ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
purepoison(can):):) demis ki: öööö çok komiksin :(:(yaaaaaa offf delircem yok yani hiç bi yerde
somut bir mal lazım
8 Mayıs 2008 20:50
anthony casso cesare
Yav iyi de ne demek nasıl geliyor nasıl bir mal mesela;
endüstriyel ürün mü :D
tarım ürünü mü:D
nasıl geliyor derken:
Ordaki gümrükten çıkış gümrükten geçiş süreci mi?
Gemiye yükleme şartları mı?
Ödeme metodu mu? akreditif vs vs:D
8 Mayıs 2008 20:54
adamın1i
Mesela ben bi mal biliyorum .
Hilton otellerinin bahçesinde yetişip kral dairesinde pişmiş.tüm dünyaya ihraç edilmesine rağmen en son ülkemize gelmiştir.
Kimden bahsediyorum maldan .
hangi maldan paris hiltondan .
Aslında senin konunun bizde her yerde yetişen malların nasıl yurt dışına gönderileceği olmalı :)
Antep in 2 milyar dolar maraşın 1 milyar dolar tekstil ihracatı var kim ithal eder ki kumaşı:D
purepoison(can):):) demis ki: ya aslında çok basit düşünelim.mesela bi kumaş var hangi ülkede nasıl üretilio bu kumaş ve ülkemize hangi yollarda gelio
8 Mayıs 2008 20:57
anthony casso cesare
dış ticaret müsteşarlığı sitesine gir:D
ee yazdık işte yukarıda sarı mısır taneleri dondurulmuş malezyadan geliyor arkadaş:)) sen iyice dikkat et oku orayı
purepoison(can):):) demis ki: ehehhe yahu orası önmli diil ne kadar kazndırdığı felan geyik bi örnek:Daslında söle bakınça çok kolay gibi ama hiçbi bilgi bulmaıorum bi parfüm üretimi mesela nasıl yapıldığı hangi ülkede nerelerde yapıldığı ve ülkeye ne yoluyla geldiği pffff=(
8 Mayıs 2008 21:01
*yvaine*
kaçak sigaralar olur mu???
8 Mayıs 2008 21:02
the prens
rus kadınları olabilir mi ?
mesela doğu karadeniz girişli ama antalya girişlileri daha kaliteli vs.vs
:dd
8 Mayıs 2008 21:17
anthony casso cesare
Ya cedric haklı yazsana oraya ohio nun güneşli topraklarında uçsuz bucaksız tarlalarında yetişen ayçekirdeği işte soğuk depolarda muhafaza edilerek ülkemize gelir vs vs:D
zaten sallayacağın için basit olacak:D
8 Mayıs 2008 21:50
gscadde
petrol olabilir mi
8 Mayıs 2008 22:12
özgenn.
yardımcı olur mu bilmiyrm ama ithal edilen oyuncaklardan hareket edebilirsin hem çocuklar için ilgi çekici falan. daha kaltesizleri fiyat itabariyle ailelirin de alım gücü seviyesine girebiliyr böylece çocukların eline kalitesiz (kaliteli olanları da var) oyuncaklar geçebiliyr. ucuz olması nedeniyle satışgrfiği de yüksek olabiliyr ülkemizde. yurt dışında üretiminden de ileri noktadaki teknoloji yardımıyla üretiminden bahsedebilirsin.
8 Mayıs 2008 23:14
'off the record'
Maldan çok ne var...
9 Mayıs 2008 00:05
özgenn.
bişi deil..daha önce görseydim yazardım..
9 Mayıs 2008 00:18
tilda
italyadan tekstil ürününü buraya gemesi için ilk olarak iki şirket arasında uluslararası sigortacılık şirketleri ile yükleme ulaşım ve teslimatın gemi portu yada hava alanı kargosuna kadarki oluşan tüm riskleri içine aldığı tarafların özel madde ekleyebildiği sözleşmeler yapılır daha sonra malın giriş çıkışı sağlanır..exportları fln araştır daha çok bilgi bulursun
9 Mayıs 2008 01:29
henüzdüşünmedim
hadi bakalım bir dahada son güne sıkıştırmak yok ödevi.
9 Mayıs 2008 01:35
bukowski.iz
sitede dış ticaret grubu kurmuştum
keşke üye olup sorsaydın
az önce fark ettim bu başlığı artık çok geç sanırım
9 Mayıs 2008 19:42 ~ 9 Mayıs 2008 19:42
pisipisi000
endüstri müh-ücret karşılığı ödev yapacak arkadaş aranıyor..50 YTL..çook acill
Slm arkadaşlar benim yöneylem araştırmaları dersi 1 soruluk dinamik programlama ile ilgili bir ödevim var.Şu sıra finallerim olduğu için ödevimle ilgilenimiyorum.Çok zor bir soru değil aslında sadece konuya hakim olmak gerekiyor.Üstelik 50 YTL ye kadar ücret ödeyebilirim.İlgilenen arkadaşların acil olarak bana pm ile ulaşmasını rica ediyorum.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19811
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!