souvereign jr. demis ki: kill bill hayranı basbleuu bu sayfaya profil resmini değiştirerek geldi :)
celitons da uzakdoğulu kızlara benziyor :)
(1) 9 Mayıs 2008 23:44
ßµ®ãk
burak geyik yapmayı seven bir fotoşop uzmanına benziyor :)
avatarından bu anlaşılıyo resmen :D
ehueuh avatarım tamamen fotoşopsuz kendı resmım (: ;)
geyık yapmayı tabıkı severım ama fecı yorgunluk var yınede ömer aga bızım yerımıze bayagı bır geyik yapmıs,unutmadan geyik candır :D
(1) 9 Mayıs 2008 23:48 ~ 9 Mayıs 2008 23:48
souvereign jr.
valla ben şöyle algıladım resmini :) arkanda güneş batmak üzereyken kendini düşünceli bi poza vermişsin ve siyah beyaz yapmışsın fotonu :) ama bakınca onun elin olduğunu gördüm :D
ßµ®ãk demis ki: burak geyik yapmayı seven bir fotoşop uzmanına benziyor :)
avatarından bu anlaşılıyo resmen :D
ehueuh avatarım tamamen fotoşopsuz kendı resmım (: ;)
geyık yapmayı tabıkı severım ama fecı yorgunluk var yınede ömer aga bızım yerımıze bayagı bır geyik yapmıs,unutmadan geyik candır :D
(1) 9 Mayıs 2008 23:52
souvereign jr.
hırrr.. kıskanma beniii..
aaa iltifat ettik borçlu çıktık :D
(1) 9 Mayıs 2008 23:53
ßµ®ãk
((: fotonun aşlı şu ki yukarıdan gelen spot bır ışık ve ortası izli bir ayna hepsi bu kadar (:
9 Mayıs 2008 23:54
:.cevriye.:
arkanda güneş batmak üzereyken kendini düşünceli bi poza vermişsin ve siyah beyaz yapmışsın fotonu
höööh yani höööhh:D:D
(1) 9 Mayıs 2008 23:54
daisy=) 'pomegranate
uzhauzhauhzuahzua
puahauhauahauahuahau
allasen bu ipuçları kimden çıkıo söyleyin abi
(1) 9 Mayıs 2008 23:55
ßµ®ãk
elımdekı bandaj da o zaman bılegımı burkmustum o yuzden takılmıstı (: oylesıne cektıgım sıradan bır foto ;)
(1) 9 Mayıs 2008 23:55
souvereign jr.
aslını da öğrenmiş olduk fotoğrafın ;) peki ya fotokopisi :D
bu espriyi bikaçıncı kez yapışım oldu bu :D ama görmeyen olabilir. :D tekrarladım...
Benden uzak Allaha yakın olsun bu başlık zaten:D
demin de yazdım istemem yan cebime koy hesabı, biri aday göstersin azın kullaklarına varırı yeme şimdi beni:)
ayrca buna layık gören yasinsa tabii ki gurur duyarım bunun başlıkla alakası yok:)
(1) 9 Mayıs 2008 23:59
ßµ®ãk
neyse geceye kalacaklara ıyı geceler bol sohbetler efenim.
(1) 9 Mayıs 2008 23:59
celitons
dostum sen takma kımsei gayette hoş bi resim yane bana da yap aynısını
(1) 10 Mayıs 2008 00:01
o şimdi plajdaa
ben varken aday adayı bile olmazsınız muhahahahaha :D:D:D egoistim haklıyım :):)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19815
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!