gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Güncel - Marmara’da ‘hareket’ uyarısı
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 141 - 160
 Yazar: Mesaj:
cicibici:)
cicibici:)
korkuyorum yaww:(

9 Mayıs 2008 15:32  mesajın adresini al  
cansev
cansev
ay ben çok korkarımm depremden bir iki kere sallandım aamaa hiçç olmadıı

9 Mayıs 2008 15:43  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
marmara'da hareket ceken benim itiraf ediyorum uyarı da yedim polisten ama iplemedim, iplmem de gerekirse gene cekerim:)

9 Mayıs 2008 16:07  mesajın adresini al  
**imalısır**
**imalısır**
hareketçiiiiii

9 Mayıs 2008 16:12  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
abartma istersen 17 ağustos gece yarısında oldu deprem yaf:P

souvereign jr. demis ki:
ve bu gemide filminin tvde ilk kez yayınlandığı tarih 16 Ağustos 1999 saat 23:20 yani 17 Ağustos depreminden sadece birkaç saniye önce...

ürpertici bir tesadüf...

1 defa alkışlanmış (1)  9 Mayıs 2008 17:17  mesajın adresini al  
**imalısır**
**imalısır**
arada 3-4 saatin lafımı olur

9 Mayıs 2008 17:19  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
o 3-4 saati saniye olarak hesapla baya birfark oluyor:)
bu arada hafife aldığımdan değğil 17 ağustosta Tekridağdaydım, çok şidetli olmasa da yaşadım yine de, izmitte ölen arkadaşlarım oldu, durumlarını da biliyorum. Ağustos'tan bu yana bayahaffi şiddetli deprem yaşadım. hattagecen bayramm lanetlendiğimi depremde öleceğimi düşünmeye başlamıştım, depremler beni takip ediyordu resmen, ankaradayken bala'da, eve geldiğim de balıkesir civarları sallanıyordu, pis tırsmıştım. Ama bu şekilde verilmesine karşıyım, korkutma amaçlı değil bilinçlendirme maçlı verilmeli, korkutarak verilen haberler halkı caresizliğe kaderciliğe sevkeder sadece başka da bir halta yaramaz. haber vermekyerine seminerler sempozyumlar düzenlenip halk bilinçlendirilmeli, belediyeler kamu kurumları, mimarlar odası, mühendisler odası, zorla dayatarak binaları sağlamlaştırmalı, cürük bnaya izin vermemeli. ama zor çok usulsüzlük oluyor inşaat işlerinde

cemmre demis ki:
arada 3-4 saatin lafımı olur

9 Mayıs 2008 17:31  mesajın adresini al  
jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
egemen 23:30 nere gecenin 3'ü nere:)bi de bikaç saniye önce demişsin:D

souvereign jr. demis ki:
ve bu gemide filminin tvde ilk kez yayınlandığı tarih 16 Ağustos 1999 saat 23:20 yani 17 Ağustos depreminden sadece birkaç saniye önce...

ürpertici bir tesadüf...

9 Mayıs 2008 17:35  mesajın adresini al  
kwn©h
kwn©h
.'(

9 Mayıs 2008 18:55  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
yahu kelime hatası yapmışım orda amma yüzüme vurdunuz haa. bunu bana kuzenim söylemişti. ondan duydum. peki o günde o filmi izleyen birinin psikolojisini düşünebiliyo musunuz? 23.30da gemide filmini izliyo o sözleri duyuyo ve film 2 saat sürse. film bittikten 1.30saat sora deprem oluyor. inanılacak gibi değil.

9 Mayıs 2008 21:59  mesajın adresini al  
kwn©h
kwn©h
geberelim gidelim ...

9 Mayıs 2008 22:03  mesajın adresini al  
_angelus_
_angelus_
Tövbe de kafir..

9 Mayıs 2008 22:09  mesajın adresini al  
kwn©h
kwn©h
99dan bu yana çok şey dedim merak etme ;)

9 Mayıs 2008 22:10  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
Alışamadık mı hala depremle yaşamaya?

9 Mayıs 2008 22:15  mesajın adresini al  
kwn©h
kwn©h
alışılıcak 1durum değil ki,yaşadığın zaman alışılası bişi olmadığını çok daha iyi anlıyosun...

9 Mayıs 2008 22:16  mesajın adresini al  
_angelus_
_angelus_
Deprem öldürmez,tedbirsizlik öldürür derlerdi bi aralar..Hala geçerli.

9 Mayıs 2008 22:19  mesajın adresini al  
kwn©h
kwn©h

ve bu hala söyleniyo depremle alakadar bi konuşma geçtiğinde ama icraat yok bu tarz laflar edilmesine rağmen...

herhangi bişi yapılmadığı,değişmediği en güzel örnekleriyle 99depreminde berbat hale gelen Kocaeli'de bariz şekilde gözükmekte...

deus demis ki:
Deprem öldürmez,tedbirsizlik öldürür derlerdi bi aralar..Hala geçerli.

9 Mayıs 2008 22:24  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
Yaşadım zaten..

istisna-ı kaide .'( demis ki:
alışılıcak 1durum değil ki,yaşadığın zaman alışılası bişi olmadığını çok daha iyi anlıyosun...

9 Mayıs 2008 22:31  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
şiddeti çok büyüktü evet ya :S biz 5.9da kıyamet kopardık çok feci bişeydi. 7.4 nası olurki :S sağ kaldığımıza şükederiz heralde olası 7.4te

9 Mayıs 2008 23:07  mesajın adresini al  
kwn©h
kwn©h
güzel bişi değil,helede oturduğun yer merkez üssü gölcüğün karşısıysa hiç değil...

souvereign jr. demis ki:
şiddeti çok büyüktü evet ya :S biz 5.9da kıyamet kopardık çok feci bişeydi. 7.4 nası olurki :S sağ kaldığımıza şükederiz heralde olası 7.4te

9 Mayıs 2008 23:09  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 141 - 160
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008