığın her neyse ben ondan bilmiyorum...
bir çok tanıdığımı ben kaybettim o depremde ve etrafımdaki gördüğüm her yer enkazdı...
ona göre 1evde otur diyosun güzel diyosun,yapılan binalar denetlemelerden geçmiyo mu ruhsat işlemleri ve oturulabilirlik derecesi için?
bunun yanısıra bir çok hasarlı binanında az hasarlı gösterilip belediyeden onay alınarak güçlendirildiğini herkes biliyo...

icraattan anladığın her neyse ve o icraatı yapacak kişi kimse ben onu bilmiyorum tanımıyorum o zaman!...

bence yazdığını 1kere daha oku bakalım 2nciye bakışında yazdıkların sanada mantıklı gelicek mi...

10 Mayıs 2008 06:26  mesajın adresini al  
kwnch
kwnch
ve bence neye karşılık o tarz bi cevap yazmışım tekrar oku...

neyse iyi sabahlar...

10 Mayıs 2008 06:27  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
depremsel hareketlenme engellenemez

10 Mayıs 2008 06:37  mesajın adresini al  
son osmanlı
son  osmanlı
bütün yazdıklarına baktım hepsinde icraat diyorsun benim anladığım icraatta birilerinin bişeyler yapması o konu hakkındaki o depremde birtek sen kaybetmedin sevdiklerini!!! çok hasarlı bina az hasarlı gösteriliyo evet bunu yapan kim bizler halk...bende sana diyorum sen kendi tedbirini al sevdiklerinin tedbirini al evin çok hasarlıysa az hasarlı gösterme yıkılmayacak evde yoktur öyle bi teknoloji yok şuanda ülkemizde japonyadaki gibi raylı sistemler yok kimse böyle bir teminat veremez istanbula bakarsan onun içinde kimse birşey yapamaz orda bi deprem olursa felaket olucağını herkes biliyor ama elden birşey gelmiyor icraatı sadece devletten veya kandilli rasathanesi vs. den beklemeyeceksin hiçkimse beklemeyecek herkes kendi tedbirini alması lazım
( icraatı ) herkesin kendisi yapması lazım şöylede bir durum var ülkemiz malum açlık sınırında kimsede depremi veya başka bir afeti düşünmüyor haklılarda bu ekonomiyle ancak bu kadar tedbir alınabilir bu ülkede dahası hayal kurmaktan başka hiçbirşey olmaz...

10 Mayıs 2008 06:40  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 161 - 174
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008