ok,yok bazı istanbullu arkadaşlar varda bu konuya çok atlıyolar çok büyük bişi yaşamışçasına ama bi o kadarda ballandıra ballandıra anlatıyolarda ondan merak ettimde sordum :)
konu kapışılıcak bişi değil ki =S
özelliklede sanalda,ordan biri çıkar ters bi laf eder bişi olur çekilmez hale gelir bu muhabbet...çünkü daha önce bi çok yerde demeye çalıştığım şey başıma geldi...
cemmre demis ki: :)) üstüme vazife olmayan konulara dalmam ama bu konuda herşekilde kapışırım .....
:) kapışmayı o anlamda kullanmadım yanlış anladın sen beni neyse..
9 Mayıs 2008 11:10
**imalısır**
sewilcek biyer olsa önce ben sewerdim ama kimseyede laf ettirmem :)
9 Mayıs 2008 11:10
no control
erken uyaRı sistemi kurulacakmış tsunami tehlikesi için..devletten beklediğim erken uyarı sistemi:
kıyıya yüksek bi yer yapılıer...yerden 15-20 metre yukseklıkte...bi adam konur üstüne...tsunamı olacağı zaman adam bağırır...geliyoooooooooo
(2) 9 Mayıs 2008 11:11
seytan ucurtmasi
türkiye bir deprem ülkesi bu yıllardır biliniyo.istanbulda yada türkiyenin herhangi bir yerinde her an bir deprem olma olsaılığı çok yüksek bu engellenemez.fakat deprem sonrası ölümleri engellemek en azından min. seviyeye indirmek elimizde ..ama ne yazık ki bunun için yapılan yada yapılmış olan hiçbir şey yok.yine iş işten geçtikten sonra ağlayıp sızlanacak yine hiçbir önlem alınmayacak..bu ülkenin sisteminin sorunu bu...devletin halkını ne kadar düşündüğü ortada.....
9 Mayıs 2008 11:12
**imalısır**
valla süper düşünmüşssüün tam dewlet işiii.zaten daha başka ne beklenebilir ki onlardan
no control demis ki: erken uyaRı sistemi kurulacakmış tsunami tehlikesi için..devletten beklediğim erken uyarı sistemi:
kıyıya yüksek bi yer yapılıer...yerden 15-20 metre yukseklıkte...bi adam konur üstüne...tsunamı olacağı zaman adam bağırır...geliyoooooooooo
9 Mayıs 2008 11:12
***jano***
başka ülkelerde sistemler oluyoda ne oluo_???
kalıyolar sular altında yine ....
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19818
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!