ya ben işte o benim derken kendimden bahsettim senden değil.. :D:D:D
19 Mayıs 2008 01:26
henüzdüşünmedim
bence alkışlayan tek teğil iki kişiler. ama sinsice bir plan yapmışlar 14 sayfadır hiç açık vermemişler. çünkü birbirlerinide alkışlıyorlar. bunu anlamanın tek yolu bir komisyon oluşturulsun ve özel mesajlar incelensin.
19 Mayıs 2008 01:27
_angelus_
estafurulla sen dururken benimkinin lafı mı olur..aaa lütfen.lütfen!
ortalık durulsun ben deşifre etcem onları, acıklarını buldum da, şimdi olmaz:) benden kacmaz
henüzdüşünmedim demis ki: bence alkışlayan tek teğil iki kişiler. ama sinsice bir plan yapmışlar 14 sayfadır hiç açık vermemişler. çünkü birbirlerinide alkışlıyorlar. bunu anlamanın tek yolu bir komisyon oluşturulsun ve özel mesajlar incelensin.
19 Mayıs 2008 01:28
' işte o benim
olsun!! tövbeler olsun fena mı işte:(
kiss ekaton epta demis ki: tövbeler olsun:(
ya ben işte o benim derken kendimden bahsettim senden değil.. :D:D:D
29 Mayıs 2008 01:28
kiss ekaton epta
Ben alkışlamayı bırakıyorum yeter valla :)) istenirse alkışlarımı geri alabilirim :D:D:D
19 Mayıs 2008 01:29
_angelus_
Anlayan anladı sen rahat ol.. :D
19 Mayıs 2008 01:30
hüzün abi
bence sen alkışları geri alamazsın :D:D
kiss ekaton epta demis ki: Ben alkışlamayı bırakıyorum yeter valla :)) istenirse alkışlarımı geri alabilirim :D:D:D
19 Mayıs 2008 01:31
henüzdüşünmedim
cidden bütün mesajları sen alkışladıysan boş işler müdür muavinliğinden müdürlüğüne yükseldin. tebrik ederim:)
kiss ekaton epta demis ki: Ben alkışlamayı bırakıyorum yeter valla :)) istenirse alkışlarımı geri alabilirim :D:D:D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19815
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.