| |
frizz
|
yaa bende çok gelmek isterdiiimmmmmm :(:(((((((((
|
|
~ 118 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
gel gene :) deuya girebiliyoruzdur heralde sorun çıkmaz. izmir ekonomiye biz girdik bişi demediler. çantamızı aradılar okadar...
bizim okulda gene arama filan da yoktu şebnem ferah konserinde :) e tabi alan geniş olunca heryerden insan sızabiliyor içeri. forumdan liseliler mesela sızıyorlar :)
ayrıca ekonomi üniversitesini ilk kez gördüm ama çok küçükmüş fakat çok güzel bi okulmuş. gerçi küçük olması kötü... biz heryere yayılıyoz geniş ferah...
|
|
~ 118 gün
|
|
| |
diyzem
|
ya ben gitmek istiyorum konsere ama siteye girdim hiç bişey yazmıyo..napcaz ne etcez...direk gidiliyo mu yani..bişey toplamamız yada yapmamız gerekmiyo mu :))....ipini koparan gelcek mi demek bu :))
|
|
~ 118 gün
|
|
| |
björk
|
cık atlayın gelin atlayın gelin....
|
|
~ 117 gün
|
|
| |
bigbang
|
|
|
~ 117 gün
|
|
| |
ihy_force
|
buca uzak kacıyor:P:P:P:P..oba konser yarın demek:):):)güzel:):)..bucanın bi halı sahaları için geliyordum..hiç bilmem ya bucayı güya 4 senedir izmirdeyiz:S:S:S..konser tınaztepedemi:):):)
|
|
~ 117 gün
|
|
| |
babish
|
ne kadar insafsızız yaa yıllardır kargo dinliyoruz bi bırrr dedi diye nedendir bu infaz =D
|
|
~ 116 gün
|
|
| |
rock
|
Konser saat : 20:30 daymış İlgililere duyurulur .
Doğrudan Tınaztepe Yerleşkesine Giden Otobüs Hatları
514 : Bostanlı İskele - Tınaztepe
515 : E.Ü Kampus – Tınaztepe
270 : Balçova – Tınaztepe
670 : Narlıdere – Tınaztepe
376 : Gümrük – Tınaztepe
576 : Halkapınar Metro – Tınaztepe
476 : Tınaztepe – Buca Heykel
412 : Ücretsiz Ring Servisi ( 70 Buca – Halkapınar Metro, 104 Buca – Konak, 271 Buca – Fahrettin Altay, 518 Buca – E.Ü Kampus otobüsleriyle Buca İktisadi İdari Bilimler kampüsüne gelip Tınaztepe kampüsüne devam etmek isteyenler için)
|
|
~ 116 gün
|
|
| |
€gz@nt¡®¡k..
|
SeLiN SeNi GöRMeK TeSaDüF OlmAz HeRaLDe :@
|
|
~ 116 gün