ya kimsenin kız yapmaya ihtiyacı da yok böle bir ihtiyacı olduguna delalet eden bi cümleside..sen niye böle takmıyom abı kız neymıs ayaklarına yatıp cool olmaya calısıon kı?sana da grup acalım mı?cool bart diye bak o zamn kızlar bakar ilgi cekersın...
29 Mayıs 2008 00:22
freak
üstün çıplak işte transparan takılıyosan bilemem.dövmenin ayrı ayrı açılardan çekilmiş fotograflarına bütün kantin hasta zaten...
deus demis ki: çıplak olduğumu nerden biliyosun merak ettim? :D
29 Mayıs 2008 00:23
no control
yalanlarını sevsinler lan :)
heycanlandırma çocukları :)
bart- demis ki: hacılar rahat olun kasmayın.hepmize yetecek kadar kız var sitede.herkes karizma yapmaya çalışmasın askljfdhsgfdsg
19 Mayıs 2008 00:23
michifu
bu başlıkta kavga çıkar zaten serin rüzgarlar esmekte=))))
29 Mayıs 2008 00:23
_angelus_
İyi reklam yapıyosun..dur ben de senin profiline bakayım eksik kalma.. :)
19 Mayıs 2008 00:24
freak
asşkdljalfhsdg allah size sabır versin
asdzxcqwe demis ki: ya kimsenin kız yapmaya ihtiyacı da yok böle bir ihtiyacı olduguna delalet eden bi cümleside..sen niye böle takmıyom abı kız neymıs ayaklarına yatıp cool olmaya calısıon kı?sana da grup acalım mı?cool bart diye bak o zamn kızlar bakar ilgi cekersın...
freak
bokuma bakarsın akfljhsdkkhg
deus demis ki: İyi reklam yapıyosun..dur ben de senin profiline bakayım eksik kalma.. :)
michifu demis ki: bu başlıkta kavga çıkar zaten serin rüzgarlar esmekte=))))
'off the record'
yüzüne bakılmayacak olanlar var onları da mı saysak
19 Mayıs 2008 00:25
_angelus_
Fotonun diğer yarısını da koyarsan haber ver..
Bak cool bart fikri iyi ama :D
19 Mayıs 2008 00:25
adamın1i
o değilde hani kız için yapılıo filan sohbetleri ile erkek türünün nasıl yerlerde süründüğünü deşifre etmenize karşı Dik başlı erkekler cemiyetinin kurulmasını teklif ediyorum .
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19815
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.